Şimdi Ara

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
60
Favori
35.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Robot bugün elime geçti ve biraz şarj olduktan sonra deneme amaçlı temizlik yaptırdım .2 gün önce evi silip süpürmüştüm. 2 tane kedim var. Oturma odasını temizlettirdim ve sonuç tatmin edici.
    Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Başka birileri de denerse anlaşılır inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kumandadan nasıl yaptıyssam plan olayını açmışım her gün saat 23 de kendi kendine çalışıyor kapatamadım da. nasıl kapatılıyor bu mod bilen var mı
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam üstte plan olan bölümü 00.00 olarak değiştirin iptal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hmtdrsn84

Hocam üstte plan olan bölümü 00.00 olarak değiştirin iptal olur
    teşekürler hocam
  • İlk sayfadaki yedek parça için linkler uçmuş. Aliexpress de hangi model için yedek parçası uyumlu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga -- 7 Eylül 2019; 10:51:45 >
  • sertaga kullanıcısına yanıt
    iboto 610g aqua modeliyle aynı. O şekilde aratın.
    Bu arada linkleri ben göndermiştim arkadaşa donanimhaber linkleri bozuyor.
    Aşağıdaki linkler çalışıyor
    Yan fırçalar, mikrofiber bez ve filtre
    TRY 22.52 22%OFF | Robot Vacuum Cleaner Mop Cloth Side Brush HEPA Filters for iboto Aqua 610g Robotic Vacuum Cleaner Pre filter Parts Accessories
    https://star.aliexpress.com/share/share.htm?redirectUrl=https%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fitem%252F33042968377%252F33042968377.html%253Fmb%253D9rn7w9DpDx7JOv6%2526srcSns%253DCopy%252520to%252520Clipboard%2526tid%253Dwhite_backgroup_101&image=UTB8ZjtzQwQydeJk43PUq6AyQpXac.jpg&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&title=TRY+22.52++22%2525OFF+%257C+Robot+Vacuum+Cleaner+Mop+Cloth+Side+Brush+HEPA+Filters+for+iboto+Aqua+610g+Robotic+Vacuum+Cleaner+Pre+filter+Parts+Accessories&platform=AE&tt=sns_Copy&aff_platform=default&cpt=1567889149695&sk=mxSDEyzE&aff_trace_key=8bb02816582c4868a446615af7ef84ce-1567889149695-09880-mxSDEyzE&terminal_id=3f6812a44a6b4ad792ef30e1cbbfd3e2

Orta Fırça: 

TRY 79.15 58%OFF | Original 2Pcs (Roller + hair) Main Brush Bristle for chuwi ilife a6 A7 a8 x620 X623 vacuum robot cleaner parts not filter hepa
    https://star.aliexpress.com/share/share.htm?redirectUrl=https%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fitem%252F32845940931%252F32845940931.html%253Fmb%253D9rn7w9DpDx7JOv6%2526srcSns%253DCopy%252520to%252520Clipboard%2526tid%253Dwhite_backgroup_101&image=U02fcc7bab5b74b859bde7ea6a4227493Q.jpg&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&title=TRY+79.15++58%2525OFF+%257C+Original+2Pcs+%2528Roller+%252B+hair%2529+Main+Brush+Bristle+for+chuwi+ilife+a6+A7+a8+x620+X623+vacuum+robot+cleaner+parts+not+filter+hepa&platform=AE&tt=sns_Copy&aff_platform=default&cpt=1567889150010&sk=q3CiUzn6&aff_trace_key=49b0712aae2649c7899619919425c233-1567889150010-04312-q3CiUzn6&terminal_id=612d91884622402d834aa4705204ebf0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 7 Eylül 2019; 23:45:31 >

• Merhaba,

IFA fuarından son gün notlarını yazmak istedim sizlere.

Robot süpürgelerin temizilk yetenekleri her gün, düzenli, ısrarlı olmalarında kaynaklanmaktadır. Tüm temizlik cihazlarında önemli olan şey insan eksikliklerini kapatması yani temizlik yaptığı alanı atlamaması, hatırlaması ve hatta kullanıcısını uyarması. Slamtec tarafından yeni açıklanan geliştirilmiş lidar teknolojisi küçük cihazlara da 3 boyutlu haritalama getirecek. Kısa bir süre sonra bunun cisim tanıyabilen kameralar ile daha da çok desteklendiğini göreceğiz. Bir de bunun kir, toz algılayan yeni sensörler ile donanmış ve nerenin ne kadar kirlendiğini belirleyebilen, öncelik sıralaması yapabilen yapay zeka algoritmaları ile işlendiğini düşünün..Evde gerçekten özel temizlikçiniz var demektir.

Günümüzde henüz piyasaya çıkmamış ancak firmalar tarafından bir kaç senedir denenen başka teknolojileri de var. Mesela Nidec firmasının geliştirdiği fanlar şu an mevcut olan emiş gücünün en az 3 katı değerleri (6Kpa) vaad ediyor.

Yakında yeni açıklanacak olan grafen bataryalar minimum 5 saat çalışma ömrü ve yarım saatte şarj sunacak. Ama sorun batarya ömründe değil, doğru navigasyonda. Tüm ev robotları maximum 200m2 net temizleme alanı göz önüne alınarak tasarlanır, yani eşyalar vs çıktıktan sonra kalan net alan. Dolayısı ile evinizin boyutuna uygun temizlik yapabilen bir robot seçti iseniz bataryasından şikayetçi olmamanız lazım. Eviniz 150m2den büyükse genelde 4800mAh kapasiteden düşük bataryası olan bir robot seçmemenizi öneririm.

Elektrikli süpürgelerin tamamen tarihe karışacağını kısa zamanda beklemek çok doğru olmaz ancak özellikle AB direktifleri uyarınca 900W ile sınırlandırılan bu cihazlar temizlik yapmak için sizi kullandıkları sürece varlıklarını gittikçe azaltacaklar - aradaki temizlik gücü farkı çok azalıyor artık.

Filterler de gelişiyor ve hafifliyor, artık fanları yormayan yeni tip filtreler üzerinde çalışılıyor. Şu anda kullanılan filtreler HEPA 11 sınıfı, aslında ev tozları için çok çok yeterli - HEPA 13 medikal seviye kabul ediliyor (ameliyathane hava kalitesi). İyi kalite bir robotun filtresinden memnun değilseniz daha sık değiştirmenizi öneririm, hem cihazın fanını yormamış, hem de evinizin hava kalitesini korursunuz.

İyi pazarlar dilerim.

• Aynı indirim tekrar gelse de babamlara da alaam cihazı

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Şu an migrosta 699 diye biliyorum indirimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Şu an migrosta 699 diye biliyorum indirimde.
    Arkadaşım Çorlu'dan aldı 2 kere 2 Side arızalı çıktı iade edilenler vs olabilir hocam içime kurt düştü almadım.

Bir de servisi aramis ulasamamis mesaj atmış wp üzerinden dönüş olmamış

• Rezalet bir teknik servis deneyimi yaşıyorum. İnşallah ürün arıza vermez sizin de. Verirse geçmiş olsun

• yedek parçalar da gösterilen 2 türlü fırça var, birisi saç fırçası gibi olan turbo fırça, öbürü de extractor denilen kauçuk fırça. Bunlardan sadece turbo fırçayı mı almalıyım, kauçuk fırça da bizim modele uyuyor mu? sadece turbo fırça ise daha hesaplı alınabiliyor sanırım.
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bunu duyduğuma üzüldüm. Maalesef ülkemizde bu tip cihazların teknik servisleri ehil ellerde değil. Sorunu paylaşırsanız yardımcı olabileceğim bir şey var mı, bilmek isterim.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44cihan44

Bu mesaj silindi.
    Cihan hocam ozelden yazdim ama.bakmadiniz heralde ben alabilirim vermediyseniz

• Teknik servisle görüşen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Merhaba
    Bunu duyduğuma üzüldüm. Maalesef ülkemizde bu tip cihazların teknik servisleri ehil ellerde değil. Sorunu paylaşırsanız yardımcı olabileceğim bir şey var mı, bilmek isterim.
    Saygılarımla
    Merhaba hocam. Daha öncelerde yazdım benim cihaz yarım metrelik ani hareketlerle sürekli zigzig çizerek gidiyordu oto ve karışık modda. Bu ilk aldıktan bi süre sonra oldu sonra düzelmişti. Tekrar etti. Ve uygulanabilecek sensör silme şarj etme ya da akla ilk gelen şeyleri uyguladım.
    Sonra WhatsApp hattından kullanma kılavuzunda yazan yere ulaştım. Zaten orda belirtilen müşteri temsilcisi Numarası asla cevaplanmıyor (onlar isterse o numaradan arıyor)
    Bu arada en baştan şunu belirteyim çünkü yazacağım şeylere zaten normal prosedür uygulanmış diyenler olabilir.
    WhatsApp dan konuyu aktardım şunları söyledim. Bu cihazı bir çok kişi forumlarda gruplarında birbirine tavsiye ederek aldı son bir aydaki satışlara bakarsanız anlarsınız dedim. Ben de bu arada bir çok kişiye tavsiye ettim memnun idim de. Ben bu tür cihazlarda arıza olunca sonrasında da mutlaka sıkıntı çıktığını onun için değişim talep ettiğimi yeni aldığımızı ve bundan sonrada bir çok kişinin hala nasıl alınabilir mi diye sorduğunu söyledim. Tamam yollayın dediler. Lütfen ürün ulaşınca değişim olacağı zaman vs beni haberdar eder misiniz dedim tamam dediler. Ürün gitti ses çıkmadı sonra yazdım. Ürünün değişmeyeceğini arızanın giderilip giderilemeyeceğine bakacaklarını söylediler. Ben de bunun üzerine ısrarlı bir şekilde değişim istedim. O zaman sizi kategori müdürümüzle görüştürelim dediler. Adam aradı konuyu aynen ona da aktardım. Uzun bi konuşmadan sonra ellerinde bu cihazın olmadığı uzun süredir üretim yapılmadığını söyledi. ANCAK migrosa gidip eğer ürün varsa değişim talebi yapın onlar bize sorar bizde onay veririz dedi. Hiç olmadı iade alırız dedi. Migrosa gittim durumu anlattım not aldılar sonra ararız dediler. Sonra aradılar migrostan. Firma asla değişim yapamayız 14 gün geçti demiş. Yine yazdım WhatsApp dan yahu siz beni gönderdiniz migrosa müdürünü böyle söyledi. Bana müdürümüz öyle bişey söylemedi diyor. Neyse lanet olsun dedim gönderin ürünü tamir edip. Bu arada sizin şirket m. Temsilcisi numaralarınız kayıt altına alınıyor mu bana yalan söylediniz gerekirse thh ye başvuracağım dedim istediğin yere başvur dediler. Bu arada ürünü yollayın bana da kargo takip no verin dedim. 3 gün sonra neden kargo no vermediniz hala dedim (ürün yollanmış bu arada) kodu verdiler. Sonra iti ki sizin gibi anlayışlı sabırlı müşterimiz var falan diye dalga yapıyorlar. Ben de bir de ironi yapıyorsunuz teşekkür ederim dedim. Her zamna falan yazıp emoji koymuş mesaja. Saçma sapan bi süreç. Yaşadığım kötü bir deneyim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.