Şimdi Ara

Iris(New) 99 FF +530k Sp Wizz/CLeric Char 299 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RadonTR

İnsanın oyunu bırakası geliyor !..
    Gerçekten şahane... Hayırlı satışlar kardeşim, umarım herkes için en hayırlısı olur, kolay gelsin..

Çok Teşekkür Ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Joymax_4Ever

Güncel SÜper CHar

Eyw
    Char 99 oLdu 530k Sp ^^

• Bugün FW'de zor zamanlar yaşattın bize.

Hayırlı satışlar.
  • Uppp :)
  • Bakın şu raslantıya.Zamanında bi akıllı bedavaya sm satıyorum diye konu açmıştı ozamanlar sbot çıkmamıştı.Baya bi kişiyi de dolandırdı çok iyi hatırlıyorum msn adresini çünkü bende alıcaktım sonradan dümeni arkadaş anlayınca vazgeçtik. onu_23@live.com du msn adresi.Biraz önce baktım msn adresimden silinenlere aynı adres.
    Hatta Fatal mıydı hatırlamıyorum ama bi modu daha dolandırmıştı bu arkadaş konusu duruyosa burda eklenirse sevinirim.
  • kardeş Ltfen ortalığı karıştırma bilip bilmeden. Onur ortağımdır Bugüne Bugün herhangi Bi yanlışını Görmedim. elinde kanıt varsa Sun SS ortayagörelim. Dediklerine Dikkat et lütfen.!!

• Delili forumdadır aradan çok zaman geçti.Zaten Farabi yede msj attım ilgilenirse eğer onunda parasını almışlardı hatta 80tl felandı sanırım.
    Benim char için bi yorumum yok almak isteyenlere uyarı yaptım kendileri bilir.Çamur atmakta en son yapacağım şeydir
  • lolllllllll uLan senin ne maL oLduğunu biLiyorm ;) Eski VAN_HELSING Sana Takas Demiştim ;)
    1. Kanıtın Warsa Sun Ortaya..
    2. Kimseyi DoLandırmadım ;)
    3. Dikkat Edersen Dh AracıLığıyla demişim? Kör Müsün?
    Senin GibiLerLe Uğraşamam. Konu Ortada ! Senin Konuyada Geçip KirLetiriz NoProbLem ;)
  • Bu Arada Yemin EdebiLirim'ki Hayatımda Hiç Sm Account Kullanmadım :) Sen Beni SiLdin Doğrudur, Sana İkidebir Gel Takas EdeLim Dedim Diye :)
  • CHAR SATIŞINI GÜVENLİ SİTELER ARACILIĞI İLE SUNUYORUM SİZLERE Dandik Deil cepno Vs. Belli Takdir Sizin...
  • Ben eski van_helsing im doğrudur 90lvlken charımı sattım şuan I_Sovalye_I nickiyle oynuyan arkadaşa 450tl ye dolandırıcı olsam parasını almışken charı vermezdim.
    Bi bak bakıyım foruma onur_23@live.com beni dolandırdı diyen varmı yokmu?
    Dh aracılığı diye bişey yoktur bu site aracılık yapmıyo ama sen msnden dh yöneticisiyim deyip numara çevirmiceksen o ayrı.
    Ben karıştırmış olabilirim öyleyse özür de dilerdim ama hem hakaret edip hemde kuyruk acısıyla gelip konuma böyle çirkinlik yapan 2 insanı görünce demekki karıştırmamışım diyorum karıştırsamda özür hakkınızı kaybettiniz.
    Neyse zaten mod bayramdan gelince bu msjları temizler.Ama dediğim gibi ben takas yapmıyorum 2 tane 100lvl char sattım yeni ondan önce biçok char sattım hiçbi zamanda takas yapmaya çalışmadım benle yapmaya çalışanlar olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

Ben eski van_helsing im doğrudur 90lvlken charımı sattım şuan I_Sovalye_I nickiyle oynuyan arkadaşa 450tl ye dolandırıcı olsam parasını almışken charı vermezdim.
    Bi bak bakıyım foruma onur_23@live.com beni dolandırdı diyen varmı yokmu?
    Dh aracılığı diye bişey yoktur bu site aracılık yapmıyo ama sen msnden dh yöneticisiyim deyip numara çevirmiceksen o ayrı.
    Ben karıştırmış olabilirim öyleyse özür de dilerdim ama hem hakaret edip hemde kuyruk acısıyla gelip konuma böyle çirkinlik yapan 2 insanı görünce demekki karıştırmamışım diyorum karıştırsamda özür hakkınızı kaybettiniz.
    Neyse zaten mod bayramdan gelince bu msjları temizler.Ama dediğim gibi ben takas yapmıyorum 2 tane 100lvl char sattım yeni ondan önce biçok char sattım hiçbi zamanda takas yapmaya çalışmadım benle yapmaya çalışanlar olmuştur

Bak Kendi Ağzınla Diyorsun..! Yanılmış Olabilirim !! Dediğim Gibi Warsa ÖyLe Diyen Çıksın Söylesin Beni Dolandırdı Hesabımı Banlayın :) SilkroadOffline - SilkroadMax, Her Türlü Aracı Buluruz.. Ben Kendim Mücahid(Auto CAD) - İlhan ( __aNaToLia__ ) - Önder ( Lurtz) Şahsi Olarak Rica Etsem Benim Satışıma Yardımcı OlacakLarından Eminim Sana İkidebir Gel Takas Edelim Diyordun Dayanamayıp Sildin ^^ Kimseye bi Zararım yok, İsim Vermiyeyim bu Sitede o Kadar gözünüzde Büyütüp Yücelttiğiniz 2 İnsandan Zarar gördüm.. Eski Zamanları Açtırtmayın Sitede Banlanan Veya Uzaklaştırılanlar oLur

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Bugün FW'de zor zamanlar yaşattın bize.

Hayırlı satışlar.

Eywallah :) Char Nıck Ney Snn ? :) Nightlerden biri misin? O Guildi Tek Başıma Aldım
  • Fiyat artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus0403

Fiyat artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheFever

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Bugün FW'de zor zamanlar yaşattın bize.

Hayırlı satışlar.

Eywallah :) Char Nıck Ney Snn ? :) Nightlerden biri misin? O Guildi Tek Başıma Aldım

Byakuran benim nick. Ben daha ezik kalıyorum fw için tabi. ZeroPeace'denim.

• Hayırlı Satışlar upp :P
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.