Şimdi Ara

iPod YEDEK PARÇA - classic modeli, 80 ve 120 gb için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yedek parça olayından ben çok çektim, çok paraya kıydım. Gerçekten zor bulunuyor, ben bulamadım ve tamir ettiremedim ama başkalarına yardımcı olmak adına diğer sağlam parçalarımı satıyorum.

IPOD CLASSIC 80 GB modelidir bendeki. Sadece 2 - 3 ay kullandım. Kullandığım süre içerisinde çok düzenli şarj ettim, bataryasında sıkıntı yok. Aletin tek sıkıntısı harddiskinde. Servise götürdüğümde hdd nin kendi iğnesiyle bizzat kendini çizdiğini söylediler bana. 250 tl de veremedim açıkcası hdd değişimi için. Elimdeki parçaların listesini ve fiyatlarını aşağı ekliyorum. Kesinlikle sattığım parçalarda sorun yoktur, istenilen platformda denenebilir ve o şekilde satın alınabilir. TÜm bu sorunsuz parçalarım servisteki sıfır fiyatlarının sadece 3 DE 1 İ FİYATINDADIR.

Parçaların tamamı ipod classic 80 ve 120 gb ile uyumludur. Anakart ve kulaklık girişi hariç olarak da 160 gb ile uyumludur.

>> ANAKART: 90 TL (64 mb ramli anakart. Bağlantı kablolarıyla birlikte.)

>> EKRAN: 60 TL (320x240 piksel lcd ekran. Bağlantı kablolarıyla birlikte.)

>> KULAKLIK GİRİŞİ VE HOLD SWITCH'i: 50 TL (İkisi birbirine bağımlı şekildedir, birlikte fiyatıdır. Sorunsuz çalışıyor.)

>> BATARYA: 40 TL (Üstte belirttiğim gibi, ömründen birşey gittiğini düşünmüyorum. Halen 20 saat üstü kullanım sunuyor.)

>> TUŞ TAKIMI: 50 TL (Bildiğiniz dokunmatik tuş takımı, siyah renktedir. Üzerinde çok çok küçük bir iz var, bende henüz farkettim. Mekanizması, ortadaki tuşu ve kablolarıyla birlikte.)

>> ÖN VE ARKA KOMPLE KAPAK: 50 TL (Ön kapakta hiçbir çizik mevcut değildir, ekran dahil tertemiz. Siyah renktedir. Arka kapak ise hafif çizikli tabiki, Koruyucu bir madde kullanmadığım için ne kadar titiz kullansam da bu çizikler oluşuyor.

>>>Ankara içinde parçalar birlikte yetkili serviste söktürülebilir. Servisten de bilgi alınabilir bu konuda. Parçaların sizin ipodunuzdakiyle değişimi de servisin talep edeceği cüzi bir ücret karşılığında mümkündür<<<

Arkadaşkar iletişim için apostle@opethian.net adresini kullanabilirisiniz. Sorularınız için de burdan mesaj da yazabilirisiniz. İlanı okuduğunuz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostt -- 16 Mart 2009; 0:17:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.