Bidaha ki dünya turunda ( From fear to eternity world tour olur büyük ihtimal ) gelirler bence yani umarım
quote:
Orijinalden alıntı: FendersTraT Bidaha ki dünya turunda ( From fear to eternity world tour olur büyük ihtimal ) gelirler bence yani umarım
Tüm umudumuz o yönde.
Beyler muhabbeti döndü mü bilmiyorum ama, en sevdiğiniz albümleri hangisi? Bence Dance of Death en iyi albümleri. Tek kelimeyle harika.
Bu şarkı eşliğinde yağmur dansına çıkıcam bir gün, müthiş ya
Ben powerslave derim.
Powerslave ve The Number of the Beast en iyi albümleri diye düşünüyorum.
Rainmaker çokoş ya. Bruce'un klipte bi o yana bi bu yana sallanmasına çok özeniyorum. Ama en iyi albüm o değil bence. En efsane albüm NOTB bir kere, fakat en sevdiğim albüm o da değil. Tepki alabilirim ama sanırım en sevdiğim albüm The Final Frontier.
Iron Maiden, Metallica vs. ler gelir ülkemize beyler raad olun.. Asıl mesela AC/DC nerde?!!!
Sadece Iron Maiden'ın değil Heavy Metal Tarihinin En iyi Albümüdür THE NUMBER OF THE BEAST
The Number of the Beast Run to the Hills Hallowed Be Thy Name Children Of the Damned The Prisoner
5 i nice Diskografilere bedel.
Ama benim En sevdiğim albüm kesinlikle Sevent Son Of a Seventh Son
Sonu harika
IMTV'ye altyazı çakacak düşünceli ve paylaşımcı bir arkadaşımız var mıdır?
Şöyle bir bakıyorumda, Dance of Death ve Paschendale gibi iki efsane parça, Journeyman gibi bir klasik, Rainmaker, No more lies, Montsegur gibi şahane şarkılar başka nerde var yahu
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Şöyle bir bakıyorumda, Dance of Death ve Paschendale gibi iki efsane parça, Journeyman gibi bir klasik, Rainmaker, No more lies, Montsegur gibi şahane şarkılar başka nerde var yahu
Diğer tüm Maiden Albümlerinde
quote:
Orijinalden alıntı: FendersTraT
quote:
Tüm albümleri art arda koy dinle. Böyle grup başka nerede var.
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
quote:
quote:
Hepsine eyvallahta, bu The X Factor albümüne oldum olası bir türlü alışamadım yahu. Bruce yok diye olsa gerek
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
quote:
quote:
Hepsine eyvallahta, bu The X Factor albümüne oldum olası bir türlü alışamadım yahu. Bruce yok diye olsa gerek
Hadi o zaman sana Gelsin X Factor'dan Bruce Dickinson Yorumları