Şimdi Ara

IPTAL! Page Rank domainler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moreandmore -- 24 Ocak 2007; 1:35:35 >

• http://www.seologs.com/pr-check/pagerank.html?url=www.hanakaicho.com
    http://www.seologs.com/pr-check/pagerank.html?url=www.bigdao.com
    http://www.seologs.com/pr-check/pagerank.html?url=www.percuvein.com

Hepsi fake pagerank. Başka adresler yönlendirilmiş. Onların pageranki gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 20 Ocak 2007; 0:35:23 >

• Evet hepsinde sahtecilik yapmış arkadaş.
    Page Rank konusunu bilmeyenler için biraz bu konuya değineyim:

"Page Rank" terimini "Google Kalite Puanı" olarak çeviriyorum. Bu terim Google tarafından icat edilmiş bir sistem. Kendi gizli tuttukları formül var ona göre puan veriyorlar. Burada linklerin önemi çok büyük. Özellikle kaliteli siteler sizin linkinizi veriyorsa o zaman Google Kalite Puanınız hemen yükselir.

Burada 0 ile 10 arasında bir puan söz konusu. Bir internet sayfasının Google kalite puanı en fazla 10 ve en düşün 0 olabilir. Bu puan bir anda yükselmez. Sizden bahseden linklerin kalitesi önemli. Bazı arkadaşlar link değişimi yapıyor. Google bunu anlarsa puanı daha da düşürür veya o adresi banlar.

Google Kalite Puanı siteye göre değil ama sayfaya göre verilir. Örneğin donanimhaber.com için PR=5 ama forum.donanimhaber.com için PR=6

Demek ki Google'a göre bu forum sitenin anasayfasından daha kaliteli.

Talvehtia'ın bahsettiği adres bu konuda kontrol yapılacak başlıca adreslerden biri. Ben de çoğu zaman o adresi kullanıyorum. Çok hızlı çalışıyor. Bir de burası var:
    http://www.checkpagerank.net/index.php?name=bigdao.com+&links=1

moreandmore büyük ihtimalle 13 yaşında bir arkadaş olduğu için onun kusuruna bakmıyoruz ama domain piyasasında tutunman istiyorsa çok çalışıp araştırma yapması ve dürüst oynaması lazım.

moreandmore,
    Sen şimdi bu saçma isimler isimler için godaddy'ye 15-20 dolar arası kaptırdın peki ne yapmayı düşünüyorsun? E-mail atıp iptal ettirmeyi dene istersen. Parana da zamanına da yazık.

quote:

Orjinalden alıntı: moreandmore

Domain Adı :www.percuvein.com
    Bitiş Tarihi : 19.01.2008
    Registrar : Godaddy
    Transfer Ücreti : Godaddy Hesabınıza Ücretsiz
    Fiyat : 50 ytl

Not: Page Rank değeri '5' tir.

-----------------------------------------------------------------
    Domain Adı :www.BigDao.com
    Registar : Godaddy
    Fiyat : 40 ytl

Not: Page Rank değeri '4' tür.

Domain Adı :www.Hanakaicho.com
    Registar : Godaddy
    Fiyat : 50 ytl

Not: Page Rank değeri '5' tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 20 Ocak 2007; 4:03:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Evet hepsinde sahtecilik yapmış arkadaş.
    Page Rank konusunu bilmeyenler için biraz bu konuya değineyim:

"Page Rank" terimini "Google Kalite Puanı" olarak çeviriyorum. Bu terim Google tarafından icat edilmiş bir sistem. Kendi gizli tuttukları formül var ona göre puan veriyorlar. Burada linklerin önemi çok büyük. Özellikle kaliteli siteler sizin linkinizi veriyorsa o zaman Google Kalite Puanınız hemen yükselir.

Burada 0 ile 10 arasında bir puan söz konusu. Bir internet sayfasının Google kalite puanı en fazla 10 ve en düşün 0 olabilir. Bu puan bir anda yükselmez. Sizden bahseden linklerin kalitesi önemli. Bazı arkadaşlar link değişimi yapıyor. Google bunu anlarsa puanı daha da düşürür veya o adresi banlar.

Google Kalite Puanı siteye göre değil ama sayfaya göre verilir. Örneğin donanimhaber.com için PR=5 ama forum.donanimhaber.com için PR=6

Demek ki Google'a göre bu forum sitenin anasayfasından daha kaliteli.

Talvehtia'ın bahsettiği adres bu konuda kontrol yapılacak başlıca adreslerden biri. Ben de çoğu zaman o adresi kullanıyorum. Çok hızlı çalışıyor. Bir de burası var:
    http://www.checkpagerank.net/index.php?name=bigdao.com+&links=1

moreandmore büyük ihtimalle 13 yaşında bir arkadaş olduğu için onun kusuruna bakmıyoruz ama domain piyasasında tutunman istiyorsa çok çalışıp araştırma yapması ve dürüst oynaması lazım.

moreandmore,
    Sen şimdi bu saçma isimler isimler için godaddy'ye 15-20 dolar arası kaptırdın peki ne yapmayı düşünüyorsun? E-mail atıp iptal ettirmeyi dene istersen. Parana da zamanına da yazık.

Benim domainleri kontrol ettigim yerler;

http://livepr.raketforskning.com/
    http://www.seochat.com/?go=1&option=com_seotools&tool=9&url=www.Hanakaicho.com&imageverify=5489k&timehsh=qpqtp7I%3D&submit=Check
    http://pr.blogflux.com/index2.php

Ilk once sahtecilikle suçlamadan neyín ne oldugunu dinleyip one gore karar ver :) Bu isler boyle olmali.

Yas komplekslerinde kurtul, cok bilmis seni:))) Forumdaki yazilarini bir suredir takip ediyorum ve tasdikliyorum, cik cik cik, ozellikle boyle bir tepkiyi senden beklemezdim. Sakin ol :)

Yine tekrarliyorum bunun sahtecilikle ilgisi yok. Kaynak farkliligi var.

Sacma isimler dedigin isimler hakkinda; her trenin bir yolcusu vardir. PR olmaz isim olur, isim olmaz gecmisi olur. Son 9 senedir ben bunu gozlemledim ve yasadim. PR lara takma kafani sadece, uzaklari gor :)

Hanakaicho.com icin japon bir arkadasina danisirsin ;)

>moreandmore,
    >Sen şimdi bu saçma isimler isimler için godaddy'ye 15-20 dolar arası kaptırdın peki ne yapmayı düşünüyorsun? E-mail atıp iptal ettirmeyi dene istersen. >Parana da zamanına da yazık.

En cokta bu kismini sevdim.. Bak moreandmore... Guzin abla gibi Allah iyiligini versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moreandmore -- 20 Ocak 2007; 11:04:43 >

• Dostum yukarıdaki her iki arkadaşda sonuna kadar haklı kusurabakma şimdi

evet oradakiler pr yi 5 gösterir doğru ama o domainler yönlendirilerek pr değeri kazanmış...

sen ona bir site kurup indexlettir google a , o domaini bak pr si hemen 0 a düşüyor mu düşmüyormu

eğer ben böyle bir iş sahtekarlık yapmam, yanlışlıkla aldım diyorsan peki pr domaini hiç 50 milyona satılır mı?

8 senedir bu işlerin içindemişsin ama hiç bir şey öğrenenmemişsin maalesef...

talvehtia ve phill bu durum karşısında istediklerini söylebilirler bence çünkü onlar bu forumun daha iyi olmasını isteyen şahıslardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: isatanbul

Dostum yukarıdaki her iki arkadaşda sonuna kadar haklı kusurabakma şimdi

evet oradakiler pr yi 5 gösterir doğru ama o domainler yönlendirilerek pr değeri kazanmış...

sen ona bir site kurup indexlettir google a , o domaini bak pr si hemen 0 a düşüyor mu düşmüyormu

eğer ben böyle bir iş sahtekarlık yapmam, yanlışlıkla aldım diyorsan peki pr domaini hiç 50 milyona satılır mı?

8 senedir bu işlerin içindemişsin ama hiç bir şey öğrenenmemişsin maalesef...

talvehtia ve phill bu durum karşısında istediklerini söylebilirler bence çünkü onlar bu forumun daha iyi olmasını isteyen şahıslardır...

Dostum, dikkat edersen talvehtia ya birsey soylemedim zaten. Phil e idi soylediklerim. Kim seninde kusuruna bakmadim. Ben zaten art bir niyetim olmadigini soyledim onceden. PR domaini 50 ye satilir. Ilgileniyorsan pm at bana? Benim soyledigim cok seyler gorduk gecirdik, PR da takilip kalmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.