Şimdi Ara

iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
38.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni de listeye ekleyin 30GB 5.G Video serisi :)
  • 1 - mefs - iPod Video 60GB 5G
    2 - @dministrator - iPod Classic 160GB
    3 - c.alkan - iPod Classic 80GB
    4 - weycell89 - iPod Video 30GB 5G
    5 - sh33p3r - iPod Classic 80GB
    6 - Tun4 - iPod Video 30GB
    7 - koraygürcan - iPod Classic 80GB
    8 - giotine - iPod Classic 80GB
    9 - MALTERDUNKER - iPod Video 30GB
    10- cliffburnstein - iPod Video 30GB
    11- misblay - iPod Classic 80GB
    12- astaf - iPod Video 60GB
    13- kado_kadq - iPod Video 30GB
    14- daniel_x - iPod Video 30GB
    15- bekoz - iPod Classic 80GB
    16- yucex - iPod Classic 80GB
    17- SCOFİELDDD07 - iPod Classic 160GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefs -- 1 Haziran 2008; 9:50:0

Başlığı açan arkadaş uzun zamandır foruma uğramıyor,ne yapsak acaba ?
  • Bir zamanlar ben de sizdendim. Sonra iPod Touch 8 Gb 1G almıştım, onu da sattım. Kısmet artık 32 Gb 3G ye.

Pioneer Deh-P7700MP, Pioneer VSX-D514, iPod Video 5G 30 Gb, Apple Universal Dock
     iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 23 Kasım 2009; 16:01:15 >
  • Sistem güzelmiş hayırlısı olsun birgün gelirsin
  • Çok eskide kaldı. Şimdi sadece Home Cinema Receiver duruyor halen. iPod ve 2 teyp, hepsi birbirine bağlıydı. Teybin birini kırdım, yukarıdaki ilk resimdekini, diğerini sattım. Ama çok kral 1 model alacağım inşallah. Son resimdeki. Pioneer Deh-P88RS 500 - 600 Tl arası fiyatı.

Pioneer Deh-P7950UB

Pioneer Deh-P7950UB, Pioneer Deh-P7700MP

Pioneer Deh-P88RS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 23 Kasım 2009; 16:03:00 >

• Piooner'lar canavardırbende arabamda kullanıyordum ses kalitesi bariz şekilde daha üstündür.

Not: resimleri 640*480 olarak değiştirmeni tavsiye ederim dev gibi görünüyorlar
  • Tüm resimleri yeniden boyutlandırdım. 5 MP idi orjinalde.
  • slm ben ipod classic 80gb almayı düşünüyorum acaba nerden uygun fiyata bulabilirim acaba?istanbulda oturuyorum
  • Ben 160 gb ipod'umu satıyorum arkadaşlar , ipod touch 64 gb almak istiyorum
  • Slm arkadaslar,

Benim de ipod classic 160gb'm var. 3 yil once almistim. 1 ay kullandiktan sonra sivi temasina ugradi ve anakartinda sorun oldugunu soylediler. Apple servisi o zaman astronomik bi rakam vermisti. Yurtdisi fiyatindan daha fazlaydi hatta... Zaten yurtdisindan geldigi icin o kadar para vermek istememistim. Neyse uzun lafin kisasi bu kadar ipod classicci gormusken sorayim dedim. Soyle ogrenci isi yaptirabilecegim bi yer var mi? Hic olmazsa yedek parca bulabilecegim bi yer..?
  • yardım eder misiniz arkadaslar sıfır ipod classic 80gb arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorumn genel de 120 ve 160gb var
  • merhaba arkadaşlar ben yeni bi ipod classic 160 silver gb aldım. Şu ses sınırlaması benimde fazlasıyla canımı sıktı. ayarlar menüsündeki ses sınırlama bölümünde ben şifre koymama karşın şifre istiyor. acaba bu şifre ipod un kendi koyduğu şifre mi? eğer öyleyse bu şifreyi bilen varmı arkadaşlar. çok acil lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    haa bu arada da bi sorum daha olcak şimdi ipod u kapatırken play/pause tuşuna basılı tutarak kapatayırum merak ettiğim ben uyku moduna mı geçiriyorum yani herheangi bir tuşa bastığımda kaldığı yerden hemen açılıyo. içimde bi şüphe oluştu yani öle durup şarj mı tüketiyo yoksa normal kapanıyomu.
    ilk defa ipod kulandığım için fazla bir bir ilgim yok acil yardımcı olursanız çok ii olacak şimdiden teşekkürler....

ayrıca listeye benide ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: fenasi594

Slm arkadaslar,

Benim de ipod classic 160gb'm var. 3 yil once almistim. 1 ay kullandiktan sonra sivi temasina ugradi ve anakartinda sorun oldugunu soylediler. Apple servisi o zaman astronomik bi rakam vermisti. Yurtdisi fiyatindan daha fazlaydi hatta... Zaten yurtdisindan geldigi icin o kadar para vermek istememistim. Neyse uzun lafin kisasi bu kadar ipod classicci gormusken sorayim dedim. Soyle ogrenci isi yaptirabilecegim bi yer var mi? Hic olmazsa yedek parca bulabilecegim bi yer..?

En sağlıklısıwww.bilkom.com.tr sitesinden size yakın olan bir teknik servisi öğrenip fiyat almanızdır, en azından tamirat sonrasında oluşabilecek sorunlarda muhattap olacak birilerini bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erugilgalad

yardım eder misiniz arkadaslar sıfır ipod classic 80gb arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorumn genel de 120 ve 160gb var

Forumun 2. el bölümünde yadawww.sahibinden.com-www.gittidiyor.com buraları iyice araştırıp çok daha iyi alternatifler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 19 Aralık 2009; 21:25:20 >
  • Benide Eklermisin İpod 30gb 5G
  • malterdunker eski nickim.değiştirebilirsin
  • arkadaşlar merhaba ipod 60 gb video kullanıcısıyım ve bir problemim var.bilgisayara bağlıyken açtığım zaman beyaz bir ekranda destek link çıkıyor ve tekrar kapanıyor.ardından 'please wait very low battery' yazan bi sayfa çıkıyor fakat uzun süre beklememe rağmen bir değişiklik olmadı.üründeki problem senkronize işlemi sırasında olduğunu sanıyorum ve bilgisayara bağlı olmasına rağmen itunesta göremiyorum.
    daha öncede oldu bi kaç defa ama karambole bi şekilde düzeltmiştim.şimdi uzun süredir bekliyorum fakat düzeltemedim.bir çözüm yolu önerebilirmisiniz.
  • ya millet ipoddan sağır oluyor ben ipoddan ses duymaıyorum. itunes da get infodan +100 yaptm hepsini sanki biraz arttı. bu ne arkadaşım ipod touch kulak tırmalıyor classic ten ses çıkmıyor
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı

Ben de 5. nesil ipod classic edinmek istiyorum ama kafamda küçük bir soru işareti kaldı..

Bass performansı nasıl acaba? Daha önce Samsung P2 ve Cowon D2 kullanmıştım. Bunlar kadar başarılı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 1 Nisan 2010; 19:41:42 >
  • Bende de 5G 60GB iPod Video ve iPod Touch 3G 32Gb var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.