Şimdi Ara

İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boifromasgard -- 20 Temmuz 2020; 15:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • feyt180 F kullanıcısına yanıt
    Cevapladım.
  • Arkadaşla anlaştık gidip Söke'den elden alacaktım. Tesadüf işte ; işi çıkmış şehirdışına çıkacakmış. Ben yarın geliyorum diye aradım açmadı mesaj attım öyle öğrendim!

15yıldır bu forumda üyeyim. Hiç sevmediğim satıcı tipi. Şaşırdım mı hayır... Kolay gelsin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır kötü bi şey yaşanmış gibi bu durumu bu şekilde dile getirme nedeniniz nedir anlayamadım? Zaten ilk aramanızda mesaj yoluyla iletişime geçmenizi istediğimi söylemiştim ve her alıcıya da bunu söylüyorum. Dört gün önceden elden verebileceğimi söyledim fakat iki-üç gün sonra şehir dışına çıkmam gerekti ve çıktım da bunda size batan taraf nedir? Hayır mesajınıza da geç cevap versem eyvallah diyeceğim de aramanızdan 3-4 dakika sonra sürekli iletişime geçtim zaten. Allahtan akıl ve fikir diliyorum.

Ben de nedense forumun eski üyeleriyle anlaşamıyorum ve birkaç istisna dışında hepsini blokluyorum. Yerli yersiz boş yapmalarınız bitmiyor cidden.

• Ok boomer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.