Şimdi Ara

İRAN KEDİMİN ÜSTÜNE HALTER DÜŞTÜ [SSLi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

ne kediymiş arkadaş,dozer geçti üstünden ölmedi,halter düştü ölmedi,sen bastın üstlerine ölmedi..kafalarını kopardın gene ölmedi..bu arada resimdeki şey darbuka halter değil

1tane kedisi var paso yazıyor oyuncu hep aynı aynı kedi hep

egza apla bu AtaJames kedilere kötü şeyler yapıyor eğer duyarsan panter emele haber verirsin hemen... durum çok ciddi

bu james nerde oturuyor yahu,istanbuldaysa zevk için dövmek isterim

merterde cevahir sitelerinde oturuyor güvenlik falan var herkes giremiyor siteye ama o sitede arkadaşım var operasyon düzenleyebiliriz

Gerek yok,Çıkış ve giriş saatlerini çıkar siteye.2 sokak ötede barikat yada pusu kurcaz..sonrada kedilerle dolu bir çukura atıcaz..
    ama revidalı bloke etmemiz lazım,jamesi çok seviyor çünkü o

• kaldı 8 canı
  • @Ertungaa artık James'i sevmiyorum. Merak etme. Bu sabah beni sinir etti onun yüzünden klavyemi kırdım. Bloke etmene gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Sitedeki arkadaş ben mi oluyorum

galip olamayacağına göre ....

tabikide sen
  • quote:

@Ertungaa artık James'i sevmiyorum. Merak etme. Bu sabah beni sinir etti onun yüzünden klavyemi kırdım. Bloke etmene gerek yok

ben bilmem filmlerde sevmese bile son anda yetişiyor humanist karekterler,biz genede bloklarız seni eşşeemi sağlam kazığa bağlamadan yola çıkmam arkadaş..
  • quote:

quote:

@Ertungaa artık James'i sevmiyorum. Merak etme. Bu sabah beni sinir etti onun yüzünden klavyemi kırdım. Bloke etmene gerek yok

ben bilmem filmlerde sevmese bile son anda yetişiyor humanist karekterler,biz genede bloklarız seni eşşeemi sağlam kazığa bağlamadan yola çıkmam arkadaş..

ertunga şuna emin olki şuan revidal jamesi boğmak istiyor içerdeki adamımızda o hem sağlamdır

savaş başlasın artık sıkıldım

İRAN KEDİMİN ÜSTÜNE HALTER DÜŞTÜ [SSLi]

• Aynen Bu konuda fazla durmak istemiyorum ve sıkıldım, konuyu fazla popüler etmeye de gerek yok. Bizim kendi konumuz var oradan devam edelim @demircibu ve @Ertungaa

http://forum.donanimhaber.com/m_30388035/mpage_2/tm.htm
  • quote:

çokta tın uza

dahada bişi yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtaJames

quote:

çokta tın uza

dahada bişi yazma

Seni ilgilendiren konu ne ki çokta tın diyorsun

• Boynunu kırarak çöpe atmaman büyük bir hata
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.