Şimdi Ara

irobat Queen q1 Akıllı temizlik robotu 599 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
21
Favori
124.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç düğmesinden kapatıp temizleyip sarj istasyonuna kendiniz koyabilirsiniz. Kendisi gitmese de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incitmeli kullanıcısına yanıt
    Evet hem şarjı bitince hem işi bitince yuvasına dönüyor.

• Haritalama ozelligi yoksa sarj istasyonuna donmek icin nasil bir sistem kullaniyor?

• --mlh-- kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'dan 1400'e aldım. Vakıf worlde taksit yapan başka yer yoktu. Teknosayı takip etmenizi öneririm. Gittigidiyor teknosa mağazasında 1329'a düşmüştü bir ara.

Eğer imkan varsa 11s şiddetle önerilir.

• Benim makina ara ara kendi başına çalışıp evin içinde tur atıyor. Gece 2.30 gibi sesle irkilip uyandım salondan benim odaya gelmiş. Sizinkiler de böyle mi

• the hero kullanıcısına yanıt
    ben en ucuz 1500 a görmüştüm, demek ki biraz takip etmek gerekiyor.
    tamamdır çok teşekkür ederim yorumlar için.

2-3 hafta sonra almayı düşünüyorum, s11 benim de kafama yattı.
    Bir aksilik olmaz da alırsam tekrardan haberleşiriz, belki o zaman sorularım olabilir :)
  • tüm türkiye'de stoklar bitti mi?trabzon'da bir sürü vardı, şimdi gözükmüyor
  • Kullandım yerde kablo varsa üstüne takılıp duruyor o kötü.

Oldukça kir toplamıştı özellikle de saç. 2 güne bir çalıştırsak yeter sanırım. Birde hangi moddan en çok verim aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Kullandım yerde kablo varsa üstüne takılıp duruyor o kötü.

Oldukça kir toplamıştı özellikle de saç. 2 güne bir çalıştırsak yeter sanırım. Birde hangi moddan en çok verim aldınız acaba
    Hocam en iyi mod otomatik çünkü hiç yer atlamiyor. Bi de bolgesel kirinti oldugunda spiral mod cok verimli. Ayrica bu modlardayken max seciyorum kuvvetli cekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Kullandım yerde kablo varsa üstüne takılıp duruyor o kötü.

Evet hocam saç olayı çok can sıkıcı, fırçalara takılıyor ve emişi azaltıyor. Bu işim çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Evet hocam saç olayı çok can sıkıcı, fırçalara takılıyor ve emişi azaltıyor. Bu işim çözümü var mıdır?

Alıntıları Göster
    Çözümü var hocam. Evde kadın yaşamayacak. O zaman saç olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa sitede sepete ekleyince 1349tl şu an. Yedek parça banggood da bulabilirsiniz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 dk da birileri aldı heralde =)
    Ürün görüntüleyemiyorum ben şuan teknosa da. Sayfa bulunamadı ya da ürün kaldırıldı diyor.
    Haftasonundan beri 1349 du, bitirmisler sanirim. Hepsiburada da 1399 a inerse düşünebilirsiniz. Yakında 35c gelecekmiş. 2000küsür dedi distribütör :(

• 1350 ye görseydim ben de alabilirdim yahu :)
    Neyse kısmet değilmiş. İngiltere' de arkadaşım var, o aldı. Amazon zaman zaman 150 pound a düşürüyor dedi.
    2-3 hafta içerisinde tekrar düşerse ondan da rica edebilirim.
    O zaman eufy nin Max modellerine bakın hocam. Bir de bulursanız buldurursaniz Xiaomi mijia 1s.

16 gün önce gg den 1329 a Teknosa satıcısından aldım geldi. UPS kargo. Hepsiburada da 109 yorum var. İncelemeniZi oneririm. Bu cihazlar haritalamasiz oldugundan bounce oyunu gibi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigormortias -- 8 Ağustos 2019; 16:32:49 >

• Özel mesaj ile yazışsanız nasıl olur acaba? Konuyla alakalı yeni mesaj var diye giriyoruz ama alakasız içerikle karşılaşıyoruz.
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    İsteginiz üzerine özelden devam ediyoruz. 3 5 mesaj da fikir edinmek isteyen için kalmış olsun madem. Kusurumuza bakmayin

• Çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.