Şimdi Ara

IPTV tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes tek ağızdan Iptvboxpro demiş. Üyelere bakıyorum hepsi +10 yıl üzeri. Adam istese reklamını böyle yapamaz diyeceğim, ama bu işin içinde öve öve bitiremeyen arkadaşlar var sanki.

Kısacası IP TV denilen şey, ülkemizde zaten illegal yollar ile elde edilebilecek bir şey. Bunu nereden alırsanız alın, yarın kapanmayacağının, derbi maçlarda donmayacağının garantisi yok.

3 farklı sağlayıcı kullandım. En son büyük indirim ile bir sağlayıcının 10 yıllık üyeliğini aldım.

Adamlar bugün fişi çekse, nerede benim 10 yılım diye kime soracağım?

Bu tür işlerde, satış sonrası pek bir destek beklemeyin.

Zaten maç esnasında donmalar olduğunda, adama yazsan ne olacak ? Cevap gelene kadar maç bitecek.

Diğer taraftan, ben maç değil VOD içerik arıyorum diyorsanız, artık hepsi standartı neredeyse tutturdu.

Platformda yayınlanan bir dizi, film vs. IPTV'ye en geç 5 saate düşüyor.

Uzun lafın kısası, tümü yurtdışı sunucularda, gayriresmi kişilerin kontrolünde olan bir sistem.

Bunu bilip, alırsanız zaten sıkıntı yok.

1 derbide kasmaz, 2. de' 3.'de mutlaka bir olay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 11 Kasım 2024; 0:39:51 >

• lostplanetp kullanıcısına yanıt

o kadar karışık konu ki birinin evine gidip izlemeden alınması güvenilmesi çok zor :///

• lostplanetp kullanıcısına yanıt

Hocam her noktada her kelimesine kadar haklısın ama iptvboxpro dışında her konuda haklısın  

İçin ve kafan çok rahat olsun ben başkasından dolandırılıp bu platformda kendilerini bulduydum zaten kapalı devre çalışan bir firma. 3ncü yılıma giriyorum ne derbide 1 sn donma ne de diğerlerinde bir sıkıntı olmadı, olmuyor o yüzden zaten bu kadar övgü alması ve tevsiye edilmesi. Ayrıca 1 yıl ve üstü satış yapan var ise zaten kesin oradan uzak durulması lazım.

Tabi ki tercih ve karar kendi insiyatifinde olandır.

Sevgilerle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.