Şimdi Ara

İPTAL EDİYORUM !!!! Türknet yeni abonelik DSL VAR İNTERNET YOK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, başvuru işlemlerinizi başlattık. En kısa süre içerisinde sonuçlandırarak hizmeti aktif edeceğiz. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • satelist S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili yerleşik operatör saha ekiplerinden gelen bilgide hattın sağlam olduğu sorunun iç tesisat kaynaklı olduğu bilgisi verilmiştir. Teknik uzmanlarımızda gerekli kontrolleri yaparak sizinle iletişime geçecektir.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. Kurulum işlemleri için randevu alarak size bilgi vereceğiz. Önceliğini ilgili birimimize ilettim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    resim de ekledim kablom boşta halen iç tesisat arısaı nasıl olacak Allah akıl fikir versin biraz düzgün bahane üretin lütfen
    İPTAL EDİYORUM !!!! Türknet yeni abonelik DSL VAR İNTERNET YOK !
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bağlı olmayan hattım nasıl iç tesisat arısaı veriyor imkansızı başardım o zaman
  • beni attım halen direkte duruyor bana gelen cevap iç tesisat sorunu demişler saçmalık gerçekten.
  • Konu güncellendi. Biz de ağzı yananlara girdik. Ahlaksız Telekom zorla kendi müşterisi yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, arkadaşlarım yerleşik operatör yazışma başlatmıştır. Hattın devrede kesildiğini ileterek arızanın giderilmesini talep etmiştir. Güncel bilgi almamız durumunda size bilgi vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arkadaşlarım yerleşik operatör yazışma başlatmıştır. Hattın devrede kesildiğini ileterek arızanın giderilmesini talep etmiştir. Güncel bilgi almamız durumunda size bilgi vereceğiz.
    Bekliyorum. Bu dediğiniz yeni kayıttır umarım çünkü Telekom 29 unda yapılan kaydı "TT kaynaklı hata yok" diye kapamış.

Bu dediğiniz YENİ KAYIT MI YANİ AKTİF Mİ öyleyse sorun yok bekleyelim yapacak bir şey yok şimdilik.

Dün arayan arkadaş yeni bildirim yaptım dedi sorunum yapadanmış ilk otomatik arıza kaydını ben kapatmıştım yanlış diye otomatikmiş neyse ondan sonra eski olan hakkında bildirim geldi galiba alakasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Eylül 2020; 22:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptale gidiyorum, korkmuyorum Turknetten çıkıyorum.
    Merhaba, teknik arkadaşımda arızanız için hızlı bir şekilde kontrollerini tamamlayarak bilgi verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, teknik arkadaşımda arızanız için hızlı bir şekilde kontrollerini tamamlayarak bilgi verecek.
    Bot gibi cevap yazma hocam gerek yok iptal ettiriyorum. Bu cevabı 22 ağustostan beri alıyorum. Evrende her şey görecelidir gerçi siz de haklısınız kime göre neye göre hızlı.

Hadi kolay gelsin size.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.