bi kisi de çikip "sign of the cross" dememis be kardesim...ayip ayip
evet sign of the cross mükemmel bir parça.sözlerini tutmasamda müziği , solosu harika.ben bütün maiden parçalarını severim ama favorilerim var tabii
-Fear of the dark -Run to the hills -hallowed be thy name -bring your daughter to the slaughter -clansman -dance of death -Fear is the key (özellikle müziği) -22 acaia avenue -virus -powerslave -the mercenary
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
son albümlerinden rainmaker güzel
No More Lies, Dance Of Death, Paschendale ve diğerleri nerde Ben onları da çok severim, çok güzel şarkılardır bence, birer maiden klasiği olabilecek kapasitede şarkılar...
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
quote:
Orjinalden alıntı: NITRO
Bu soruyu kınıyorum arkadaşım Hangi birini seçeyim o kadar çok ki
bu da çok güzel bi yaklasim
Bence de
Afraid To Shoot Strangers Aces High Number of the Beast Fear of the dark ve daha niceleri boş yok ki adamlarda seçmek zor
Fear Of The Dark & Remember Tomorrow
fear of the dark
number of the best
2min2midnight fear of the dark remember tomorrow wasting love wasted years wrathchild running free hallowed be thy name the mercenary run to the hills trooper afraid to shoot strangers yoruldum....bir de kalanların hepsi işte
scream for mee...........
sezen aksu mu bu yaw en sevdiğin parçası anketi yapılıyor IRON MAIDEN'ın hangi parçasını dinlerken kalp atışlarım ikiye katlanmadı ki!!!
gusel hortlatmışın tebrikler
the trooper
run to the hills run for your life:::
blood brothers de iidir
Evet iyi hortlamış,ben neden görmemişim bu topici o ayrı bir mesele (kendi içimde)
Abi hangi birini sayayım ki... Hallowed bir yanda , wasted years bir yanda,blood brothers bir yanda,fear of the dark bir yanda...Dance of the death,the trooper,run to the hills vs vs...yok yok ben en iyisi seçim falan yapmıyayım
Clansman
virus ,fear of the dark, wasted years
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme