Bildirim
Irandan Ozel Cay Getirttim (Do Ghazal ve Mahmood Tea)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mahmood Tea'den İzmir'de her yerde görüyorum ben. -
Mahmood Tea çok kötü be abi nasıl beğendin onu. -
Ben içemiyorum bunları ya çok ağır oluyor. -
İzmir'de satan bilen varmıdır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
İzmir'de satan bilen varmıdır ?
Bende arıyorum Valla bundan. -
İzmir Gıda Çarşısında satan toptancısını buldum oradan temin ediyordum ama orasıda kapatınca satan yer bulamadım. Gerçekten güzel çay içipte tadı kötü diyene rastlamadım. Bakalım aramaya devam. -
Sanalpazar'da falan buldum ben, kargoyla birlikte yarım kilosu 12 civarına geliyor sanırım , "değecek" diyorsan alayım hocam sanalpazar'dan. -
Tirebolu 42 çok iyi çaydır. karadeniz sahilinde her yerde var ama iç kesimleri bilmiyorum. -
Linki nedir hocam ? Bu çayın kendi içinde türleri oluyor kalite olarak. -
Linki kaldırılmış.
Ama kendi sitelerinden de satıyorlar anladığım kadarıyla , sipariş formu doldurulabiliyor.
http://www.tirebolucay.com/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=83 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Sanalpazar'da falan buldum ben, kargoyla birlikte yarım kilosu 12 civarına geliyor sanırım , "değecek" diyorsan alayım hocam sanalpazar'dan.
Hocam Sanalpazar'dan daha önce alışveriş yaptınız mı, güvenilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
quote:
Sanalpazar'da falan buldum ben, kargoyla birlikte yarım kilosu 12 civarına geliyor sanırım , "değecek" diyorsan alayım hocam sanalpazar'dan.
Ben yapmadım ama bir sürü kişi yapıyor , güvenilirdir herhalde bir fikrim yok. -
quote:
quote:
160 tl lik cila + wax siparişi verdim en iyi sanal satış sitelerinden bir tanesi -
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
quote:
quote:
160 tl lik cila + wax siparişi verdim en iyi sanal satış sitelerinden bir tanesi
Hocam peki kargo kaç günde geldi?
Bir de kargo ücreti ne kadar ödediniz ya da ödediniz mi?
Çok soru sordum , kusura bakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
160 tl lik cila + wax siparişi verdim en iyi sanal satış sitelerinden bir tanesi
Rica ederim merak ettiklerinizi lütfen sorun,
Kargo 2-3 iş günü içerisinde kesinlikle geliyor ki zaten sitede müthiş bir uygulama yapmışlar kargonuzun nerede oldugunu siteden görebiliyorsunuz.
100 tl üzeri sipariş verdiğim için ücret almadılar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Rica ederim merak ettiklerinizi lütfen sorun,
Kargo 2-3 iş günü içerisinde kesinlikle geliyor ki zaten sitede müthiş bir uygulama yapmışlar kargonuzun nerede oldugunu siteden görebiliyorsunuz.
100 tl üzeri sipariş verdiğim için ücret almadılar.
Şöyle kısaca bir göz attım da ürün yelpazesi epey genişmiş.
Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the right hand of evil -- 19 Ekim 2013; 21:26:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahmad Tea Türkiye'de yasak kaçak olarak alıyoruz. Birde Rize'den gelen çayla karıştırıp demliyoruz. Mis -
İyi günler;
Çayla ilglendiğinizi görünce sormadan edemedim, ben de teneke kutu koleksiyonu yapıyorum ve de eğer elinizde türk malı ya da türkiyede ürtilmiş markaların teneke kutularından elimde olmayanlardan varsa talip olabilirim :) Çay kutusu sakız kutusu ... Facebookdaki koleksiyon sayfamı ziyaret edebilirsiniz,
sevgiler saygılar...
Basbilen's CollectionsfacebookBasbilen's Collectionshttps://www.facebook.com/pages/Teneke-Kutu-Koleksiyonu/378133295648515
Benzer içerikler
- kanatçı ayaz yorumları
- en iyi lavaş hangi markette
- en iyi ton balığı markası
- anadolu yakası balık hali nerede
- en iyi kırmızı şarap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X