Şimdi Ara

İran'ın elinde İHA siha vs kaldimi? (Dün gece 1100 tane hava unsuru yollamış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberlerde 1100 tane yollandigi ve tamamına yakınının hava savunma sistemleri tarafından yok edildiği soylendi. Artık elinde kaç tane uçacak zimbirtisi kalmış olabilirki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an iran yolladığı ihaların; Kaç km irtifada vurulduğunu, gelen füzenin hızını, nereden geldiğini, ne kadar sürede karşı füzelerin ateşlendiğini biliyor.

Bu saldırının ileri ki günlerde ikinci dalgası olacaksa daha kaliteli ihalarla ve daha fazla bilgiyle olacağını düşünüyorum.

Hamas İsrail'e yıllardır saldırı girişimden bulundu ama en sonuncusu kendilerince başarılı oldu diğer saldırılar hep tecrübeydi onlar için.

• İran'ın kamikaza dronları çok basit sistemler. Maliyeti düşük ve resmi olarak açıkladıkları tesisin yıllık 6000 üretim kapasitesi olduğu söyleniyor. ( Gizli üretimler ile onların yıllık 10 bini geçiyordur üretim kapasitesi. )

1000 Tane bir şey değil. Burada mesele maliyet. Onun bir Drone 10 bin dolar olsa karşı tarafta İsrail'in bir hava savunma bataryası maliyeti 100 bin dolar deniyor. Aynı anda 1000 den fazla havalandı.

İran hiç bir şey yapamıyacağını biliyordu lakin İsrail'e maddi olarak 1 e 10 zarar verdi geçti reklamını yaptı havasını attı geçti.

• İran'ın elinde ne kadar iha kalmıştır bilemem ama uçurdukları uçurtmaları komşu ülkelerden toplarlarsa iyi olur zira İsrail ile yaptıkları tatbikat oyunundan çevre mahalleler oldukça muzdarip..

İran'ın elinde İHA siha vs kaldimi? (Dün gece 1100 tane hava unsuru yollamış)Gündem 7x24 (@gundem7x24) on Xtwitter
    İran’ın İsrail’e yolladığı Kamikaze Drone’larından biri Irak’ta elektrik tellerine takıldı.
    https://twitter.com/i/status/1779452511667073090
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ne alaka İHA ların çoğu Ürdün Libya üstünde vuruldu İsrail çok az bize ulaşan oldu onuda puskurttuk dedi zaten

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

gardaş ben sana diyorum senin pek birşeyden anladığın yok. yabancı dilin yok yine de strateji dersi vermeye kalkıyorsun vs.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158473360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Nisan 2024; 15:49:45 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

bak ben dün geceden beri diyorum, senin yerin dünya gündemi değil, fener başlığı diye :)) çünkü orada daha eğlencelisin..

inadına salak saçma paylaşımlar yapıp yok iran vurdu dağıttı yok iran şöyle yaptı böyle yaptı diyip olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye çalışıp kendi sanal dünyanı millete kakalamak istiyorsun..harbi komik adamsın..

Rusya 1 aya (hatta 3 güneİran'ın elinde İHA siha vs kaldimi? (Dün gece 1100 tane hava unsuru yollamış) ) Ukraynayı ilhak eder, içinden geçer dedin sonuç ortada.

dün iran göstermelik saldırı yapıyor sonrada adamlar "bizim için karşılık verme bitti" diyor ama sen mollalarıda geçerek algı kasıyorsun. oldu olacak birde animasyon film editi yapıp paylaşsaydın bi işe yarardı bu kadar kasman.

dediğim gibi, komik ve eğlenceli bir adamsın, benim sana bakış açım komiklikten öteye geçmez yani :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi havada vurulduysa asil zarali israildir..

• Elimizde İran ve İsrail kaynakları dışında bağımsız kaynak var mı? Ne kadar dron ve füze gönderildiğini İran ve İsrail'den mi öğreniyoruz; Ortada iki ülkenin amansız propaganda savaşı dışında bir şey gözükmüyor.

Gönderilen dron ve füzelerin türünü ve kabiliyetini biliyor muyuz? İran'in gönderdiği yüzlerce dron ve füze İsrail'in nokta atışı gönderdiği bir tane akıllı füze etmeyebilir. Anlaşılıyor ki ortada bir psikolojik savaş dönüyor. İsrail tehdit gördüğü İranlıları büyükelçilikte yok etti, amacına ulaştı. İran da karizmasını bir nebze kurtarmak için İsrail'in kabul edebileceği bir şekilde hamle yaptı. Büyükelçilik ülkenin kendi toprağı olduğu için İran'ın hamle yapması zorunluydu. Bunu İsrail elbette biliyordu.

Sonuç; İsrail sonuç aldı, İran gaz aldı.
    İran'dan beklenen Gazze'ye yardım idi. Gelinen noktada İran ancak kendi halkının gazını almak oldu. Bu da gösteriyor ki ne İran ne vekilleri Gazze için İsrail'e bir mermi dahi atamayacak zayıflıkta olduğudur. Önceki algı Gazze'ye tek yardım yapabilecek ülkenin İran olduğu şeklindeydi. İran'ın bu hamlesiyle bu algı da çöktü. İran Hamas'ı çektiği tuzakta İsrail'e yem etti!

Büyük sonuç; İsrail'in artık Gazze'yi toptan işgali kesinleşti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 14 Nisan 2024; 17:59:30 >

• İran'ın İsrail saldırısı

• Bu İsrail lisesi ergenler gibi davranıyor birilerine çomak sokuyor cevap alınca ağlıyorlar la birleşmiş milletleri toplantıya çağırmış falan :D:Dadfasfs

• Rusyaya bile veriyor, mermi gibi üretiyor bunlardan. Hatta belki işe yarasaydı İsrail bile alırdı kankisinden!!!

• Koskoca Iran'in elinde sadece 1100 tane iha siha mi var zannediyorsun haci :) tamam Amerika degil ama 1100 IHA SIHA'yi bir sirket bile satin alabilir zaten.

• onur1301 kullanıcısına yanıt

Simardilar iyice ya bm i de kafaliyorlar işlerine geldiği gibi

• yalnız ciddi ciddi hava savunma sistemi olduğu takdirde siha iha uçak muçak hepis çöp farkındamısınız tehlikenin resmen bizim ülke bile tamamen savunmasız gibi bişey şu anda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.