iptv üyelik önerisi

-
-
arkadaşım...XCIPTV neymiş ilk kez gördüm şimdi mesajında...güvenilir abonelik imkanı varmı...umarım dolandırıcı filan değildir zira piyasada ne yazıkki pek çok sahtekar IPTV'ciler var...!!!...paralı ve güvenilir IPTV arayışındayım...!!!...
-
Merhaba buldunuz mu ücretli güvenilir üyelik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.5 yıldır kullandığım bu alanda en iyisi olan 2.5 yıl boyunca en ufak sorun yasamadigim çok az kisinin bildiği bir iptv yayincisinin yıllık aboneliğinden yaklaşık 6 aylık süresi kalan bir aboneliğim var.
Yurtdışına tasindigim için yurtdışı paketini aldım ve bu boşa düştü. İhtiyacı olana uygun fiyattan vereceğim. Özelden ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sırf cevap ytazmak için giriş yaptım "umarım dolandırıcı filan değildir zira piyasada ne yazıkki pek çok sahtekar IPTV'ciler var" ben bu cümleye taktım sahtekar iptv ciler
komikmisiniz şakamısınız milletin emeğini çalan siz satan da çalanda onlar sonra sahtekar ip tv
bugün 1 paket sigara 80-100 lira 2 günlük sigara parasıyla 2 tane platforma üye olursun çalmadan çırpmadan işiniz gücünüz hırsızlık sonra iptv dolandırıcı ulan tabi dolandırıcı adam milyon dolarlık yapımları alıp çalıp sana 3 e 5 e bakmadan satıyor sonra dolandırıldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X