Şimdi Ara

iriver h10 arıza...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

h10 kullanıyorum...

yakın zamanda bir arıza vermeye basladı...
    dosya transferi sırasında (aktarım buyuklugunden bağımsız olarak) işlem hep yarım kalıyordu...
    ben de icindeki tüm sarkıları silip yeniiden yuklemeye karar verdim...

aynı seyi tekrarladı...
    bu sebeple su an ici de bos...

firmware guncellemesi yapmak istedim..benimki ums 2,53 dü...
    tekrar 2,51i yuklemey calıstım fakat birseyler ters gitti sanırım ki su anda sadece cıkarılabilir bellek olarak goruyor ve boyutu 0 bayt olarak gozukuyor...

hicbirsekilde baska turlu tanıtamıyroum bilgisayara...

ums modunda oldugu icin emergency connect (ums trick) de yapamıyorum...

sorunu nnasıl giderebilirim...
    yapacak birsey yoksa tamirci önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobias -- 26 Temmuz 2007; 16:12:34 >

• Format atmayı dene birde
  • Fat32yle formatlaman lazım ama
  • phobias senin hard disk bozuk arkadaşım haberin olsun yani cihazı görmedim ama anlattıklarından bu anlaşılıyo iriver H10'un içinde 1.5" büyüklüğünde segate marka hardisk var yanlız bu malzemeyi bulman çok ama çok zor bulsanda en 300ytl olur fiyatı.iriver teknik servis yok türkiyede çünkü bu markayı getiren kont bilişim 2004'ten beri artık iriver getirmiyo yani distiribitör yok artık o yüzden teknik serviste yok ama eğer izmirdeysen ben hard diskini tamir etmeye çalışırım.
  • benim de MTP h10 um var dün durup dururken şu meşur system file not found problemini verdi.. bikaç kere kapatıp açınca düzeliyordu normalde.. ama bu sefer düzelmedi

bilgisayara bağladığımda ise (UMS trick) H10 olarak görüyor fakat diski gözükmüyor

MTP modunda açtığımda da gözükmüyor

dolayısıyla ne frimware atabiliyorum
    nede format atabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

phobias senin hard disk bozuk arkadaşım haberin olsun yani cihazı görmedim ama anlattıklarından bu anlaşılıyo iriver H10'un içinde 1.5" büyüklüğünde segate marka hardisk var yanlız bu malzemeyi bulman çok ama çok zor bulsanda en 300ytl olur fiyatı.iriver teknik servis yok türkiyede çünkü bu markayı getiren kont bilişim 2004'ten beri artık iriver getirmiyo yani distiribitör yok artık o yüzden teknik serviste yok ama eğer izmirdeysen ben hard diskini tamir etmeye çalışırım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd46919

şöyle bişey dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

benim de MTP h10 um var dün durup dururken şu meşur system file not found problemini verdi.. bikaç kere kapatıp açınca düzeliyordu normalde.. ama bu sefer düzelmedi

bilgisayara bağladığımda ise (UMS trick) H10 olarak görüyor fakat diski gözükmüyor

MTP modunda açtığımda da gözükmüyor

dolayısıyla ne frimware atabiliyorum
    nede format atabiliyorum

yok mu anlayan...

edit: sonsuza kadar düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 30 Ağustos 2007; 1:48:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iriver başlığı vardı eskiden H10 ile iligli onu bulup oradaki arkadaşlara sorsanız belki daha yardımcı olurlar
  • Merhaba benim de H10 um var, yere düşürdüm, bozuldu. System files missing hatası veriyor, ama bilgisayar görmüyor, görse de açmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Ankara'dayım ben, ne yapabilirim?

• bence yapılacak şeylerden biri bu makinanın servisi olmadığına göre bozuk makina alıp iki makinadan bir makina çıkartmaya çalışmak galiba. (exterminador makinanı satmayı düşünürsen ne kadar istresin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

phobias senin hard disk bozuk arkadaşım haberin olsun yani cihazı görmedim ama anlattıklarından bu anlaşılıyo iriver H10'un içinde 1.5" büyüklüğünde segate marka hardisk var yanlız bu malzemeyi bulman çok ama çok zor bulsanda en 300ytl olur fiyatı.iriver teknik servis yok türkiyede çünkü bu markayı getiren kont bilişim 2004'ten beri artık iriver getirmiyo yani distiribitör yok artık o yüzden teknik serviste yok ama eğer izmirdeysen ben hard diskini tamir etmeye çalışırım.

tekrar selamlar...
    arefe günü bilgisayar topladım..
    yaklasık 10 gün geçti...
    geçen süre zarfında h10 dan tamamen ümit kestiğim için yüzüne bile bakmıyordum...
    sonra yeni bilgisayarda da bir denemek geldi aklıma...
    taktım...
    sorunsuz calıstı... 8)
    bu elektronik çok ilginc bir konu ya...
    ruhu var resmen aletin... 8)

arada sırada yine abuk sabuk tanınma problemleri, veri aktarım hataları çıkartıyor ama clix 2 yi alana kdr idare etsin yeter... 8)

• bmilac, Kont Bilişimin yetkili servislerinden biriyle görüştüm. Yapabileceklerini söyledi. Bu seçeneği de deneyeceğim, ondan sonra satmayı düşünebilirim. Görüştüğüm kişi driverının gerekli olabileceğini söyledi. Sizde driver var mı? Varsa bana gönderebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exterminador

Merhaba benim de H10 um var, yere düşürdüm, bozuldu. System files missing hatası veriyor, ama bilgisayar görmüyor, görse de açmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Ankara'dayım ben, ne yapabilirim?

başka bir bilgisayarda daha dene...
    eğer sorunsuz görürse versiyonunu değiştir...
    2.51 daha sorunsuz çalışıyormuş diye duymuştum...
    ben çalışma sağlığı açısından ikisi arasında bir fark göremedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.