Şimdi Ara

Iriver T30'dan Cowon D2'ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Iriver t30 1Gb mp3 çalarım var, 1 seneden uzun süredir kullanıyorum ve sesinden son derece memnunum.Ancak artık 1gb kapasite yetersiz gelmeye başladı ve yeni bir mp3 çalara terfi etmeyi düşünüyorum.Uzun süredir iriver kullanan biri olarak tekrar iriver almak isterim ancak sizinde bildiğiniz gibi clix2 modelinin fiyatları son derece yüksek.Bende şuanda bir çok sitede kampanyası olan Cowon D2 de yoğunlaştım.Ancak şuanda çok kararsız bir durumdayım.Sizce Iriver t30 dan sonra Cowon D2 nasıl bir tarfih olur? Ve iki cihazı sadece SES KALİTESİ açısından karşılaştıracak olursak sonuç ne olur? Bu arada belirteyim benim için en önemli şey ses kalitesi cowonun diğer bir çok üstün özelliğini zaten biliyorum ama iş ses kalitesine gelince nasıl bir tercih yapacağıma karar veremedim.Daha doğrusu t30 dan D2 ye terfinin ses kalitesi açısından nasıl bir terfi olacağına karar veremedim.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

• D2'nin en güzel özelliği hafıza kartı desteği ve uzun pil ömrü..D2'nin ses çıkışı daha yüksek ama.. Ses ve radyo kalitesi olarak;iriver clix gen2 daha iyi.. ekran olarakta clix harika..
    fazla gb lazım değilse ve video seyretmiyeceksen iriver T60 2gb al daha iyi.. Sen T30'da Kalem pil kullanmaya alıştığın için iki sene sonra D2 veya clix pil ömrünü doldurur ve pilini değiştirmek sorun olur.. Ama T60'ın AAA pili bakkalda bile var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Ekim 2008; 22:17:54 >
  • Ben zaten 1gb kapasite yetersiz geldiği için yeni bir mp3 çalar arayışına girdim.Bu açıdan düşünüldüğünde iriver t60 kapasite olarak bana yetersiz gelicektir.Clix2 nin çok kaliteli bir sesi olduğunu biliyorum ancak dediğim gibi fiyatının yüksekliğinden dolayı şuanda onu almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPro_MetheuSx -- 31 Ekim 2008; 22:45:54 >
  • Arkadaşlar yok mu acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse?
  • Bana göre D2 nin ses kalitesi T30'u aratmaz.Daha önce Cowon U3 ve T10 kullanmıştım ona göre kıyaslıyorum.Ama şu var D2 nin tasarımından dolayı kontrolü pek kullanışlı değil.Oysa T30'u cebindeyken bile kontrol edebiliyorsun.Eğer amacın sadace müzik dinlemek ise sana tavsiyem Cowon u3 4 gb ya da Trekstor vibez 12 gb olabilir.Özellikle Vibez ses kalitesi olarak mükemmel diyebilirim.Media markette vibez şu an 275 ytl den satılıyor.Ben zamanında 480 ytl ye almıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Bana göre D2 nin ses kalitesi T30'u aratmaz.Daha önce Cowon U3 ve T10 kullanmıştım ona göre kıyaslıyorum.Ama şu var D2 nin tasarımından dolayı kontrolü pek kullanışlı değil.Oysa T30'u cebindeyken bile kontrol edebiliyorsun.Eğer amacın sadace müzik dinlemek ise sana tavsiyem Cowon u3 4 gb ya da Trekstor vibez 12 gb olabilir.Özellikle Vibez ses kalitesi olarak mükemmel diyebilirim.Media markette vibez şu an 275 ytl den satılıyor.Ben zamanında 480 ytl ye almıştım...

Media mark'ta satılan vibez 12gb micro hdd.. Yeni nesil flash vibez modelleri gelmemiş..
    eski micro hdd olanlar çok sorunlu..
  • Evet arkadaşlar bende çok sorun yarattığını duymuştum vibez'ın.Özellikle kulaklık seçmesi başlı başına büyük bir sorun zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Bana göre D2 nin ses kalitesi T30'u aratmaz.Daha önce Cowon U3 ve T10 kullanmıştım ona göre kıyaslıyorum.Ama şu var D2 nin tasarımından dolayı kontrolü pek kullanışlı değil.Oysa T30'u cebindeyken bile kontrol edebiliyorsun.Eğer amacın sadace müzik dinlemek ise sana tavsiyem Cowon u3 4 gb ya da Trekstor vibez 12 gb olabilir.Özellikle Vibez ses kalitesi olarak mükemmel diyebilirim.Media markette vibez şu an 275 ytl den satılıyor.Ben zamanında 480 ytl ye almıştım...

cebindeyken cowon d2 ile şarkı geçişi ya da ses alçaltıp yüksweltme işlemini tuşlar kilitliyken yapabilirsin
  • İriver'dan sonra cowonun sesi biraz yapay gelebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: head

İriver'dan sonra cowonun sesi biraz yapay gelebilir.

Kesinle katılıyorum bende kualklık oarak ie4,player olarak iriver h10 6gb ve cowon d2 var.ses kalitesi olarak iriver h10 cowon d2 yi kesinlikle döver atar...tamam d2nin sesi de iyi hatta max seste iriver h10 dan fazla...artı şunu özellikle belirtmek istiyorum.d2 bas konusunda çok zayıf kalmış...en alt frekans degeri eq da 80hz h10 da ise 30 hz...umarım yardımcı olmuşumdur...benim tavsiyem madem alınacak bu illakii.biraz daha durumunuzu toparlayıp iriver alın...

• İriver denemek henüz nasip olmadı bana.

Fakat gerçekten çok övüen bir cihaz.

Özellikle ses netliği ve doğallığı hakkında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.