Şimdi Ara

İPTV Gecikme Süresi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
411
Cevap
31
Favori
133.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli olan 4k 2k değil ki? saniyede gönderdiği veri miktarıdır.1080p ile 2000 kbps yayın yapıyor herif bir de uhd yazmış.Çoluk çocuğu kandırırlar ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Önemli olan 4k 2k değil ki? saniyede gönderdiği veri miktarıdır.1080p ile 2000 kbps yayın yapıyor herif bir de uhd yazmış.Çoluk çocuğu kandırırlar ancak.
    Hocam ortalama 180 250 tl arasi bir miktari var bu isin millet bu paralara atla deve istiyo gram donmasin 5 10 bin kanal olsun aninda acsin gol sesi ayni gelsin eve decoder kursun komedi komedi seyler aylaga vurdugunda 15 tl yapan bir hizmette bu fiyata bence bedava kahve kiraathane ( cafe restorant demiyorum ) 20 25 liradan bir mac izletiyor bu platformda netflix bluetv maclar dahil bu fiyata izliyorsun cok performans kasan evine 130 tl aylikla digiturk alsin izlesin macini bence senelik 1500 liraya kafasi rahat olsun digiturk play dedigin 50 sn geriden geliyor sezonluk 600 tl ayni isi iptv 25 sn geriden gelerek daha kaliteli yayinla veriyor 180 250 tl ye ekstra dizi vs cabasi hala begenilmiyor aa uu yapiliyorsa bu millete cok zaten bu isler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2 saat /Bi test kullandım ama iyi gibiydi.. Tabii 2 saat az Bi zaman ama sıkıntı yaşamadım..
    ABD kanalları bile vardı.. İspanyol kanallardan la liga izledim.. En süperi de Sky sport dan EPL maçlarına baktım.. Adamlar süper yayın yapıyor ya.. Görüntü gayet iyidi.. (mobil için) 55" panelde nasıl olur bilemem.

*AYRIYETEN HER ZAMAN YASAL ÜYELİKTEN YANAYIMDIR..Yasal üyelik kullanalım.. Kullandıralım..
    *Türksat yasal Digitürk üyesiyimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 23 Ağustos 2019; 21:2:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 saniye gecikmeli izliyorum bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

16 saniye gecikmeli izliyorum bilginize
    aynen 16 saniye gerçek yayın ile çok iyi bilgi verir misin pm den ?
  • 4 ay önce dh forumdan bir arkadaş sayesinde bir IPTV'ye üye oldum. Yıllık 200 TL gibi fiyata Full HD maç izliyorum. Yayını uydudan veriyor, gecikme neredeyse hiç yok diyebilirim. Neden mi? İzlediğim maç bittiği gibi telefonuma maç skoru bildirimi geliyor, hadi taş çatlasa 10 saniye gecikme olsun. Ama zaten gecikmenin hiçbir önemi yok benim için sonuçta stadyumdan izlemiyoruz. Digiturk gibi platformlara da ayda 140-150 veremem yıllık 200 veriyorum. Tivibuspor, smartspor gibi ek kanallar, diziler filmler de cabası sadece bir platforma bağlı kalmıyorum.

Takılma, donma desen 2 yıldır üye olan arkadaşlar varmış hiçbir sorun yaşamamışlar ben de 4 aydır yaşamadım, derbi maçlarında bile tıkır tıkır çalışıyor.

Not: Bahsettiğim iptv türkiye satışlarını kapattı o yüzden hangi iptv diye sormayın sadece çok kaliteli iptv'ler var ama bulmak zor bunu bilmeniz için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Bu gerçekten önemli bir detay. Arkadaş çok güzel yakalamış. Adamın verdiği çözünürlük 3840x2160 ama yayın hem h264 kodlama hem bitrate 3000 kpbs. Bu yayını bir de BEIN SPORT 4K diye listenin en tepesine koyuyor ki bizim 4k kanalımız var şöyle kaliteliyiz böyle iyiyiz diyebilmek için. Vlc üzerinden deneme alan arkadaşlar kanalı açtıktan sonra sağ tıklayıp kodlama kısmından yayın hakkındaki bütün bilgilere ulaşabilir. Kaç saniye geriden geldiği bence çok önemli bir faktör değil. Sonuçta maç izlerken dünyayla iletişimi kesiyoruz zaten. Sürekli acaba kaç sn gerideyim diye izlerseniz manyak olursunuz valla. Ha kahvehanenin üstündeki binada oturuyorsanız orası ayrı :D

• selam, özelden iptv önerisi alabilir miyim?

• Ben arkadaşımın kendi kiralayıp referans usulü sattığı sunucuda izliyorum 2 yıldır takılma yok tık demiyor bana bile pazarlık yapmıyor :) ama yine de karşılığını alıyorum. Reklam olmasın isteyene özelden atarım numaralarını.

• böyle şekilli şukullu internet sitesi olan arkadaşlar ulaşmasınlar...
    kapalı grup referansla kişi alımı yapan yerlerden iptv almak istiyorum.

Yardımcı olur musunuz? Pm atmayın çünkü pmleri okuyamıyorum
  • muratakyuva kullanıcısına yanıt
    Ben pek anlamıyorum bu işi yayının kaliteli olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba sağ tıklayıp özelliklerine bakınca bazıları 1080p olmasına rağmen leş bir görüntüsü oluyor bazılarının 720p güzel gözüküyor neye göre kaliteli olduğunu anlayabilrim. Aynı yayından 4 5 tane mevcut oluyor bi yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnncer

Ben pek anlamıyorum bu işi yayının kaliteli olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba sağ tıklayıp özelliklerine bakınca bazıları 1080p olmasına rağmen leş bir görüntüsü oluyor bazılarının 720p güzel gözüküyor neye göre kaliteli olduğunu anlayabilrim. Aynı yayından 4 5 tane mevcut oluyor bi yerde.
    Sağ tıklayıp Kodlamaya girdiğinizde bir sağındaki sekmeden yayıncının verdiği kpbs değerlerinden anlayabilirsiniz.IPTV'cilerin UHD diye verdikleri yayın genelde 3000 kpbs olur. Kaliteli yayıncılar 8-10k yayın veriyor. Aynı zamanda H264 ve H265 kodlamadan anlayabilirsiniz.
    Benim izlediğim yayınlar genelde böyle sizce yeterli mi yoksa daha mı yüksek olması gerekiyor.
  • Ben bu iptv işini bi çözemedim gitti arkadaş

• Şöyle 50 fps 1080p yayın yapan kapalı gruplar varsa pm alabilir miyim ?

• iptv ler patlamaya başladı tv paketi den uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnncer

Benim izlediğim yayınlar genelde böyle sizce yeterli mi yoksa daha mı yüksek olması gerekiyor.
    Burası standart bir kalite sağdaki sekmesinden kanal açık iken içerik bit hızına bakıp söylerseniz yayının kalitesi hakkında bilgi verebilirim.

• Bu iptv fps değeri nerede yazıyor

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Eğer vlc den izliyorsanız tam ekrandan çıkıp sağ tık-ayarlar-ortam bilgisinden kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İçeriğin bit hızı yazan kısım galiba dediğiniz bazı yayınlarda ve sağlayıcılarda bu 8e kadar çıkıyor bazınlarda 3 e kadar en yüksek kaç olabilir ve en iyisi hangisidir acaba. Birde bu bit hızı yükseldikçe mi yoksa yayının kaliteside mi internet hızı daha fazla ihtiyaç duyuyor. Bazen bir kaç kişi internete yüklenince takılmalar oluyorda.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.