Şimdi Ara

ipodum bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod bilgisayara bağlı iken bilgisayara format attım. ve şu anda menülere girerken disk hatası yazıyor.hd yi 0 gösteriyor ne yapabilirim. çin malıdır

• Restore yaparsan düzelir.itunes içinde mevcut.Tabi harddisk bozulmamışsa.Daha fazla yardım içinwww.apple.com.tr destek sayfasını ziyaret et.Geçmiş olsun.
  • restore nedir. bilmiyorum. hd bozulmuşsa tamiri mümkünmü. yoksa çöpemi gidecek
  • restore iPod içindeki işletim sisteminin tekrar yüklenmesidir.İtunes7 içinde mevcut.Şayet daha önceki sürüme ait itunes kullanıyorsan , iPod ile gelen cd içindeki updater yazılımının içinde bu menüye ulaşabilirsin.Harddisk bozulduysa ve garanti kapsamında ise bilkom değiştirir,endişelenme.Aksi halde cihaz çöpe gidecek maalesef.
  • arkadaşın ki çakma ipod.heralde driverini falan yuklemen gerekiyor yeniden.Ama onun içinde cdsi lazım.
  • driveri nasıl yükleyeceğiz. internetten indirsek olur mu?
  • itunes7 çin malı ipod taklitleri için geçerli midir yazılım yüklendiğinde ne gibi değişiklikler olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanca87

itunes7 çin malı ipod taklitleri için geçerli midir yazılım yüklendiğinde ne gibi değişiklikler olur

itunes yalnızca orj. ipod'lar içindir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanca87

driveri nasıl yükleyeceğiz. internetten indirsek olur mu?

aldıgın yere gotur onlar ayarlasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.