Bildirim
ipoda resim atamıyorum kafayı yicem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
attım sonunda -
monolog yapmıssın -
kimse diyaloga girmedi takıldım öle bende -
evet biri banada anlatsın bu resim atmayı bende atamıyorum.. ipoda resim atmak içinde convertmi etmek lazım mesela jpg,gif atılmıyomu ????? -
ooo kimsecikler cevap vermemişşş yani çok zor bi sorumu sordum:(((( -
quote:
Orjinalden alıntı: SHEkerce
ooo kimsecikler cevap vermemişşş yani çok zor bi sorumu sordum:((((
bu kadar büyük font kullanırsan kimse sana cevap vermez -
iyi ozaman kimse cevap vermesinn.. sende bunu diyceğine cevap versen ne güsel olurdu ama neyseeee demekki küçücük font kullanmak lazım wallaa bilmiyodum -
quote:
Orjinalden alıntı: SHEkerce
iyi ozaman kimse cevap vermesinn.. sende bunu diyceğine cevap versen ne güsel olurdu ama neyseeee demekki küçücük font kullanmak lazım wallaa bilmiyodum
o şekilde yazman açikçası bana itici geldi, eminim başka biri bu konuda sana yardımcı olur. -
Öncelikle su zamana kadar kimseye yardım etmekten kaçınmayan DrynhwyL'ayıp olmuş.
Bence buyuk font yazarak sinir belirterek mesaj yazcagımıza once bir forumda arama yapsak.Kaç kere ben acıkladım resim işini.Arkadaslar olmadı cevap gelmedi apple.com.tr den destek alın.Bosuna durmuyor apple.com.tr.Nefis hazırlanmıs acıklayıcı cozumler var.
Ama donanımhaber den yardım almak istiyorsanızda once arastırın.Zaten konuyu acan arkadas daha spnra pesine gitmemiş cunku anladıgım kadarıyla forumda cevabını bulmuş.11 gun sonra olmus konuyu canlandırıp durmanın ne anlamı var hemde iPodla ilgili sorunlara hep cevap veermeye hazır olan ozel olarak msn'ini acan insanlara? -
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
Öncelikle su zamana kadar kimseye yardım etmekten kaçınmayan DrynhwyL'ayıp olmuş.
Bence buyuk font yazarak sinir belirterek mesaj yazcagımıza once bir forumda arama yapsak.Kaç kere ben acıkladım resim işini.Arkadaslar olmadı cevap gelmedi apple.com.tr den destek alın.Bosuna durmuyor apple.com.tr.Nefis hazırlanmıs acıklayıcı cozumler var.
Ama donanımhaber den yardım almak istiyorsanızda once arastırın.Zaten konuyu acan arkadas daha spnra pesine gitmemiş cunku anladıgım kadarıyla forumda cevabını bulmuş.11 gun sonra olmus konuyu canlandırıp durmanın ne anlamı var hemde iPodla ilgili sorunlara hep cevap veermeye hazır olan ozel olarak msn'ini acan insanlara?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X