Şimdi Ara

IPTV destekli tüm modemler için TİVİBU SEÇ-İZLE TTNET modem ayarları, Huawei HG630a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
33.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende tivibuya yeni geçtim ve w8980 tplink modem almıştım uyumsuz dediler modem verdiler. tplinke ulaştığımda seç izle durdur izle olaylarını tplink modemle imkansız izlemeniz dediler :D boşa modeme para vermişim zamanında...
  • Tplink Modem Aldım Bende Modeli TD-w8961ND İPTV Destekliyor Ama Ayayrlar Resimdeki Gibi Değil Lütfen Yardım Edin???
  • güncellendikten sonra neler değişiyor? wifi sorunu var gibi sanki o düzeliyor mu mesela? bu arada tr için çıkan bir güncelleme mevcut mu?
  • bende tivibugo var. akıllı tv üzerinden izliyorum. ben sizdeki modemlerden alırsam izleyemiyecek miyim?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 29 Mart 2020; 22:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 630a da çöp oldu güncelleme falan yapmayın sakın.modemi güncelledim.bidaha arayüz menüleri gözükmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overland

benim 630a da çöp oldu güncelleme falan yapmayın sakın.modemi güncelledim.bidaha arayüz menüleri gözükmedi.
    Hocam tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Hangi sürüme güncelleme yaptınız? Bana güncelleme yaptığınız sürüm kodunu tam olarak verebilir misiniz? Modemi arkasındaki tuştan resetlemeyi denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.