quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Bir insanı hiç en az acıyı hissettirerek nasıl öldürüsün? Yanıta gelince bakcam.Balık tutcaz biz erkan abiyle eczanede olduumu düşünürsen... narkoz ile öldürebilirim... dozu normal werip.. akabinde fazlaya kaçırıp baygınken öldürebilirim... buarada benim IQ154 bu konuya girdim ama kusuruma bakmazsanız umarım...
quote:Orijinalden alıntı: XtremeX-Style quote:Orijinalden alıntı: Güren sidiğinle duvara nikaragua haritası yaparsan inanırım. yer çekimi olmasa yaparım dikkat ette yerçekimsiz ortamda yaptığın şey gözüne kaçmasın
IQ testini freestyle mı yaptın yoksa önceden hazırlandın mı? Freestyle yaptıysan sana puanım 220 kankam.
quote:Orijinalden alıntı: KKM quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Bir insanı hiç en az acıyı hissettirerek nasıl öldürüsün? Yanıta gelince bakcam.Balık tutcaz biz erkan abiyle eczanede olduumu düşünürsen... narkoz ile öldürebilirim... dozu normal werip.. akabinde fazlaya kaçırıp baygınken öldürebilirim... buarada benim IQ154 bu konuya girdim ama kusuruma bakmazsanız umarım... değil,yinede çok küçük acı çeker Bilimsel olarak kanıtlanmış bir yolu var bunun
İnternetde saçma sapan Testler var.Bilimsel değil. Meselawww.tolunay.com daki Testi çözdüm. IQ m 145 çıktı.Çüş Yani. Gerçekle alakası yok. Hiç bilimsel değil.