Burası değil ya. Sözlüklerden biriydi hatırlamıyorum bile hangisiydi. Bir kaçına üyeliğim vardı. |
Irak’ta Evlilik Yaşı 9’a İndiriliyor: Kadın Hakları Savunucularından Tepki Yağıyor (3. sayfa)

-
-
Eger diger suc olsaydi evinden alip cezaevine gonderirlerdi ve o cezayi yatardin. Dini imani affetmisler yine ahaha Cok dikkatli olmaniz lazim boyle seyler yazmamak en iyisidir riske degmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ocak 2025; 20:48:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zihniyet güzelmiş. Elemanı başka bir şey için bloklamıştım ama görüyorum ki iyi yapmışım.
Yahu ben mi uyduruyorum ama bu nickte adam normalde 4 yıldızlı gözüküyor bende.
-
Hiçbir fikrim yok blokladığım tiplerin rütbelerine filan bakmıyorum. Belki forum hatasıdır veya yanlış hatırlıyorsundur, kim bilir.
"O zamanlar şartlar öyleymiş" falan demek yerine "bu islamda normal" diyorlar çünkü bügün de aynı şeyi düşünüyorlar. O yüzden hala çocuk gelinler malum yerlerde epey var. Zaten bir dine bu derece bağlı olanların o zamanda kalmaları normal, çünkü dinlerde güncelleme diye bir şey yok.
-
Bu tip mevzuları tartışmaktan bıktım. Özetle 1500 yıl öncesinin Arap coğrafyası yaşam stilinin 2025 modern toplumlarında yeri olmamalı diye düşünüyorum.
Favorimsin yemin ediyorum.
-
Buhari sahih hadis kitabında yazıyor kimse iftira atmıyor.
-
Yazık çocuklara.
Açık söylentileri din olarak kabul etmekle yetinmemişler,
toplumdan gizlenen sözde sahih söylenti ve rivayetleri de almış kabul etmişler galiba.
Sahih uydurmalar, şik ve müritlerini bağlar, bizim tek kitabımız Kuran.
-
Talak 4 nebe 33
İnkar mı edeceksin?
Orada öyle demek istemedi mi diyeceksen
Resmî dil(ler) Arapça
Ana dili arapça olanlar bu dini anlamıyor bir tek siz anlıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boyle ulkeleri pedofili diye tescilleyip ambargo koyacaksin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Talak 4 sorun ne ?
Nebe 33 ayet çevirisine bak nasıl çevirmişler, farklı mantıklı çevirilere bakmayacak mısın ?
Böyle tartışmlar uzayıp gider, böyle bitsin tartışma !
Ben mantıksız bişey görürsem araştırayım, sen de mantıksız bişey görürsen araştır kardeşim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X