|
İran kripto para madenlerini askıya alıyor
-
-
cagdisi kotu yonetimin sonuclari budur, dunyanin en buyuk enerji rezervlerinden birine sahipken, literal olarak petrol-gaz denizinin uzerinde yuzerken kisin nasil isinirim derdine dusersin.
-
Senelerdir ambargo altında olduğunu unutmamak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yine ucmusun akpli...
humeyni olmasaydi Almanya, Iran`da nukleer santral yapacakti. Reno bir adet fabrika acacakti vs. ama humeyni nedense arap ulkeleri yine fransada saklandi, fransa besledi, mi6 korudu ve sonra davul zurna ile irana ugurlandi...
-
-
yok be isidci. senin Turkcen de zayif galiba.
-
petrol denizi uzerinde yuzuyor olmasalar, bizim gibi enerjide disa bagimli olsalar hakli bir savunma olurdu ama 100yildir petrol cikarilan bir ulke ve 40 senedir ambargolara maruzlar. hala yerin altindan ihtiyaclari olan enerjiyi cikartacak yeterli altyapiyi olusturamadilarsa bunun suclusu ambargolar ve dis minnaklar olamaz.
-
-
Ameliyat için gereken dikiş ipini almalarına müsaade etmeyen dış minnaklar değil, oranın yönetimi öyle mi? Biraz hakkı hakkı olana vermek lazım.
İran nükleer silah yapmaya çalışıyor Tüm dünya da ambargo uyguluyor bunda ters olan ne var ben anlamadım?
Ayrıca ambargo, tam ambargo değil, petrol alıp dikiş ipi takas edebiliyorsunuz bununla ilgili kısıtlama yok. Fransa bu yolla milyarlarca dolar kazandı.
-
hahahaha sana niye herkes giydiriyor dusundun mu hic?
edit: bosluk ekledim oylesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 28 Aralık 2021; 20:26:10 > -
40 senedir kendi ameliyat ipini uretmeyi ogrenememissen evet yonetim ve sistem sorumludur.
-
😂😂😂😂😂
Yüksek seviye entel gördümm 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
cagdisi kotu yonetimin sonuclari budur, dunyanin en buyuk enerji rezervlerinden birine sahipken, literal olarak petrol-gaz denizinin uzerinde yuzerken kisin nasil isinirim derdine dusersin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X