Şimdi Ara

İRİVER X20 HAKKINDA ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • X20 hakkında kötü yorum yapanlar aleti kullandılar mı acaba?

Ben kullanmadım ama iriver ın kalitesiz ürün yapacağı sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilg_ogr

X20 hakkında kötü yorum yapanlar aleti kullandılar mı acaba?

Ben kullanmadım ama iriver ın kalitesiz ürün yapacağı sanmam.

kimse kötü dememişki sadece clixe göre karşılaştırma yapılmış... clix1 ve 2 kadar iyi değil yani..
  • Ya bazı insanlar var gerçekten anlamak çok zor bu tipleri.Mesela yukardaki " kamikazeden" denen arkadaş henüz X20 yi dinlememiş ama tahminen yorum yapıyor.Yoruma bak: "-Muhtemelen vasat çip kullanmıştır"Yani bu kadar subjektif ve saçma bir yorum olur ancak.Be kardeşim elindeki alet müzik aleti dinlemeden sağdan soldan okluduğun yazılarla ne yorum yapıyorsun.İnsanların aklına çeliyorsun.Bu lafım mp3 çalarları dinlemeyip sağdan soldan sadece okuduğu yazılarla yorum yapan herkesedir.Bir Mp3 çalar hakkında yorum yapacaksan önce onu bir dinle ondan sonra konuş.Benim bir önceki Mp3 çalarım X20 idi ve çokda memnundum.Şu an Cowon iaudio 7 16Gb modelini kullanıyuorum çünkü bütün cowonlar içinde şarjı en iyi giden alet.Tam 60 saat gidiyor.Açıkçası benimde içimde hep pili bozulduğunda ne yapacam korkusu var.O yüzden çıkarılabilir piller herzaman tercihin olsun.Gerçektende bozulunca yenisi çok rahat bulabiliyorsun.Ses kalitesine gelince ben X20 yi almaya giderken Clix2 ile birlikte aynı kulaklıkla aynı şarkıyı dinledim.Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi bir durum kesinlikle yok yani ses kalitesi gerçekten çok iyi.Ayrıca yine o çok bilgili arkadaşımız çıkış gücüyle ses kalitesini bir tutmaya kalkmış ya alakası yok kullağına takınca normal bir insan isen fazla bile gelecek son ses.Uzun lafın kısası benim sana tavsiyem vaktin varsa Doğubanka git oradaki dükkanlardan rica et sana X20 de Cliks 2 de dinletsinler o zaman anlarsın ne demek istediğimi.Son olarak evet Cliks 2 nin ekranı daha kaliteli ama kontrolü bir garip tuş yok yani.Etrafındaki çerçeve ile kontrol ediyorsun.O yüzden biraz hassas.Sen buradaki subjektif yorumlara takılma git kulaklarınla dinle farkı anla.Başka marka alacaksanda Trextor Vibez tercihin olabilir.Oda çok iyi bir Mp3 player.Ama dediğim gibi eğer küçük olsun,şarjı çok gitsin ve Video oynatmasada olur dersen şu an kullandığım iaudio çok iyi bir seçim olabilir.Tercih senin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.