Şimdi Ara

Iriver Clix vs. Samsung YP-Z5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bu iki arasında kaldım. Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum 2gblık modeller. fiyatlarda ~240ytl civarında oynuyor.

Yp-z5
    aliminyum kasa, çizik falan derdi yok. touchpadli

clix
    video oynatıyor(15fps). kontrol köşelere tıklayarak gerçekleştiriliyor.
    bi de bi parçası var koyuyosun kumanda ile kontrol edebiliyosun

Teknik özellikler haricinde bu iki detaydan kaldım. Çünkü ikisinin de ses kalitesinden memnun gözüküyor millet.

Clix CNET'in top mp3 playersta 4. yada 5. sıradan girmiş yp-z5 in adı yok =)

Şimdi herşey bir yana, bu aletleri kullanmış olanlar yorumlarını, varsa sorunlarını(bu önemli çünkü) yazarsa güzel olur. Hatta şans eseri ikisini de kullanmış olan varsa şahane olur.

Teşekkürler.

dipçik not: ürünü satmayı düşünenler varsa temasa geçebilir

• Konu dışı fakat Cowon U3 araştırdın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseyy

Konu dışı fakat Cowon U3 araştırdın mı?
    cowon biraz pahalı kaçıyor

bu arada arkadaşlar farklı model önerilerine hala açığım varsa söyleyin buna benzeyen bak bu da güzel diyebileceğiniz. tabi gidip vision:m falan önermeyin para yok o kadar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastreload -- 3 Aralık 2006; 23:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastreload

cowon biraz pahalı kaçıyor

bu arada arkadaşlar farklı model önerilerine hala açığım varsa söyleyin buna benzeyen bak bu da güzel diyebileceğiniz. tabi gidip vision:m falan önermeyin para yok o kadar =)

Alıntıları Göster
    240 demişsin de 20 falan daha eklesen cowon u3 2gb rahat alırsın tabi senin bileceğin iş yinede
  • quote:

240 demişsin de 20 falan daha eklesen cowon u3 2gb rahat alırsın tabi senin bileceğin iş yinede

Alıntıları Göster
    dorudur da solak adama gitmiyor öyle şeyler. ergonomik değil
  • quote:

dorudur da solak adama gitmiyor öyle şeyler. ergonomik değil

Alıntıları Göster

sana daha farklı birşey öneremicem o zaman

kolay gelsin
  • quote:

sana daha farklı birşey öneremicem o zaman

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. zaten amacım daha farklı bişey değil mümkünse. bu ikisi arasından hangisi iyidir o konuda yardım lazım

• quote:

teşekkür ederim. zaten amacım daha farklı bişey değil mümkünse. bu ikisi arasından hangisi iyidir o konuda yardım lazım

Alıntıları Göster
    Genel ses yapısı, kullanımda ki sorunsuzluğu aynı zaman da sürükle&bırak olayını desteklemesinden dolayı, YP-Z5 derim ben. Clix' ten daha temiz ses almak mümkün Z5' te.

Mp3 çalar alacakken Cnet yorumlarına güveneceğiniz son yer olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

Genel ses yapısı, kullanımda ki sorunsuzluğu aynı zaman da sürükle&bırak olayını desteklemesinden dolayı, YP-Z5 derim ben. Clix' ten daha temiz ses almak mümkün Z5' te.

Mp3 çalar alacakken Cnet yorumlarına güveneceğiniz son yer olsun.

Alıntıları Göster
    samsung un yapısı sağlamlığı ve ses kalitesi daha iyidir.cnet i inceleyin ama yapılan yorumlara körü körüne güvenip cihaz almayın tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

samsung un yapısı sağlamlığı ve ses kalitesi daha iyidir.cnet i inceleyin ama yapılan yorumlara körü körüne güvenip cihaz almayın tabi

Alıntıları Göster
    ikisinin de fiyatları aynı $5 fark var

iyice kararsızlaştırıyor

peki böyle geniş çaplı inceleme yapan güvenebileceğimiz bir yer var mı?

bu tür inceleme tarzı konuları forumlarda okumayı sevmiyorum çünkü genelde ürünü alan kişi memnun olmasa bile iyi yanlarını sayacak ki kendi de pişman olduğunun farkına varmasın.

bunu hepimiz yapıyoruz az ya da çok. o yüzden bazı sitelere tester ürünler gider onları denerler, o tür siteler ayrımcılık yapmıyorsa bu tür pişman olmamacılık yapmaz

• quote:

ikisinin de fiyatları aynı $5 fark var

iyice kararsızlaştırıyor

peki böyle geniş çaplı inceleme yapan güvenebileceğimiz bir yer var mı?

bu tür inceleme tarzı konuları forumlarda okumayı sevmiyorum çünkü genelde ürünü alan kişi memnun olmasa bile iyi yanlarını sayacak ki kendi de pişman olduğunun farkına varmasın.

bunu hepimiz yapıyoruz az ya da çok. o yüzden bazı sitelere tester ürünler gider onları denerler, o tür siteler ayrımcılık yapmıyorsa bu tür pişman olmamacılık yapmaz

Alıntıları Göster
    YP-Z5Qx'den bahsediyorsun anladığım kadarıyla<<<===2 gb dediğine göre. Samsung kendi sitesinde bile bu ürünün ses çıkışı hakkında bir bilgi vermemiş!!!..Ürün açıklamaları çok zayıf fazla bir bilgi vermiyor(manuel'i bile okumama rağmen). Pil süresi iyiymiş boyutu clix'ten büyük ama ekranı clix'ten daha küçük.YP-Z5x'de olmayanları sayayım; Clixte çok güzel bir ses kayıt etme özelliği var,radyodan kayıt etme özelliği var,ekran keskinliğinde clix'e yaklaşamaz bile...Bunun dışında ses olarak bir karşılaştırma yapamam YP'yi kullanmak lazım önce...Ama clix'in sesinden bahsetmek gerekirse efektler çok iyi müziğe tat katmayı başarmışlar.Herhangi bir frekansta kötü yönüne rastlamadım.

Artı olarak clix tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok iyi.Ben sakınarak kullandığım için henüz tek bir çizik bile yok kolay çizilebilecek bir alet değil.Clix'in eksi yönü olarak ses çıkışının 15mW(R) + 15mW(L)(16 Ohm) olmasını söyleyebilirim sadece. Ben YP'yi clix'e tercih etmezdim son yorumumda bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 4 Aralık 2006; 20:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

YP-Z5Qx'den bahsediyorsun anladığım kadarıyla<<<===2 gb dediğine göre. Samsung kendi sitesinde bile bu ürünün ses çıkışı hakkında bir bilgi vermemiş!!!..Ürün açıklamaları çok zayıf fazla bir bilgi vermiyor(manuel'i bile okumama rağmen). Pil süresi iyiymiş boyutu clix'ten büyük ama ekranı clix'ten daha küçük.YP-Z5x'de olmayanları sayayım; Clixte çok güzel bir ses kayıt etme özelliği var,radyodan kayıt etme özelliği var,ekran keskinliğinde clix'e yaklaşamaz bile...Bunun dışında ses olarak bir karşılaştırma yapamam YP'yi kullanmak lazım önce...Ama clix'in sesinden bahsetmek gerekirse efektler çok iyi müziğe tat katmayı başarmışlar.Herhangi bir frekansta kötü yönüne rastlamadım.

Artı olarak clix tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok iyi.Ben sakınarak kullandığım için henüz tek bir çizik bile yok kolay çizilebilecek bir alet değil.Clix'in eksi yönü olarak ses çıkışının 15mW(R) + 15mW(L)(16 Ohm) olmasını söyleyebilirim sadece. Ben YP'yi clix'e tercih etmezdim son yorumumda bu...

Alıntıları Göster
    önceden creative muvo tx fm vardı. 7+7mW ses vardı onda. o yetmezdi ama aşırı eksikliğini de hissetmedim

zaten kulaklarımda problem çıkmaya başladı o kadar yüksek sese çıkmam...

son kararım clix olacak gibi

yakın zamanda amerikaya gidecek tanıdık da buldum o yüzden daha rahat olacak. gümrük ve kargodan kurtuldum

• quote:

önceden creative muvo tx fm vardı. 7+7mW ses vardı onda. o yetmezdi ama aşırı eksikliğini de hissetmedim

zaten kulaklarımda problem çıkmaya başladı o kadar yüksek sese çıkmam...

son kararım clix olacak gibi

yakın zamanda amerikaya gidecek tanıdık da buldum o yüzden daha rahat olacak. gümrük ve kargodan kurtuldum

Alıntıları Göster
    ben de bi ara bu 2 mp3 çalar arasında git-gel yaşamıştım. sansa e200 serisi de vardı bu savaşın içinde. tercihimi clix'den yana kullandım. memnunum da. Z5 i de dineme fırsatım oldu sesleri çok benzer diyebilirim, hatta neredeyse ayırt edilemicek kadar ( eq kapalı halinden bahsediyorum ). sonuç olarak bu aletlerden hangisini alırsan al pişman olmassın. samsung un son update ile pil ömrünün 40 saatin üstüne çıktığını da hatırlatmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

ben de bi ara bu 2 mp3 çalar arasında git-gel yaşamıştım. sansa e200 serisi de vardı bu savaşın içinde. tercihimi clix'den yana kullandım. memnunum da. Z5 i de dineme fırsatım oldu sesleri çok benzer diyebilirim, hatta neredeyse ayırt edilemicek kadar ( eq kapalı halinden bahsediyorum ). sonuç olarak bu aletlerden hangisini alırsan al pişman olmassın. samsung un son update ile pil ömrünün 40 saatin üstüne çıktığını da hatırlatmak isterim.

Alıntıları Göster
    cnetin bitek videolarini izleyin derim ben alet elde nasil duruo gercek hayatta nasil gozukuo gormek icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: octaine

cnetin bitek videolarini izleyin derim ben alet elde nasil duruo gercek hayatta nasil gozukuo gormek icin..

Alıntıları Göster
    Sırf video izlemek için generationmp3.net sitesi de var. Sadece cihazı kutudan çıkartıp arayüzünü ıvır zıvırını mıncıklayıp tekrar kutuya koyuyorlar. Cnet' ten çok daha iyi olduğu kesin.
  • quote:

Sırf video izlemek için generationmp3.net sitesi de var. Sadece cihazı kutudan çıkartıp arayüzünü ıvır zıvırını mıncıklayıp tekrar kutuya koyuyorlar. Cnet' ten çok daha iyi olduğu kesin.

Alıntıları Göster
    @soundchaser

ben giremiorum o siteye yaa...
    James Kim le mp3 izlemeye dewam... Bu arada James Kim ailesiyle tatile cikmis kaybolmus suanda nerde olduunu kimse bilmiomus...
    Epizenterda okudum...

Bu arada arkadasin yernde olsam ben samsung alirdim..
    Tipi daha bi alisilmis pili de cok gidio..35 saat galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaine -- 5 Aralık 2006; 5:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: octaine

@soundchaser

James Kim le mp3 izlemeye dewam... Bu arada James Kim ailesiyle tatile cikmis kaybolmus suanda nerde olduunu kimse bilmiomus...
    Epizenterda okudum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

@soundchaser

Epizenterda okudum...

karısı ve 2 kızı bulundu ama kendisi hala kayıp. arabayla kaza yaptıktan sonra yardım için 2 gün önce çıkmış. dualarımızı eksik etmiyelim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

böyle bi site yok, park edilmiş domain

tam adres varmı

• quote:

quote:

tam adres varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fastreload

quote:

tam adres varmı

google'a CNET yazmayı denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

quote:

Orjinalden alıntı: fastreload

quote:

tam adres varmı

google'a CNET yazmayı denedin mi?

Alıntıları Göster
    cnetle ne alakası vra generationmp3'ün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.