Şimdi Ara

ircd hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hosting firması olarak hizmet veren arkadaşlar çok acil ircd hosting paketi lazım bir müşterimiz için ircd hosting satışı yapan arkadaşlar tekliflerini yazarsa memnun oluruz.
    Not : En geç 21:00'a kadar hazır olması gerekmete host veya domain'e ihtiyaç yoktur sadece ircd hosting

Saygılarımızla...
    Nudem Ltd.Şti

• Nasıl yani ben mesela senden aldım diye alıyorum sende başkasından alıyorsun

iyi iş walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

Nasıl yani ben mesela senden aldım diye alıyorum sende başkasından alıyorsun

iyi iş walla

Ticaret ne demektir biliyormusun
  • Bak kardeşim ircd isteyen arkadaş anladığım kadarıyla ircd satmıyor ve bu konuda da müşterisine yardımcı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

Nasıl yani ben mesela senden aldım diye alıyorum sende başkasından alıyorsun

iyi iş walla

Ticaret ne demektir biliyormusun

Merhaba;
    Ticaret anlayışınız kıtsa ve hayatınızda müşterilerinize yardımcı olmayı düşünmediyseniz böyle düşünmenizi normal olarak algılıyorum

Saygılarımızla...

• @nudembilisim

Kime yazdığınıda belirtirsen iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

@nudembilisim

Kime yazdığınıda belirtirsen iyi olur.

Merhaba;
    @Eltun arkadaşım kostebek nickli arkadaşa yazdım.

Saygılarımızla...
  • quote:

Ticaret anlayışınız kıtsa ve hayatınızda müşterilerinize yardımcı olmayı düşünmediyseniz böyle düşünmenizi normal olarak algılıyorum

hiç bi zaman müşterim olmadı firmada olmadım ama yardım isteyen herkes msn ekliyor ve bildiğim kadarıyla saatlerce yardımcı olabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.