Şimdi Ara

iptv üyelik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belgeseli çok izleyen biriyim TV box'a XCIPTV uygulamasını da indirdim fakat üyelik platformu seçmedim henüz

Belgesel açısından en zengin olan platform hangisi ?

Herkes önerisini açıklarsa birçok kişiye ve bana yardımcı olmuş olursunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım...XCIPTV neymiş ilk kez gördüm şimdi mesajında...güvenilir abonelik imkanı varmı...umarım dolandırıcı filan değildir zira piyasada ne yazıkki pek çok sahtekar IPTV'ciler var...!!!...paralı ve güvenilir IPTV arayışındayım...!!!... 

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba buldunuz mu ücretli güvenilir üyelik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2.5 yıldır kullandığım bu alanda en iyisi olan 2.5 yıl boyunca en ufak sorun yasamadigim çok az kisinin bildiği bir iptv yayincisinin yıllık aboneliğinden yaklaşık 6 aylık süresi kalan bir aboneliğim var.
    Yurtdışına tasindigim için yurtdışı paketini aldım ve bu boşa düştü. İhtiyacı olana uygun fiyattan vereceğim. Özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt

sırf cevap ytazmak için giriş yaptım "umarım dolandırıcı filan değildir zira piyasada ne yazıkki pek çok sahtekar IPTV'ciler var" ben bu cümleye taktım sahtekar iptv ciler

komikmisiniz şakamısınız milletin emeğini çalan siz satan da çalanda onlar sonra sahtekar ip tv

bugün 1 paket sigara 80-100 lira 2 günlük sigara parasıyla 2 tane platforma üye olursun çalmadan çırpmadan işiniz gücünüz hırsızlık sonra iptv dolandırıcı ulan tabi dolandırıcı adam milyon dolarlık yapımları alıp çalıp sana 3 e 5 e bakmadan satıyor sonra dolandırıldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steam linkli TV tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    IPTV tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.