Şimdi Ara

IPS monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yada 24" lik IPS monitör tavsiyesi verirmisiniz ona göre para ayıracamda.Sürekli oyunda oynayan birisiyim (ama multi FPS tarzı oyunlar genelde oynamam zaten) ve grafik ağırlıklı (Coreldraw-Flash),film için kullancam.

• hocam hdmi yokmuş onda hdmi çıkışlı modeller ilk tercihim ve gecikme süreside biraz fazla gibi geldi aklımda bide VA panel benq VW2424H de aslında.
  • hp pavilion 23xi ips monitör sipariş etmiştim. Bugün kargoya verilmiş muhtemelen 2 gün içerisinde elimde olur. Geldiğinde birkaç test yapıcam bende oyun - film vs için düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

hp pavilion 23xi ips monitör sipariş etmiştim. Bugün kargoya verilmiş muhtemelen 2 gün içerisinde elimde olur. Geldiğinde birkaç test yapıcam bende oyun - film vs için düşünüyorum.

Merhaba

Hocam ne kadara aldın mönitörü ve hangi siteden ?
  • quote:

hp pavilion 23xi ips monitör sipariş etmiştim. Bugün kargoya verilmiş muhtemelen 2 gün içerisinde elimde olur. Geldiğinde birkaç test yapıcam bende oyun - film vs için düşünüyorum.

Merakla bekliyoruz. Genelde IPS paneller, birçok son kullanıcıya hitap etmediği için gerçek kullanıcı yorumlarını bulmak zor oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Ultrawide Monitör Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    OLED Monitör Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Merakla bekliyoruz. Genelde IPS paneller, birçok son kullanıcıya hitap etmediği için gerçek kullanıcı yorumlarını bulmak zor oluyor.

hocam zaten monitör gelince kutusundan özenle çıkarıp iade edilebilir şekilde test edicem. Eğer umduğum gibi değilse ve beklentilerimi karşılamazsa tekrar kutulayıp iade edicem ve mecburen tn panele yönelicem :) umarım ki iyi çıkar.

Ayrıca youtube inceleyen bir Alman var, ghosting etkisini farketmediğini xbox ile kullandığını ve çok iyi bir monitör olduğunu belirtmiş. Hp'nin yurtdışı sitesinde de monitör'e yapılan yorumlar genel olarak olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 6 Şubat 2013; 3:42:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.