quote:Orjinalden alıntı: K3N6N +9 Shard 600 Ytl. +9 İron Bow Da 750 Falan Dır HEralde IB herzman sharddan ucuzdur
quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: K3N6N +9 Shard 600 Ytl. +9 İron Bow Da 750 Falan Dır HEralde IB herzman sharddan ucuzdur Eminmisin İron Bow Çift El İtemi Shard TEk El İtemi. +7 Sinden Bahsetmiyoruz +9 Undan Bahsediyoruz
quote:Orjinalden alıntı: K3N6N quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: K3N6N +9 Shard 600 Ytl. +9 İron Bow Da 750 Falan Dır HEralde IB herzman sharddan ucuzdur Eminmisin İron Bow Çift El İtemi Shard TEk El İtemi. +7 Sinden Bahsetmiyoruz +9 Undan Bahsediyoruz Bu i$in tek eli çift eli yok.İB +7 3Gb iken Shard+7 7Gb den gidiyordu
tekrarlıyorum 80 gb lik item karsılığı satan var alayım mı? ytl olarak fiyat vermeyin artık ytl ile item almıyacağımı söyledim 80 gb lik item karsılığı alaıym mı?
imkanın varsa al!5 yıldır archer la oynuyorum!+9 ib ile düşünemiyorum!tozunu attırırsın ortalıgın pk da
quote:Orjinalden alıntı: Djmelih Bence bu oyuna bu kadar para verilmez tabiki yani onun yerine 2. el araba alırsın be 2-3 aylık maaşını da koy
quote:Orjinalden alıntı: komanchii 300-350 ytl yi geçmez saçmalamayın.... Yok daha neler o fiyata sen bana bul hemen alıcam
quote:Orjinalden alıntı: .dM®. yaw arkadaslar su oyuna para yedirmeyin lutfen Para oyuna gitmiyor zaten.
quote:Orjinalden alıntı: ForeverMetal quote:Orjinalden alıntı: K3N6N quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: K3N6N +9 Shard 600 Ytl. +9 İron Bow Da 750 Falan Dır HEralde IB herzman sharddan ucuzdur Eminmisin İron Bow Çift El İtemi Shard TEk El İtemi. +7 Sinden Bahsetmiyoruz +9 Undan Bahsediyoruz Bu i$in tek eli çift eli yok.İB +7 3Gb iken Shard+7 7Gb den gidiyordu +7 iB İle +7 Shard Eşit Diyildir Bende Ne Yazdım Okumadan Yazıyorsun Heralde.+9 İb Le +9 Shard Karşılaştırıabilirmi ?? +9 İb 2 el Silahı +9 Shard Tek El. Git +9 Shard Al Birde +9 İron Bow.Bakalım Hangisi Daha Pahalı. +9 Shard Bile Versen +9 İB Vermezler.
quote:Orjinalden alıntı: GungSlinGer quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ quote:Orjinalden alıntı: GungSlinGer +9 shard 700 ytl mi 10 YtL mi olmasını bekliyodun ? Komiksin Sasırmamın sebebi itemin fiyatı deil gidip o parayı oyuna verenlere o paraynın verilmesine acıma oyuna ömrünü verenler var onlara acı
enion bow +8+rons staf +8+imir ring +0+25 gb++8 dd helmet+exp shard +7 bunları vererek ib +9 u aldım simdi tek temeninm insallah dupe değildir yardımlarınız için tesekkürler
quote:Orjinalden alıntı: banko77 enion bow +8+rons staf +8+imir ring +0+25 gb++8 dd helmet+exp shard +7 bunları vererek ib +9 u aldım simdi tek temeninm insallah dupe değildir yardımlarınız için tesekkürler hyrlı olsun bi de ss rica etsek şöyle elindeyken atack ı da görelim
quote:Orjinalden alıntı: banko77 enion bow +8+rons staf +8+imir ring +0+25 gb++8 dd helmet+exp shard +7 bunları vererek ib +9 u aldım simdi tek temeninm insallah dupe değildir yardımlarınız için tesekkürler İyi Almışsın o itemlerle
quote:Orjinalden alıntı: banko77 enion bow +8+rons staf +8+imir ring +0+25 gb++8 dd helmet+exp shard +7 bunları vererek ib +9 u aldım simdi tek temeninm insallah dupe değildir yardımlarınız için tesekkürler Cidden güzel bir takas olmuş. Artık estirirsin pknın tozunu . Hayırlı olsun güle güle kullan... (Aman itemı kilitle ne olur ne olmaz!)