Bildirim
ir led aldım ama sanırım çöp,1 metre anca aydınlatıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ledlerin dalga boyu kaç nm?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
etiketi yok,yazmıyor
kutusundada birşey yok
satış sitesinde sadece bu yazıyor
Introduction
Infrared illuminators (or IR illuminators) are typically used when ambient light is either not present or too dim. Sometimes an IR camera's IR array is too narrowly focused or not strong enough, in that case an external IR illuminator can provide an extra source of invisible infrared light hence providing better night vision range.
Features:
Weatherproof for Outdoor or Indoor Use
Illuminates like a flashlight with night vision capable equipment, but light
emitted from flashlight is invisible to naked eye.
Use with night vision surveillance camera
Better effect can be achieved with illumination intensity less than 0.001 Lux
Auto Power-On Sensor, only turn-on when the surrounding is dark
Specifications:
Illuminating range: viewing range 20 m (outdoor)
LED life time over 10,000 hrs
Structure: All-weather aluminum and reinforced glass
Power: DC 12V Adaptor ( Not Included )
Quantity:1 Pc
Note: Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!
Package includes:
1 x 48 LED Illuminator Light CCTV IR Infrared Night Vision
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 7 Kasım 2014; 12:26:44 >
-
Alırken kamera için olduğunu söylediniz mi? Tahminimce size 940 nm led vermişler. Bunlar kameralar tarafından iyi algılanmaz. Genellikle uzaktan kumandalarda kullanılır bu 940 nm likler.. Kamera için 840 850 nm led gerekir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk
Alırken kamera için olduğunu söylediniz mi? Tahminimce size 940 nm led vermişler. Bunlar kameralar tarafından iyi algılanmaz. Genellikle uzaktan kumandalarda kullanılır bu 940 nm likler.. Kamera için 840 850 nm led gerekir.
web camera için dedim..
zaten elimdeki samsung age cep telle vede sony el fotoğraf makinasıyla çektiğim resim testler yukarıda
benden başka 5 kişi daha almış,kimse mükemmel yazmamış,yani çok beğenen yok sanırım,o halde bu çöp,ledleri değiştirtsem daha çok para gider,20 tlye aldım bunu,ortalama hepsi bu fiyattan satılıyordu -
O zaman gücü düşüktür. İade edin, internet ya da telefon yoluyla aldıysanız kayıtsız şartsız iade edebilirsiniz. İade edemezseniz tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun.
Satıcı çok bilgili değilse ır led diye farklı dalga boyunda led vermiş olabilir. Gücüne bakmak lazım. Şayet 20 30 ma akım çekiyorsa,( bu güç kamera için yeterli ışık şiddetini verebilir) dalga boyu ile ilgili bir problem vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Kasım 2014; 12:38:40 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
sağol,gece yine testler yapayım -
Gece görüşü olmayan normal kameraların lensinde IR filtresi vardır. IR ışığını yine görür ama az görür.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu cihazı neden sattıklarını anlamadım,yani kameralar görmücekse o zaman satılmasına gerek yok,kullanımı amaçsız
demin denedim webcamda görmüyor,bu ir led 20 metre bir yana,10 metreyi bile aydınlatmıyor...
adamlar uğraşıp 10 dolara satmaya üşenmiyorlar,alan çöpe atıyor...bende atıcam..
yada ir led panelini kullanıp iyibir hale getirmek isteyen elektronikçi olursa bedavaya gönderirim,kalıbını falan kullanır -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
bu cihazı neden sattıklarını anlamadım,yani kameralar görmücekse o zaman satılmasına gerek yok,kullanımı amaçsız
demin denedim webcamda görmüyor,bu ir led 20 metre bir yana,10 metreyi bile aydınlatmıyor...
adamlar uğraşıp 10 dolara satmaya üşenmiyorlar,alan çöpe atıyor...bende atıcam..
yada ir led panelini kullanıp iyibir hale getirmek isteyen elektronikçi olursa bedavaya gönderirim,kalıbını falan kullanır
Çok zayıf ama kullanırsanız yine de çok az da olsa bir etkisi olur. Çöpe atmanızdan iyidir. Böyle küçük LED'leri olan cihazlardan pek bir şey beklenmez. 200W IR spot kullanırsanız araziyi bile gün gibi aydınlatır ama küçük LED koymuşlar etkisi ona göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X