Şimdi Ara

İron bow +9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +8 FİRE RAİN WİNDFORCE MU?
  • 8 FAYIR RAYİN VİNDFORS
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

İRON BOW +9 MU??

+8 fire rain. ha unuttum demeyi efe, archer power shot la ilgili. ben 80 rogue mi subat gibi satmıstım eger gelen patchlerde bir degisiklik olmadıysa sürekli combodan sonra power shot bazende cs ve blinding arrow buga giriyor. mesela salladın 80ni sonra basladın comboya tamam sorun yok 3-4 defa daha yapınca skill buga giriyor sonra skill vurmuyor bir süre, efekti yapıyor fakat damage vurmuyor. bir süre sonra düzeliyor. böyle bir sorun var.
    combo felan yapmazsan sorun olmuyor, nadiren belki oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 6 Kasım 2010; 13:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

İRON BOW +9 MU??

+8 fire rain. ha unuttum demeyi efe, archer power shot la ilgili. ben 80 rogue mi subat gibi satmıstım eger gelen patchlerde bir degisiklik olmadıysa sürekli combodan sonra power shot bazende cs ve blinding arrow buga giriyor. mesela salladın 80ni sonra basladın comboya tamam sorun yok 3-4 defa daha yapınca skill buga giriyor sonra skill vurmuyor bir süre, efekti yapıyor fakat damage vurmuyor. bir süre sonra düzeliyor. böyle bir sorun var.

Evet onu biliyorum.Ben archer oynarkende öyleydi

• quote:

quote:

quote:

İRON BOW +9 MU??

Evet onu biliyorum.Ben archer oynarkende öyleydi

tmm o zaman :) bunları göze alabiliyorsan ol archer :P jannissaries di galiba akarada archer clandılar. onlarla akarsın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 6 Kasım 2010; 13:34:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Peki tavsiye eder misiniz?

7 krovaz set,iron set,dual 16 dex 3 hp küpe,dual +2 legionnaire band var.Genellikle vs atarım.5 li ve 3 lü skill kombom baya iyidir.Bir süre legal archer oynamıştım +7 fire rain windforce la.Shard 9 ve reb 7 dark vane im çalındıktan sonra değişiklik olsun diye okçu olayım diyorum.Bulunduğum server da(akara) 3x set e satıyorlar iron bow +9.Almayı düşünüyorum.Dediğim itemlerle asas mı daha iyi iş yapar?Okçu mu?

dd +7 kafalığımda var.800 ac de açıcam okçu olursam.

Kesinlikle okçu olmayı tavsiye etmem.Bende reverse +6 windforce vardı atak 2600 civarı 70 skilli ile 600 falan vuruyorsun.Okçu skilleri çok az damage veriyor.Asastan sonra hiç çekici gelmemişti bana.

Ya sallıyorsun ya da oynadığın server çok sağlamdır. 70 skilli seri seri çok iyi dmg verir. Eğer sen 70 skilli ile 600 vuruyorsan aynı kişiye assas ile spike dışındaki skiller ile 300 350 girersin. Bana kalırsa archer dmg olarak assastan daha çok verir. Assas sadece spike ile fark yaratıyor. Onun dışında 70 skilli assasın hemen hemen tüm skillerinden fazla vurur ve seridir. Ayrıca 5 li okda vslerde aşırı dmg verir. Yıllarca archer ve assas oynadım bence DD olan bir archer ile assası karşılaştırınca archer çok daha sağlamdır.

Neden sallıyım kardeşim Allah Allah ?? Tecrübemi yazıyorum buraya.İnanmayan gider dener.HF'nin seri CS ve PS durumundan dolayı okçu skillerinde oynama yaptı K2 ve hala etkisi sürüyor.

• İron bow +9 akar

Bir kaç günlük ticaret ve kardeşiminde yardımıyla

İron bow +9
  • quote:

İron bow +9 akar

İron bow +9

Daha yeni çaldırdın daggerları? Bu kadar kısa süreli ticaretle ib+9 alınabildiğine inanmıyorum.

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

quote:

İron bow +9 akar

İron bow +9

Daha yeni çaldırdın daggerları? Bu kadar kısa süreli ticaretle ib+9 alınabildiğine inanmıyorum.

Kendi iron set im ve kardeşime dizdiğim itemleri verdim.

• quote:

quote:

İron bow +9 akar

İron bow +9

yırtık dondan cıkar gibi cikmayın kardesimin yardımıyla aldım diyo ege icin biriktirdikleri parayı kullandılar.

• egenin i.set i bozduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

quote:

İron bow +9 akar

İron bow +9

yırtık dondan cıkar gibi cikmayın kardesimin yardımıyla aldım diyo ege icin biriktirdikleri parayı kullandılar.

Bizi bilen bilir zaten Gökay, bu 1 hafta içinde kaç tane item takaslayıp sattığımızı bir biz biliriz. Ticaret yaparak geldik buralara böyle de devam edicek bizi destekleyenlere teşekkürler. Bu arada ben bahsi geçen RockStyLa nın kardeşiyim.

• akarrrrrrr
  • Verim alabiliyormusun Acaba ? Merak Ettimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CertainCrimes

Verim alabiliyormusun Acaba ? Merak Ettimde :)

Daha yeni aldım.Kullanamadım daha
  • hayırlı olsun , ap kac ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 6 Kasım 2010; 19:24:59 >
  • Efe bi versene ibyi atağa bakıcam ?
    Hayırlı olsun.
  • quote:

hayırlı olsun , ap kac ?

belt ve neck siz olarak wolf basmadan saf olarak 2k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Efe bi versene ibyi atağa bakıcam ?
    Hayırlı olsun.

Bye Artık yok kimseye ne para ne itemBitek kardeşime
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.