Şimdi Ara

iptal (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

One x ve s3 arası cok dusundum 250-300 lira fazla verip benim telefonum wireless sarj olabiliyor diyebilmeli insan dedim sonra kendime

Gerçekten de tercih için büyük bir kriter bu Dalga geçmiyorum

mesela baska neler diyebiliriz benim telefonum konusuyor benim dilimden anlıyor benim ruh halime göre müzik çalıyor en iyi fotoğrafımı ayırt edebiliyor.cüzdan taşıtmıyor.kablolarla uğraştırmıyor.ben uyudummu o da uyuyor.beni tanıyor.benim telefonum cok akıllı çünkü onun adı galaxy.galaxy s3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

quote:

One x ve s3 arası cok dusundum 250-300 lira fazla verip benim telefonum wireless sarj olabiliyor diyebilmeli insan dedim sonra kendime

mesela baska neler diyebiliriz benim telefonum konusuyor benim dilimden anlıyor benim ruh halime göre müzik çalıyor en iyi fotoğrafımı ayırt edebiliyor.cüzdan taşıtmıyor.kablolarla uğraştırmıyor.ben uyudummu o da uyuyor.beni tanıyor.benim telefonum cok akıllı çünkü onun adı galaxy.galaxy s3

Kendine gel dostum tamam uyan uyan geldik

• takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

quote:

Kendine gel dostum tamam uyan uyan geldik

bak söylüyorum gün gelecek svoice siri gibi uygulamaların yapay zekası aşırı derecede gelişecek.telefonlar dert ortagımız olacak

• Bu kadarını da beklemiyorum
  • Çakıl mavisi alacaklar beklemek zorunda. Çakıl mavisinde sorun çıkmış. Gerçide olsada almak riskli. İlgili haber:

Avrupa'da piyasaya çıkışına sayılı günler kala Samsung'un Galaxy SIII modeli hakkında stok bilgileri ile ilgili bazı kötü haberler gelmeye başladı.

XDA ve Reddit gibi platformlara gönderilen bilgilere göre Galaxy SIII modelinin çakıl mavisi versiyonu, arka kapakta meydana gelen bir problem nedeniyle ertelenmiş durumda.

Üretim sürecinden kaynaklandığı belirtilen problem nedeniyle 600 000 çakıl mavisi arka kapak imha edildi. Samsung'un üretim bantlarını modifiye edene kadar çakıl mavisi versiyon satılmayacak. Kesin bir tarih ise henüz verilmiş değil.

Farklı ülkelerin perakendecileri çakıl mavisi modellerin sevkiyatının durduğunu ve ön siparişleri ertelediklerini rapor ediyor. Stoklarda olan sadece beyaz renkli versiyon.

Stok sıkıntısı yaşayan çakıl mavisi versiyonun özellikle karaborsaya düşebileceği konusunda uyarılar yapılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Htc one x alın pişman olmayın

one x de güzel cihaz, ama bi s3 değil

Tegra diyorum başka da bir şey demiyorum

Zaten almayacak olan tegra oldugu için almıyor.Tegra 2 rezaletini bilmiyosunuz galiba Çift çekirdek tek çekirdek performansı sunuyor nerdeyse....Atrix sahibiyim...

• quote:

Bu kadarını da beklemiyorum

teknoloji çok fena ilerliyor.artık yeni teknolojiler çıkıyor şu anda gereksiz gördüklerimiz gelecekte gerekli olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

takip

c.ts ahmet abiye yapış burhan al bi tane beyaz matrix e s3 olmadan gitme gülerler sonra neo ya bak diye
  • fiyat konusunda bilgi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

fiyat konusunda bilgi varmı

Hocam 1600-1500 arasi eger on kisi olursak pazarlik 1500 e dogru yapilir

• arkadaşlar bende bu telefonu alacağım inş.geçen ay galaxy s2mi sattım şimdi telefonsuz kaldım mutlaka bişey almam lazım.ancak telefonu incelemek istiyorum bikere elime alıyım kurcalıyım en azından.istanbul avrupa yakasında nerede bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

Başka bi yerde 200 usd kar çok dediler ama bakarsın 600 usdye alırım. Bu durumda alıcının maliyeti 1460 olur. Olur mu olur. :)

Arkadaşlar ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Abdde satış fiyatı ne olacak onu da bilmiyorum. Kimseden önceden para talep etmiyorum. Talep olursa üç tane getirebilirim. Fazla fazla alayım sürümden kazanayım gibi bi lüksüm de yok çünkü kredi kartımın limiti belli. Abdden bulabildiğim en ucuz fiyata alıp üstüne 200 usd karla satıcam.

Eğer isteyen olursa çok geç olmadan bana bildirsin. Zira 8 haziranda yola çıkıyorum.

200 dolar gibi fahiş karla hiçbir yere cihaz satamazsın sen.Hadi onu geçtim cihazın garantisi burada geçmiyor + pasaport kaydı yok.Bence fantezi arama gitmişken al kendine 1 tane onu kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

quote:

Başka bi yerde 200 usd kar çok dediler ama bakarsın 600 usdye alırım. Bu durumda alıcının maliyeti 1460 olur. Olur mu olur. :)

Arkadaşlar ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Abdde satış fiyatı ne olacak onu da bilmiyorum. Kimseden önceden para talep etmiyorum. Talep olursa üç tane getirebilirim. Fazla fazla alayım sürümden kazanayım gibi bi lüksüm de yok çünkü kredi kartımın limiti belli. Abdden bulabildiğim en ucuz fiyata alıp üstüne 200 usd karla satıcam.

Eğer isteyen olursa çok geç olmadan bana bildirsin. Zira 8 haziranda yola çıkıyorum.

200 dolar gibi fahiş karla hiçbir yere cihaz satamazsın sen.Hadi onu geçtim cihazın garantisi burada geçmiyor + pasaport kaydı yok.Bence fantezi arama gitmişken al kendine 1 tane onu kullan.

Sen niye bu kadar gerildin onu anlamadım. Satamazsam satamam. Sipariş olursa getireceğim zaten. Olmazsa getirmem, çok da dert değil.

Sen sakinles benim fantezilerimle ilgilenmeyi bırak.

• Lütfen gereksiz polemiklerinizle konuyu kirletmeyiniz.

• Arkadaslar dagitimcilarda burada eger tanidiklariniz varsa faturasiz 470 euroya bulunuyor. Ben en son 500e buldum hollandada. İngiltereden gelen mallar. Ama faturasiz bunlar. Satis belgesi falan bile vermiyorlar. Direk cihazi veriyorlar. Elinizde satin almayla ilgili hicbir belge olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaslar dagitimcilarda burada eger tanidiklariniz varsa faturasiz 470 euroya bulunuyor. Ben en son 500e buldum hollandada. İngiltereden gelen mallar. Ama faturasiz bunlar. Satis belgesi falan bile vermiyorlar. Direk cihazi veriyorlar. Elinizde satin almayla ilgili hicbir belge olmuyor.

fatura olmadan burdaki garantiden yararlanamıyoruz bildiğim kadarıyla
  • Evet fatura yoksa garantide olmuyor hemde kayıt sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaslar dagitimcilarda burada eger tanidiklariniz varsa faturasiz 470 euroya bulunuyor. Ben en son 500e buldum hollandada. İngiltereden gelen mallar. Ama faturasiz bunlar. Satis belgesi falan bile vermiyorlar. Direk cihazi veriyorlar. Elinizde satin almayla ilgili hicbir belge olmuyor.

fatura olmadan burdaki garantiden yararlanamıyoruz bildiğim kadarıyla

Garanti bir yana, yarın öbür gün bir sorun olursa yetkili makamlar önünde telefonun bize ait olduğunu bile ispat edemeyiz.
  • Aymayı düşünen arkadaş bir an önce adınızı yazdırsanız iyi olur çünkü ona göre pazarlık yapacagız ne kadar kalabalık olursak pazarlıkta elimiz o kadar güçlü olur.
    Pazarlık bittikten sonra kayıt olmanızın ne size nede bize bi yararı olmaz, şu anda 4 kişiyiz minimum 10 kişi olmamız lazım yoksa bi kıymeti olmaz bu grubun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.