Bildirim
ipodum bozuldu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Restore yaparsan düzelir.itunes içinde mevcut.Tabi harddisk bozulmamışsa.Daha fazla yardım içinwww.apple.com.tr destek sayfasını ziyaret et.Geçmiş olsun. -
restore nedir. bilmiyorum. hd bozulmuşsa tamiri mümkünmü. yoksa çöpemi gidecek -
restore iPod içindeki işletim sisteminin tekrar yüklenmesidir.İtunes7 içinde mevcut.Şayet daha önceki sürüme ait itunes kullanıyorsan , iPod ile gelen cd içindeki updater yazılımının içinde bu menüye ulaşabilirsin.Harddisk bozulduysa ve garanti kapsamında ise bilkom değiştirir,endişelenme.Aksi halde cihaz çöpe gidecek maalesef. -
arkadaşın ki çakma ipod.heralde driverini falan yuklemen gerekiyor yeniden.Ama onun içinde cdsi lazım. -
driveri nasıl yükleyeceğiz. internetten indirsek olur mu? -
itunes7 çin malı ipod taklitleri için geçerli midir yazılım yüklendiğinde ne gibi değişiklikler olur -
quote:
Orjinalden alıntı: osmanca87
itunes7 çin malı ipod taklitleri için geçerli midir yazılım yüklendiğinde ne gibi değişiklikler olur
itunes yalnızca orj. ipod'lar içindir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: osmanca87
driveri nasıl yükleyeceğiz. internetten indirsek olur mu?
aldıgın yere gotur onlar ayarlasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X