Şimdi Ara

IPS A10 Alternatif olabilecek bir 9.7' tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: SSA

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

fiyatı hiçte çindeki piyasaya göre değil

Bir şey yazıyorsak, lütfen altını dolduralım. Ben yanlışım varsa düzeltirim, siz yanlış biliyorsanız onu da birlikte görürüz.

Arkadaş bu kalitede tabletlerin çinde 200 tl olduğunu sanıyor zannedersem. Dikkate almayın bence.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al�nt�: apollonx

quote:

Orijinalden al�nt�: SSA

quote:

Orijinalden al�nt�: LaNcEt

fiyat� hi�te �indeki piyasaya g�re de�il

Bir �ey yaz�yorsak, l�tfen alt�n� doldural�m. Ben yanl���m varsa d�zeltirim, siz yanl�� biliyorsan�z onu da birlikte g�r�r�z.

Arkada� bu kalitede tabletlerin �inde 200 tl oldu�unu san�yor zannedersem. Dikkate almay�n bence.

200 değilde 300-350 TL olduğunu sanıyorum
    şuanda piyasada buna en yakın tablet Vi40, aradaki 100TL fark için Ekstra bir özelliği söylermisin?
    400 yazsa fiyatı o zaman işte çin piyasası ile aynı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Orijinalden al�nt�: apollonx

quote:

Orijinalden al�nt�: SSA

quote:

Orijinalden al�nt�: LaNcEt

fiyat� hi�te �indeki piyasaya g�re de�il

Bir �ey yaz�yorsak, l�tfen alt�n� doldural�m. Ben yanl���m varsa d�zeltirim, siz yanl�� biliyorsan�z onu da birlikte g�r�r�z.

Arkada� bu kalitede tabletlerin �inde 200 tl oldu�unu san�yor zannedersem. Dikkate almay�n bence.

200 değilde 300-350 TL olduğunu sanıyorum
    şuanda piyasada buna en yakın tablet Vi40, aradaki 100TL fark için Ekstra bir özelliği söylermisin?
    400 yazsa fiyatı o zaman işte çin piyasası ile aynı olur

16 gb Vi40 tabletburada da 495 tl, pandawill de 417 tl (232$). Elbette ki 400 tl olsa iyi olur ama arkadaş ticaret yaptığı için olacak o kadar bence.

http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/223-onda-vi40-elite-version-tablet-bilgisayar.html

http://www.pandawill.com/onda-vi40-elite-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-1g-ram-hdmi-camera-p56046.html

• Selamlar;
    @Lancet: 300-350 TL ye adresinize teslim ve bir problem olduğunda karşınızda Türk muhatap bulabileceğiniz bu özelliklerde cihaz bulabiliyorsanız hepimizi bilgilendirin ki, burada o kadar tablet arayışı içinde olan arkadaş da faydalansın. Dikkat edersen yukarıda artılarını eksilerini açıkça yazmaya çalıştım. Bu artı ve eksilerin değerlendirmesi sana kalmıştır. Fiyat konusu ise satıcının tasarrufundadır. Bizlere en fazla (o da isterse) pazarlık etme esnekliği sunar :)

@apollonx: Yazdığımız eleştiri ya da önerinin altını dolduralım derken, tam da yazdığınız gibi bir metinden bahsetmiştim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSA -- 22 Mayıs 2012; 16:25:32 >
  • bend eeken a 90 tablet aldım tabletim sarja taktığımda batarya sarı ünlem işareti cıkıyor ne yapabilrim ? telefoncudan şarj aleti alıp denedim aynı sorun var yardım edin :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.