Şimdi Ara

ipod videoda arama fonksiyonu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipod video 5g lerde arama fonksiyonu olan ve ya kullanan biri varmı.
    Bütün firmware updatelerini yapmama rağmen ipodumda arama fonksiyonu yok.
    Halbuki apple web sitesinde bunun demosu bile var.

• Arama özelliği bildiğim kadarıyla listeler bölümünde çıkıyor.Şarkı aramaya başla bir süre sonra karşına harfler çıkıyor.
  • Bu özelliği kullanabilmen için ipod sürücüsünün 1.2 ve üstü olması gerekiyor.Bu sürücüyü kurduktan sonra tekere tur attır arka planda indeks çıkacak.
  • hayır o indeksten bahsetmiyorum ben
    bu farklı
    ipod video da bir search fonksiyonu bulunması lazıımm
    apple ın sitesinde demosu dahi varr..
    Senin söylediğin ise zaten oluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogedayy

hayır o indeksten bahsetmiyorum ben
    bu farklı
    ipod video da bir search fonksiyonu bulunması lazıımm
    apple ın sitesinde demosu dahi varr..
    Senin söylediğin ise zaten oluyo..

Merak ettim ben de ,ancak sitedeki demoyu bulamadım.
    Link verir misin?
  • Doğrudur...
    Elime yeni 80gb lık bir ipod video gecti; onda search menusu var; girdiginde ekrandaki harfleri secerek istedigin şarkı, sanatçı vs vs arayabiliyorsun....
    Bu sanırım 40 ve 80 gblık yeni ipod videolara kondu....
    Bendeki 60 gblık ipod video'ya 1.2 sürümü ile gelmedigi gibi 3-5 gun önce yeni çıkan 1.2.1 güncellemesi ile de gelmedi...
  • benm bildiim 40 gb ipod yok 30 gb var ama abartilacak bi hata deil bu..

bide aram 5.5 ipodlarda var die biliorum 5glerde en fazla hizli tur atarken arkaplanda harflerin cikmasi ozelligi var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Safaride video kalitesi ayarlama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304338

http://www.apple.com/ipod/features.html

Buyrun iki adet link. Biliyorum bide 5.5G diye bi olay var ama. Ben update yöntemi ile falan yüklenip yüklenemediğini öğrenmek istedim..
  • Evet ikinci nesil ve 2006 sonu 5G ler için diyor.Ancak çok önemli bir özellik olduğunu düşünmüyorum.
  • onemli deil zaten...

denedim clickwheelle sarkiya gitmek super zaten.. arama fonksiyonunda pye giderken biaz kacirirssan s ye gidio ugrastirio..

Kafamdan bi ornek atiyim...

mesela Michael Jackson - Billy Jean attin alete ama sarkinin id3taglarinda artist adi olarak unknown yazio..

michael jacksona girdiinde artistlerden goremiosun sarkiyi ... o zaman billy die ararsin olur biter.. 30 sn de bulursun..

ama sarkilarini id3taglarini (artist adi sarki adi ) duzenleyip atiosan hic gerekli bi ozellik deil... direk clickwheelle michael jacksona gidip sarkiyi bulmak 10 sn bisey suruo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.