Şimdi Ara

İran gerçekten bunu yapmış olabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Roumirues

"Amerika İran’a saldırmayı kafasına koymuştu. Hürmüz Körfezi’ndeki gerilim bunun için planlanmıştı.
    Ancak bu gerilim sırasında İranlı askeri yetkililer Amerikalılara bir kaset kaydı gönderdi.
    Amerikalılar bu kasedi izlediklerinde gözlerine inanamadılar. Ve İran’a saldırmaktan vazgeçtiler.
    Peki bu kasedin içinde ne vardı?
    İşte ilginçlik de burada.
    Çünkü İran’da anlatılana göre bu görüntülerde, bir İran askeri denizaltısı, Amerika’nın Hürmüz Körfezindeki uçak gemisinin altına yaklaşıyor ve geminin tam altına İran bayrağı yapıştırarak ayrılıyor.
    Bunu gören Amerikalılar doğruluğunu teyid etmek için hemen uçak gemisinin altına iniyorlar. Ve gözlerine inanamıyorlar. Çünkü kasetteki görüntülerde olduğu gibi uçak gemisinin altında İran bayrağı vardır.
    İranlılar, hiçbir şekilde radara yakalanmayan ve Amerikan uçak gemisinin altına İran bayrağı yapıştıracak kadar sessiz bir denizaltı ürettiklerini böyle anlatıyolar.
    Ve tabii, “İstesek o bayrağın yerine bomba bırakabilirdik” mesajanı veriyorlar.
    Ve ABD bu görüntülerden sonra geri adım atmak zorunda kalıyor."

Alıntıdır.

• RADARA YAKALANMAYAN DENIZALTI ....

YENI CIKTI !!! IRAN YAPTI .....

NASIL BIR TEKNOLOJI ISE ARTIK DENIZ ALTI UCUYOR ..........
  • İsteseler bonba bile takarlarmış yaa yaa sevgili din kardeşlerim inşallah maşallah.

Eskiden kendimiz hakkında uydururduk böyle şeyler, şimdi eş dost da nasipleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

kasette obamanın zorno su var ondan vazgeçtiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Roumirues

Amerikayı fazla büyütmeyin bence gözünüzde. Adamlar son 50 yılda korede berabere kaldılar, vietnamda yenildiler, körfezde yenildiler. İkinci dünya savaşında kalleşlik yaptılar bunu herkes biliyor zaten. Herşey filmlerde olduğu gibi değil.

Savaşta yenmek deyince aklınıza sadece toprak almak falan mı geliyor anlamıyorum ki. Avutun kendinizi böyle, bu gün ABD'yi devirecek bir güç yok. Senelik askeri harcaması tüm dünyanın toplamından fazla.
  • Tuzlu su yapıştırıcının yapışmasına izin vermez.
  • Denizlerde sonar kullanılır. Sonar ses ile tespit eder. yani bir ses gönderir. çarpıp dönen ses dalgalarından cismin şeklini tespit eder.

Sonar ile bir tek hamsiyi bile tespit edebilirsiniz.

Kısacası haber bana uydurma gibi geldi. İran konusunda böyle abartılı haber çok var.

Savaştan vazgeçme olayına gelince. Daha geçen gün ABD de bir haber çıktı. 11 eylülde İran ın parmağı varmış diye. Buda vazgeçmediklerini ve zemin hazırladıklarını gösteriyor.

ABD ile 2 şekilde mücadele edebilirsiniz. 1- Teknoloji ile. (ki bu şuanda çok zor) 2-Halkını ayaklandırarak. Wall Street i işgal et protestosundan çok ümitliydim ama bir yerden sonra tıkandılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Tuzlu su yapıştırıcının yapışmasına izin vermez.

Iran yapistiricisi kullanmislardir. O kesin yapistirir.
  • İranın görünmeyen uçakları vardı noldu
    Acem palavrası işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

kasette obamanın zorno su var ondan vazgeçtiler...

Makarna yiyordum ekrana püskürttüm resmen
  • Yeter arkadaş ya harbiden baydı bu iran muhabbeti ha irandan bi bok olmaz şunu anlayın artık
    HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ.
  • iran bu kadar abartıldığına kendi bile şaşırmıştır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 25 Aralık 2011; 18:48:49 >
  • Tabi canım başlasın bi göreceksin
  • buda bişeymi iranlı askerlerin gözlerinden ışın çıkar dötlerinden radyasyon çıkar
  • La bi gidin ya. İran bayrağı falan dikmişte falan filan şehir efsaneleri.
    Yalnız iyi film senaryosu olur bundan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.