İmza tekliflerine açığız. Pek yapamıyorum şu imza işlerini güzel bir imza yapan olursa onu kullanabiliriz. İmzayı siliyorum ilk mesajdan yeni imza geldiğinde güncellerim.
eklee hocam
ben uyarı gelene kadar bunu kullanırım
@ Heaven&Hell
Ekledim hocam
@ Aces High
Aman hocam direkt imza yasağı almada, uyarı gelmiyo diye biliyorum. Direkt ceza. Değiştirmeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
@ Heaven&Hell
Ekledim hocam
@ Aces High
Aman hocam direkt imza yasağı almada, uyarı gelmiyo diye biliyorum. Direkt ceza. Değiştirmeni öneririm.
sağol hocam değiştiriyim o zaman bu arada bruce'un önceki grubunun adı saxson değil miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Geliyor artık
Iron Maiden geldi geçti peey
quote:
Orijinalden alıntı: Aces High
quote:
@ Heaven&Hell
Ekledim hocam
@ Aces High
sağol hocam değiştiriyim o zaman bu arada bruce'un önceki grubunun adı saxson değil miydi?
Hiçbir fikrim yok hocam.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aces High
quote:
@ Heaven&Hell
Ekledim hocam
@ Aces High
Hiçbir fikrim yok hocam.
ben saxson diye hatırlıyorum samson değil
Düzelttim.
quote:
Düzelttim.
bu arada yazdıysan eline sağlık çok güzel yazmışsın, bi yerden bulduysan da güzel bulmuşsun teşekkürler
Bu arada rica ederim ama yazı önce ki arkadaştan kalma onun hakkını yemiyelim.
hocam çook pardon o zaman
Estağfurullah hocam insanız yani hata yapabiliriz.
Bugün Maltepe Carrefour' daki Megavizyon' a uğradım. Normalde tüm Iron Maiden albümlerini ve konser DVD' lerini bulabilirsiniz burada. Girip bir tane konser DVD si alayım evde izlerim dedim. Bir de girdim ki ne albüm kalmış, ne de konser DVD'si. Konserden sonra sömürmüş millet
eline sağlık berkay gayet güzel olmuş imzaya resmi bulursan boyut işini halledebilirim pm atman yeterlidir
İlk mesaja imzamız eklenmiştir. Uygun görenler kullanabilirler imzamızı. Ve imzamızda ki resmi ayarlayan @ _Purgatory_ arkadaşımıza buradan teşekkür ederim.
Ekle
Ekledim
Güzel bir düzenleme olmuş, ekleyebilirsin.
Bu arada şarkılar kısmında son albüm yok, haberin olsun.