Şimdi Ara

İPTAL SORUYU BOŞ BIRAKTIM NE OLACAK ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam ÖSYM baştan aşağı saçmalıklarla dolu bir kurum olabilir, ancak yanlış soruda boş bıraktın diye onu doğru saymayacak kadar da gerizekalı değiller. İçiniz rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

adama sor bakayım %100 emin miymiş?
    zaten imkansız demedim, ben görmedim dedim.
    3 kez girdim bu sınava,forumda her sene aynı konu açıldı, bir tek xgrandmasterx in sorusu doğru kabul edilmiş galiba, %100 emin olan bir arkadaş varsa görmek isterim açıkçası, şöyle diyecek:boş bıraktım soru yanlıştı,doğru kabul ettiler.

hocam geçen sene tvde izlediğimde matematikten 29-D 2Y çıkmıştı sorulardan eminden fazla soru yapamadım zaten hatırlıyodum hepsini ama sonuçlar açıklandığında 31D-2Y geldi yanlış olan 2 soruyu boş bırakmıştım
  • Hangis oru iptal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

adama sor bakayım %100 emin miymiş?
    zaten imkansız demedim, ben görmedim dedim.
    3 kez girdim bu sınava,forumda her sene aynı konu açıldı, bir tek xgrandmasterx in sorusu doğru kabul edilmiş galiba, %100 emin olan bir arkadaş varsa görmek isterim açıkçası, şöyle diyecek:boş bıraktım soru yanlıştı,doğru kabul ettiler.

hocam geçen sene tvde izlediğimde matematikten 29-D 2Y çıkmıştı sorulardan eminden fazla soru yapamadım zaten hatırlıyodum hepsini ama sonuçlar açıklandığında 31D-2Y geldi yanlış olan 2 soruyu boş bırakmıştım

dostum ben kendimde hiç tecrübe edemediğimden bilmiyorum ama forumda da 10larca kişide tanık olduk, şık olarak ya hep doğruyu işaretlediğim ya da herhangi bir şıkkını işaretlediğim sorular iptal oldu,boş bıraktığım hiçbir soruya denk gelmedi.
    ama forumda bu konu her sene açılıyor, geçen seneki konulara aşina olanlara da sorabilirsiniz, boşsa boş olarak kaldı diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozankozi

adam yukarda acikladi iste catlak ses cikartma

bu arada ''catlak'' kelimesini görmemişim, i kiss you
  • benim geçen senekiler doğru sayıldı. İlla o soruyu cevaplaman gerekmiyor, testten bir soru işaretlemiş olman gerek.
  • itrysohard kullanıcısına yanıt
    Neyse açıklanınca görürüz şov yapma buralarda hadi uza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bos sayılacak diyenlerin aklı yok gecen senede matematik iptal olmustu dogru sayılmıstı herkesin , geometri testinden en az 1 soru işaretleyenlerin doğru sayılıcaktır...
  • quote:

Neyse açıklanınca görürüz şov yapma buralarda hadi uza

şovu yapan sensin.
    benim açıklanınca ne olur diye bir iddaam yok,bugüne kadar ne gördüysem onu söyledim.
    konu açmışsın,sormuşsun,ben de bugüne kadar gördüklerimi söyledim,üyeliğini alalı kaç saat oldu bilmiyorum ama şimdi al artistliğini de git burdan.
    bir de gerçekte 2 dudağının arasından çıkamayacak kelimeleri burda 2 tuşa dokunup yazma.
  • Gecen seneki iptal olan polinom sorum bostu dogru geldi kesinlikle boslar dogru kabul ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladığım kadarıyla testi komple boş bırakmadıkça o soru herkesde doğru kabul ediliyor

Geometridenmi iptal edildi soru.
    Soru iptal edilirse doğru sayılsın diye bir tane sallamıştım geodan iyi oldu bu

• http://www.osym.gov.tr/belge/1-19071/2013-yuksekogretime-gecis-sinavinin-2013-ygs-degerlendi-.html
    2013-YGS SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

24 Mart 2013 tarihinde yapılmış olan 2013-Yükseköğretime Geçiş Sınavında Temel Matematik Testinde yer alan Temel Soru Kitapçığı 30.sorusu ÖSYM Yönetim Kurulu’nun 29.03.2013 tarih ve 2013/07.02 sayılı kararı ile iptal edilmiştir. Temel Matematik testinde en az bir işareti bulunan adayların 30. soruya doğru yanıt verdikleri kabul edilerek değerlendirme yapılmıştır.
    Bak geçen yılki açıklama.

• Sınava giren herkesin ki doğru sayılacak. Varmı öyle bir dünya işaretleyenlerin ki doru sayılsın sadece? Soru yanlış diye boş bıraktkm belkide, hakkıma mı girecek şimdi ösym? Sadece işaretleyenleri doğru saysın, bak ozman nasıl gidiyorum mahkemeye. Savunmamda sağlam ; soru yanlış diye boş bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

quote:

anladığım kadarıyla testi komple boş bırakmadıkça o soru herkesde doğru kabul ediliyor

Nasıl yani, ben matematiği işaretlediö ama geo yu anlamadığım için full boş bırakmıştım, şimdi bende doğru olmayacak mı o?

• Adam belki doğru şıkkı buldu ama yanlış diye işaretleyemedi? Saçmalık olur doğru sayarlar arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

quote:

Nasıl yani, ben matematiği işaretlediö ama geo yu anlamadığım için full boş bırakmıştım, şimdi bende doğru olmayacak mı o?

Evet seninkine etki etmeyecek yukardada açıkladıkları gibi en az bir tane işaretlemiş olman gerekiyor ben geçen seneden durumu bildiğim için sallamıştım bir tane.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.