< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iRacing (2010-2015) [ANA KONU] (122. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben 1.46 nın altına hiç inemedim valla ben. Hiç yarış çizgisini bozmayıp pist dışı veya slow down almayınca baya fark ettiriyor demek ki:)
-
slowdown ve çizgi ihlali almadığım turlar hocam bunlar bendeki sıkıntı çok aşırı agresif kullanıyorum agresif olduğum içinde çok fazla hataya meyilli oluyorum doğal olarak önümdeki hele tur süremi düşürüp geçemiyorsam iyice sinirleniyorumquote:
Orijinalden alıntı: ilberhocaBen 1.46 nın altına hiç inemedim valla ben. Hiç yarış çizgisini bozmayıp pist dışı veya slow down almayınca baya fark ettiriyor demek ki:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilberhocaTecrübe edinmek lazım bol bol setup denemek lazım monza benim en sevdiğim pisttir. Dün gece BMW GTE ile 8. başladığım yarışta herkesi yarış içinde tek tek geçerek lmp lerle mücadele ede ede 1. tamamladım sadece 1 ceza puanı aldım. ama bir hafta boyunca pist ile ilgili izlemediğim video kalmadı. bir de doğru setup bulunca muhteşem bir deneyimdi monza :) Benim için tam tersi monza benim için hem safety puanı hem irating artırmak için en verimli pist
setup neden yapıyorsunuz acaba? Fren ayarı mı, öndüzen vs mi? Bana dipsiz kuyu gibi geliyor setup işi.
Merak ediyorum ama farkını anlayacak seviyeye gelmek lazım herhalde.
-
Craig’s setup shop tan alıyorum. Yoksa hiç anlamam ben de setuptan falan. Hızlı da süremiyorum ben hiç, bunu kabullenip her tur aynı ve temiz sürmeyi başarınca üst sıralara çıkabildim. -
Setupsiz olur mu hocam en kotu iracing in hazir kendi setuplari kullanilmali ve vites oranlarini piste gore degistirmek gerekir.quote:
Orijinalden alıntı: Eng.setup neden yapıyorsunuz acaba? Fren ayarı mı, öndüzen vs mi? Bana dipsiz kuyu gibi geliyor setup işi.
Merak ediyorum ama farkını anlayacak seviyeye gelmek lazım herhalde.
Alıntıları Göster
Bu arada GT3 te sakin Lambo almayin bu kadar cop araba gormedim resmen 12$ bos yere gitti yine gittim bildigim canim arabam Ferrari 488 GT3 u aldim.
Ferrari haric suremiyorum onu cozdum lamboyu zaten surmek hizli gitmek imkansiza yakin.Sebring var Gt3 de bu hafta normalde ust siralarda olurum 2.0 atarim lambo ile birakin 2.0 i 2.01 en iyi ortalama yaris temposu 2.02-2.03 onuda gectim hafif frene fazla basiyorsun ucuyor gidiyor.Ferrari mi aldim 2.0-2.01(yaris temposu) en berbat tur 2.02 cok cok nadir cillop gibi akiyor.
Kisacasi 12$ bosa gitti Ferrari Gt3 icinde bi 12$ daha verdik :D
Arac almayi dusunen falan varsa hic maceraya girmesin Ferrari alsin derim.BMW falanda iyi diyorlarda GT4 araci var bende begenmiyorum.Porsche Cayman 718 var onuda begenmiyorum hep bosa aldik bunlari bos yere para 3x12$...
Bundan sonra ama Ferrari disinda arac falan almam Ferrarileri aldik yeter zaten Gte Gt3 aracimiz var.Dallara ve Audi R18 yada Porsche 919 alabilirim belki sirf le mans pisti icin.
Bazi pistleride hic sevemedim hizli gidemiyorum silverstone mesela road atlanta(charlotte ve daytona haric hicbir amerikan pistinde hizli degilim..)
Interlagos,Nurburgring Nordschefield,Long Beach alirim muhtemelen.Birde normal Nurburing var fakat north ayri satilmasi cok sacma :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Şubat 2021; 2:50:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilberhoca
Craig’s setup shop tan alıyorum. Yoksa hiç anlamam ben de setuptan falan. Hızlı da süremiyorum ben hiç, bunu kabullenip her tur aynı ve temiz sürmeyi başarınca üst sıralara çıkabildim.Setup kim alır acaba derdim, buradan alan biri olduğunu duymak şaşırttı. Piste alıştıktan sonra standart setup ile deneseniz çok fark olur mu sizce?
Benim tecrübem, sürekli oynamadığım için ve her hafta pist değiştiğinden ne zaman direk yarışa girsem tur zamanı da, incident da kötü oluyor. Çok pratik yapmadan yarışa girmemek lazım. Çünkü rakiplere baktığımda sürekli yarışıyor aynı pistte veya pratik yapıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
Setupsiz olur mu hocam en kotu iracing in hazir kendi setuplari kullanilmali ve vites oranlarini piste gore degistirmek gerekir.
Bu arada GT3 te sakin Lambo almayin bu kadar cop araba gormedim resmen 12$ bos yere gitti yine gittim bildigim canim arabam Ferrari 488 GT3 u aldim.
Ferrari haric suremiyorum onu cozdum lamboyu zaten surmek hizli gitmek imkansiza yakin.Sebring var Gt3 de bu hafta normalde ust siralarda olurum 2.0 atarim lambo ile birakin 2.0 i 2.01 en iyi ortalama yaris temposu 2.02-2.03 onuda gectim hafif frene fazla basiyorsun ucuyor gidiyor.Ferrari mi aldim 2.0-2.01(yaris temposu) en berbat tur 2.02 cok cok nadir cillop gibi akiyor.
Kisacasi 12$ bosa gitti Ferrari Gt3 icinde bi 12$ daha verdik :D
Arac almayi dusunen falan varsa hic maceraya girmesin Ferrari alsin derim.BMW falanda iyi diyorlarda GT4 araci var bende begenmiyorum.Porsche Cayman 718 var onuda begenmiyorum hep bosa aldik bunlari bos yere para 3x12$...
Bundan sonra ama Ferrari disinda arac falan almam Ferrarileri aldik yeter zaten Gte Gt3 aracimiz var.Dallara ve Audi R18 yada Porsche 919 alabilirim belki sirf le mans pisti icin.
Bazi pistleride hic sevemedim hizli gidemiyorum silverstone mesela road atlanta(charlotte ve daytona haric hicbir amerikan pistinde hizli degilim..)
Interlagos,Nurburgring Nordschefield,Long Beach alirim muhtemelen.Birde normal Nurburing var fakat north ayri satilmasi cok sacma :/
Alıntıları GösterGerçi D ve C sınıfı yarışlar standart setup sanıyorum. Ama ACC de de setup mevzusu var. Daha çok zaman ayırabilirsem belki uğraşırım ama şimdilik zor.
BMW ve Ferrari aldım ben de. Bmw Ferrrari'ye kıyasla çok kolay yoldan çıkıyor. Sürmesi daha zor geldi bana. Lamb. ACC'de kullanmıştım ama burada merak etmedim çok. BMW sürmesi zor olunca keşke Cayman GT4 mü alsaydım diye düşünmüştüm.
Ben pist alırken eldeki araçlara göre tercih etmeye çalışıyorum. Sezon başı açıklanan takvime göre, hangi pist ile daha çok araba sürme imkanı varsa ve 8 haftayı tamamlama şansı varsa onu seçtim.
Setup işinde en garibime giden husus ACC de sürekli default setup oynardım ve arabayı hiç hissetmiyordum. Aggresive setup seçince oyun canlandı birden. Tabi bunu çok sonra keşfettim.
-
D C aynen standart setup sanirim ben zaten sadece GT3 ve GTE surdugum icin diger serilere bakmiyorum.GT3 yada GTE de takvimde 2 pist varsa onu aliyorum yoksa birini alip geciyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Eng.Gerçi D ve C sınıfı yarışlar standart setup sanıyorum. Ama ACC de de setup mevzusu var. Daha çok zaman ayırabilirsem belki uğraşırım ama şimdilik zor.
BMW ve Ferrari aldım ben de. Bmw Ferrrari'ye kıyasla çok kolay yoldan çıkıyor. Sürmesi daha zor geldi bana. Lamb. ACC'de kullanmıştım ama burada merak etmedim çok. BMW sürmesi zor olunca keşke Cayman GT4 mü alsaydım diye düşünmüştüm.
Ben pist alırken eldeki araçlara göre tercih etmeye çalışıyorum. Sezon başı açıklanan takvime göre, hangi pist ile daha çok araba sürme imkanı varsa ve 8 haftayı tamamlama şansı varsa onu seçtim.
Setup işinde en garibime giden husus ACC de sürekli default setup oynardım ve arabayı hiç hissetmiyordum. Aggresive setup seçince oyun canlandı birden. Tabi bunu çok sonra keşfettim.
Alıntıları Göster
Steam uzerinden olmasi iyi odemelerin zaten her ay bana 120 lira 60 a geliyor.O yuzden cok kasmiyorum birde iracing disinda oynamiyorum.ACC falan hic isinamadim
-
Setupsiz rekabet edemezsiniz hocam.Setup sart belli bir itatingten sonra.Aynen pratik cok onemli arabayi tanidiktan sonra gerci frenaj yerlerini ogrendikten sonra kolaylasiyor birde herkes her pisti sevmez mesela bana gore le mans,monza,sebring,charlotte,daytona iyidir gerisini pek sevmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Eng.Setup kim alır acaba derdim, buradan alan biri olduğunu duymak şaşırttı. Piste alıştıktan sonra standart setup ile deneseniz çok fark olur mu sizce?
Benim tecrübem, sürekli oynamadığım için ve her hafta pist değiştiğinden ne zaman direk yarışa girsem tur zamanı da, incident da kötü oluyor. Çok pratik yapmadan yarışa girmemek lazım. Çünkü rakiplere baktığımda sürekli yarışıyor aynı pistte veya pratik yapıyorlar.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Şubat 2021; 3:34:38 >
-
quote:
D C aynen standart setup sanirim ben zaten sadece GT3 ve GTE surdugum icin diger serilere bakmiyorum.GT3 yada GTE de takvimde 2 pist varsa onu aliyorum yoksa birini alip geciyorum.
Steam uzerinden olmasi iyi odemelerin zaten her ay bana 120 lira 60 a geliyor.O yuzden cok kasmiyorum birde iracing disinda oynamiyorum.ACC falan hic isinamadim
Alıntıları GösterSteamde %50 indirimi neresi veriyor bu arada. :D
-
Bonus Genc+Teb veriyor arada tosla vs de oluyor degisiyor takip etmek lazim :)quote:
Orijinalden alıntı: ellaySteamde %50 indirimi neresi veriyor bu arada. :D
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki araba kişiden kişiye değişiyor GT3 sezonunun yarısını ferrariyle geçirdim son 2 haftadır lambo aldum huzura erdim. Araba geç freni tolere edebiliyor, viraj çıkışında daha erken gaz açabiliyorum, ferrariye göre trail breaking daha az istiyor. Benim sürüş stilime çok uydu lambo hattasanırım bir daha ferrari kullanmam gt3 için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
D C aynen standart setup sanirim ben zaten sadece GT3 ve GTE surdugum icin diger serilere bakmiyorum.GT3 yada GTE de takvimde 2 pist varsa onu aliyorum yoksa birini alip geciyorum.
Alıntıları GösterBen skip de almıştım ilk D'ye çıkınca. %50 indirim iyiymiş. Ben 8 yarış indiriminden faydalanmaya çalışıyorum mümkün oldukça.
ACC iracing ile kıyaslayınca çok yavan geliyor araç hissi açısından. GT4 paketi ve Agressive setup kullanınca oyun daha keyifli oldu ama yine de ilk AC sürüş hissi daha fazla yeni oyuna göre. CSP yükleyince grafikleri de iyileşti nispeten.
setup için daha erken benim için
-
amazon prime varsa ekstra para istemiyor setup sitesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilberhocaamazon prime varsa ekstra para istemiyor setup sitesi
Hangi site hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Craigs setup shop -
merhaba yaşadığım ve çözemediğim bir problemim var. bilgisayarımı yeni formatladım ve iracing indirdim steam üzerinden. iracing içinden test yarışı başlatmay çalıştığımda "Validating and launching sim..." yazıyor ve Sim Loading %0" da sabit kalıyor ve açılmıyor. araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. daha önce başına gelip ve çözüm üretebilen var mı acaba?
-
Boxthislap.org de hatalar ve hata kodları ile ilgili konular vardı bi inceleyin derim yardımcı olabilir. -
Yeni sezon güncelleme notları özeti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X