Şimdi Ara

İRon impact mı ms mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • club u nabacan ki sword sağlamdır 1 kere cluub lightning vurur mantıklı olursan herkes lightning magelerin 42 skilline karşı lightning resis yapar ondan bu resis le az vurma şansın war ama ms flame vurur ayrıca çok kullanışlı bence ms
  • pff o zmn warrıorlarda giga kullanmasın..biraz mantıklı konus ya lighta resist takanlar flame takmıyo sanki..bi arastır bakalım en cok resist takılan buyu hangisi flame mi glacier mi lightning mi..+8iron impact +8ler arasında en iisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonuncu

pff o zmn warrıorlarda giga kullanmasın..biraz mantıklı konus ya lighta resist takanlar flame takmıyo sanki..bi arastır bakalım en cok resist takılan buyu hangisi flame mi glacier mi lightning mi..+8iron impact +8ler arasında en iisi

daha nelerrrr flame durdurmaz ki resis farkıyla alacaın damage 100-200 arası ama light da durdurulmaz bunun içni herkes lightning resis ister sen öle yapıosan banane saçma saçma konuşma giga diosun 1 kere o uniqe uniqelerde çok karmaşık bişi oluo çünkü resis ve defans kırma özellii her zaman wardır uniqelerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonuncu

bu işler ap ye bakar ancak ap larına göre karşılastırabilirsin silahları..+8ms 171 ap iken +8iron impact 181,+8hell breaker 174 ap ye sahiptir..

yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    +8iron impact 180 ap +8 ms 173 ap dir ! ama master olduktan sonra ms daha cok atack veriosa bence ms tak tabi aynı ap yi veriosa +8 hell breaker derim...

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

+8 Hell Breaker

valla denemek lazım ama önce bilemeyiz

+8 iron impact, +8 mirage sword ya da +8 hell breaker versinler hangisini verirlerse versinler kullanırım hiç ayrımcılık yapmam

adamım ya ayrımcılık yapmicaksın

• hell breaker unique deil ztn :S neyse tmm ya.ms+8 hb +8 iron impact+8 bunların hepsini sırayla kullan we bak bakalım hangisi daa ii yoksa anlayamayacaksın..bi de sana bi soru giga+7=raptor+?
  • bende battle priest im. dies de lwl 63 +7 (rebirth) ms kullanıorum. 161 ap ,armor larım +8 ,takılar +9 str. cz de talia giyiyorum defansım 6xx oluo. ap 2100. +8 ms takan bi arkadasım war ap si 2750 takıları uniqe. physcotic_soul adı. bauer clanındaydı. iron impact hiç kullanmadım. ama ilk warrior char acılışında bile adamın elinde +8 ms oluo. :D:D

COK UZATTIM AMA KISACASI ''MS'' DİYORUM. ::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacha_buffer -- 22 Ağustos 2006; 9:44:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2an

-60

Totomic Clup
    Large Breaker
    HeLL breaker

+60

Mirage Sword
    Durandal
    Iron Impatch
    Hell Breaker

No No No Yanılıyorsun
    +6 iron impatch' ı lwl 58 battle pristin eline aldıgımda
    1675 ap oluyor
    buna ne diyeceksin
    1675 ap iyi değilmi +60 diyosun (bu arada ben death_king) KNİGHT :D
  • Bazı arkadaşlar kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyorlar bir güzel. Her zaman Apye bakar. +6 MS 153 atk +5 İron impact 154 atk. Ve arada çok az atk farkıyla iron impact geçiyor. Hem Ezik CZciler iron impact kullanmak zorunda. Hem de 60+lar daha iyi vurmak için iron impact kullanmak zorunda. Kimse diyemez ki master olunca swordler clublerden daha iyi atak veriyor diye. Diyorsa ki hiç priest kullanmamış demek. MS kullanan da +7 kullanıyorsa iyidir. Ama Diğerleri +6İİ yerine +6 ms tercih ediyorsa gayet cahil bir insan demek.
    Sıralamaya Gelince
    60-
    Hell Breaker
    İron İmpact(Tip dolayısıyle tercihimdir)
    Totamic Club
    60+
    Hell Breaker
    İron İmpact
    MS
  • hell breaker kullan cok iyi silah
  • ya +7 Hell Breaker yada +8ms parana gore al
  • ya beyler herkes hb falan diyor ama +8 ms +7 hb den yaratıklara 40-50 fazla vuruyor,birileri çıktı pk farklı dedi onu denemedik bişey diyemem,
    aynı ap ise ms ii den iyidir bu durumda +8 ii +8 ms den iyi 180 e 173 ap den dolayı +8 hb aşar tabi flameden dolayı,
    ama şu bir gerçek ki swordlar clublara göre daha seri ve sword defans bazı uniquelerde yok (ske den yanlış hatırlamıyorsam sword defans yok),

son söz:bana +9 ms verin siz +8 hb ile takılın karizma sizde olsun ben vurdum mu oturtayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

son söz:bana +9 ms verin siz +8 hb ile takılın karizma sizde olsun ben vurdum mu oturtayım

işte bu işte buuu

taş gedigine oturdu
    tabiki +60 da +7 yada +8 ms hasan şaşar ben şaşmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkBLuel -- 3 Şubat 2008; 13:21:09 >
  • bişi sorucam ben pathosta hiç +8 ms görmedim pazarda fiyatını bilen biri varmı acaba ?
  • HB Bence Flama Damage
  • Biri masterdan sonra ms daha fazla atak verir demis.Sadece guluyorum.Hangi silahin atagi iyiyse o daha fazla olur.+7 ii +7 ms dersen +7 ii daha iyidir mesela.
  • ms +8

• eğer ms rebirth +3 ve üstü ise kesinlikle ms
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.