Şimdi Ara

IQ Akademi - IQ Aritmetik - Mental Aritmetik - Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzyıllar öncesine dayanan bir tarihi olan Japonların geliştirdiği soroban abaküsü ile mental aritmetik yapılabilmektedir. Peki nedir bu Mental Aritmetik?

Mental Aritmetik sisteminin temel mantığı 4-14 yaş arası gençlerin hızlı bir şekilde 4 işlem üslü ve köklü sayılar işlemlerini yapabilmesini sağlamaktır. Bu eğitimler sonunda öğrenci trilyonlar basamaklarındaki işlemleri bile 1 saniyenin altında bir sürede yapabilmektedir. Bu sadece matematiği geliştirmek anlamında değil, aynı zamanda zihinsel gelişimlerini olumlu anlamda etkilemektedir.

IQ Akademi'nin geliştirdiği ve kullanıma sunduğu IQ Aritmetik eğitim sistemi de temel olarak mental aritmetik felsefesini kullanmakla birlikte diğer kurumlarda uygulanan sistemlerden farklı olarak bilgisayarlı sistemi geliştirmiştir. Bu sistemde IQ Abaküs ve Fingermatik adlı teknikler bilgisayarlı sisteme uygulanmış ve her öğrenciye bir kullanıcı atanarak öğrencilerin hem veliler hem de eğitmenler tarafından takibi sağlanmıştır. Ayrıca bilgisayarlı eğitim sayesinde çocuklarımızın teknoloji ile bütünlük sağlaması ve entegre olması, değişen çağın koşullarına uyum sağlaması ve analitik düşünce sistemini hayat felsefesi olarak benimsemesi anlamında kritik bir öneme sahiptir. IQ Aritmetik tekniği nedir? - Mental Aritmetik

Bir diğer ve aynı zamanda en önemli olarak nitelenebilecek yenilik ise tablet bilgisayarlar için tasarlanmış uygulamadır. Bu uygulama hem eğitim videolarını barındırıp eğitim veren, hem serbest alıştırmalara olanak sağlayan, hem de ilerlemeli oyun mantığıyla öğrencileri eğlendiren, keyifli bir yarış içine sokan bir dokunmatik uygulama haline getirilmiştir. Ayrıca bu eğitim sistemi normal abaküslerle birlikte eğitim yapılan sınıflarda da uygulanmaktadır.

IQ Aritmetik - Sıkça Sorulan Sorular

Tablet bilgisayarlı Mental Aritmetik sayesinde matematik artık daha zevkli, daha kolay olacak, çocuklarımız doyasıya eğlenerek matematik öğrenecektir. Geleceğin dahileri, bu liderler akademisinden yetişecek ve ülkemizin geleceğinin iskeletini oluşturacaktır.

IQ Aritmetik - Mental Aritmetik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.