Şimdi Ara

İPTAL: Custom su soğutma parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İPTAL: Custom su soğutma parçaları
    Satıştan çekilmiştir, kilitlenebilir

İlan fiyatı tüm ürünler alınması durumunda ki toplam fiyattır.

Parçalar ve durumları:

1- ALPHACOOL NexXxoS XT45 240 x 45mm, G1/4", Bakır Radyatör 240TL
    Ekim 2018 tarihinde forumdan ikinci el olarak alındı, çok az kullanıldı. 2-3 yaprakta boya kalkması ve kullanım izleri vardır, kullanımını veya performansını etkileyecek herhangi bir problemi yoktur. Kutusu, vidaları vardır.

2- HRC240C1 240mm x 30mm, G1/4", Bakır Radyatör 200TL
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/İPTAL: Custom su soğutma parçalarıupfiles/171965/30a57942-f0b7-4e6b-94e4-28ca0e21e31b.jpeg[/simage]
    Kasım 2018 tarihinde Conn PC den sıfır olarak alındı. Hiç kullanılmadı, sıfır olarak kutusundadır. Faturası, kutusu ve vidaları vardır.

3- EK-CryoFuel Clear Concentrate 100 mL 55TL
    Kasım 2018 tarihinde Conn PC den sıfır olarak alındı. Hiç kullanılmadı, sıfır olarak açılmamış kutusundadır. Faturası vardır.

4- Mayhems Fine Silver Coil - Silberspirale 55TL
    Kasım 2018 tarihinde Conn PC den sıfır olarak alındı. Hiç kullanılmadı, sıfır olarak kutusundadır, meraktan bakmak için kutusu açıldı. Faturası vardır.

5- SC 600 12VDC, 3-pin, G1/4" Pompa 120TL
    Ekim 2018 tarihinde malum siteden ikinci el olarak alındı, çok az kullanıldı. Üzerinde ki rakoru kullanmadım, rakorun markasını ve ölçüsünü bilmiyorum.

6- Rezervuar 125ml, G1/4" 60TL
    Ekim 2018 tarihinde malum siteden ikinci el olarak alındı, çok az kullanıldı. Markası bilinmiyor, Parçaları ve vidaları vardır. Üzerinde ki rakoru kullanmadım, rakorun markasını ve ölçüsünü bilmiyorum.

7- Barrow TYKN-K12 V1 12mm, G1/4", Nikel, Sıkmalı Rakor Toplam 6 adet için 150TL
    Esnek boru/hortum için sıkmalı tip rakordur. Ekim 2018 tarihinde malum siteden ikinci el olarak alındı, çok az kullanıldı. Aldığım kişi Barrow olduğunu söyledi ve Barrow poşetinde gönderdi. Fotoğrafta görüldüğü gibi nikel kaplamada hafif kalkma vardır.

8- Kullandığım hortum 9mm iç çaplıdır, Parçaların hepsini alan kişiye elimdeki hortum parçalarını bedelsiz göndereceğim.

Set olarak satılması tercihimdir.
    Osmaniye'de elden teslim alabilirsiniz, yoksa önce havale/eft sonra kargo şeklinde olacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Diger ilanimdaki ekran karti ile birlikte alinmasi durumunda komple set olarak 4100 TL dir. (Son fiyattir)
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-gigabyte-aorus-gtx1080ti-waterforce-wb-xtreme-edition-11g--140878758#140878758

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satıştan çekilmiştir.
    Kilitlenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.