Şimdi Ara

İron Earring o_O (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Haziran 2011; 17:33:04 >
  • 1- Resim PS Olduğuna kanıt;

2 tane coins yerindeki işaret var.

2- Resim PS olduğuna kanıt;

Knight Empire dada itemler şeffaftı yani arkasında ne var ne yok gösteriyodu bakın Maresal in charı gözükmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

hyper healing ne ya
    kimlerden düşüodu unuttum ama ultima felan die hatırlıom

Iron belt, Iron necklace, Iron earing , Titanyum belt ve Titanyum earing Bu droplar eskiden İsiloon dropuydu. Sonradan Iron earing ve Titianyum setler oyundan kaldırıldı.

Hyper Healıng de yanlış hatırlamıyosam sana herhangı bir prıestın attığı heali 2 katına çıkartıyo 1920 atıyosa 3840 olarak alıyosun.

Edit:BelieveMe arkadsım inn hostesi açınca 2 tane coins yerı çıkıyo haberın var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 7 Eylül 2007; 12:51:51 >

• ps buya bariz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

hyper healing ne ya
    kimlerden düşüodu unuttum ama ultima felan die hatırlıom

Iron belt, Iron necklace, Iron earing , Titanyum belt ve Titanyum earing Bu droplar eskiden İsiloon dropuydu. Sonradan Iron earing ve Titianyum setler oyundan kaldırıldı.

Hyper Healıng de yanlış hatırlamıyosam sana herhangı bir prıestın attığı heali 2 katına çıkartıyo 1920 atıyosa 3840 olarak alıyosun.

Edit:BelieveMe arkadsım inn hostesi açınca 2 tane coins yerı çıkıyo haberın var sanırım

+1 Titanium Beltin SS si de warda PS der diye koymadım onu k.e zamanında wardı bunlar dropları kaldırıldı.

• Iron earringe şaşırdım şaşırmasınada o +10 scorpion scythe ne öle yhaBu arada hyper healling ayaktayken bile canını dolduruyor diye biliyorum
  • hyper healing chara 60 60 hp basıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILugzI

Iron earringe şaşırdım şaşırmasınada o +10 scorpion scythe ne öle yhaBu arada hyper healling ayaktayken bile canını dolduruyor diye biliyorum

+1
  • PS diyen Zeki Arkadasım orda dikkat ettiysen -2- yazıo yani inn hostes acık hem inndeki paranın sembolu war hemde inv'deki
  • ps midir bilmem de süper item
  • ps deil arkdşlar bu item fire drakeden çok once vardı

hyper healing su işe yarıyor diyelim bir priest 1920 heal attıysa o itemi takan kişiye 2 katı veya daha fazlasi heal geliyor istediğinze sorun bunu
  • Bu item ke döneminde wardı . PS vs. degildir . Daha sonra dropu kaldırıldı . Givenchy arkadasımız konuya girerse açıklık getiricektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

ps deil arkdşlar bu item fire drakeden çok once vardı

hyper healing su işe yarıyor diyelim bir priest 1920 heal attıysa o itemi takan kişiye 2 katı veya daha fazlasi heal geliyor istediğinze sorun bunu

Bırak bunları yaa bunlar alışmışlar her önüne gelen resme PS diyolar...
    Bunların Çokğu Fire Drake zamanında başlayanlar...
  • onun +1 ini dualinin bnde olmasını isterdim
  • Iron Earringing drobu kalktı.
    Zamanında cypherda bende vardı, 999m den cekmiştim, kesin dupeydi sattım gitti

Bide sattıktan sonra atılan heal ve içilen potların 2 kat can doldurduğunu öğrenmiştim ama deneme fırsatım olmamıştı, bu hep içimde kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 7 Eylül 2007; 13:51:33 >
  • Tbl'de bu item mevcut ancak +1,+2,+3,+4,+5'in özelliği bulunmuyor TBL'de.. İtem hakkında hiçbir bilgim yok,2-3 ay önce GiVeNcHi'nin yorumlarından birinde tk veya talosdan çıktı dediğini hatırlıyorum sanki.

Iron Earing;

İron Earring  o_O

Şunuda ne zmndır kanıtlıcaktım,Maksimum rebirth +21 diyenler;

İron Earring  o_O

• Hyper healıng ayakta dururken bıle canınızın dolması demektır.Bir nevi restone görevi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshop/

Burdan çıkıyor

evt bencede

+100000000000000000000

• özel serverlarda varda usko'da daha önce ne nuydum ne de gördüm
  • DarkAdonis ßro dediklerine aynen katılıyorum bide şu konu var herkes +21 den sonrası yoq dior fakat görüldüğü gibi var bunu söyleyen kişilerin kaçında+21reb item var onuda merak ediyorum eğer+21 reb bi itemi olan varsa gitsin anvil a +21reb itemi ve reb sc sini koyup prewiev yapsın böylece bu konuda kim haklı öğrenilsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.