ne kediymiş arkadaş,dozer geçti üstünden ölmedi,halter düştü ölmedi,sen bastın üstlerine ölmedi..kafalarını kopardın gene ölmedi..bu arada resimdeki şey darbuka halter değil
1tane kedisi var paso yazıyor oyuncu hep aynı aynı kedi hep
egza apla bu AtaJames kedilere kötü şeyler yapıyor eğer duyarsan panter emele haber verirsin hemen... durum çok ciddi
bu james nerde oturuyor yahu,istanbuldaysa zevk için dövmek isterim
merterde cevahir sitelerinde oturuyor güvenlik falan var herkes giremiyor siteye ama o sitede arkadaşım var operasyon düzenleyebiliriz
Gerek yok,Çıkış ve giriş saatlerini çıkar siteye.2 sokak ötede barikat yada pusu kurcaz..sonrada kedilerle dolu bir çukura atıcaz.. ama revidalı bloke etmemiz lazım,jamesi çok seviyor çünkü o
kaldı 8 canı
@Ertungaa artık James'i sevmiyorum. Merak etme. Bu sabah beni sinir etti onun yüzünden klavyemi kırdım. Bloke etmene gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
Sitedeki arkadaş ben mi oluyorum
galip olamayacağına göre ....
tabikide sen
quote:
@Ertungaa artık James'i sevmiyorum. Merak etme. Bu sabah beni sinir etti onun yüzünden klavyemi kırdım. Bloke etmene gerek yok
ben bilmem filmlerde sevmese bile son anda yetişiyor humanist karekterler,biz genede bloklarız seni eşşeemi sağlam kazığa bağlamadan yola çıkmam arkadaş..
quote:
Orjinalden alıntı: Ertungaa
quote:
ben bilmem filmlerde sevmese bile son anda yetişiyor humanist karekterler,biz genede bloklarız seni eşşeemi sağlam kazığa bağlamadan yola çıkmam arkadaş..
ertunga şuna emin olki şuan revidal jamesi boğmak istiyor içerdeki adamımızda o hem sağlamdır
savaş başlasın artık sıkıldım
Aynen Bu konuda fazla durmak istemiyorum ve sıkıldım, konuyu fazla popüler etmeye de gerek yok. Bizim kendi konumuz var oradan devam edelim @demircibu ve @Ertungaa