Şimdi Ara

İron Man mi Batman mi ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Supermanle kapisilcak zirh yapmak nedir ya. Utanmasa presence ile kapiscak. Superman bi heat vision yapar bitti. Uflese donar. Daha birsey yapamadan dover. Tutar uzaya atar fiziksel dovuste bi yumruk tamam. Batman nerden bulcak o gucleri

Guc olarak kapiscak zirh yapiyo kriptonit kullanmadan neyse biraz Batman okuyun derim.

The Spectre ye bile kafa tutuyo ki bu sahis supermani parmaginda oynatir.

Urazs in yazilarini okudugum icin bunlari diyorum. Bir kac sayfa onceyede koydum. İsterseniz sizde okuyun

Planladigi takdirde yenemeyecegi kimse yoktur batman in

tabu.bizim tony snca hulk la saatlerce dovusebilecek zirh yapiyo. Batman ise superman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 31 Temmuz 2013; 5:28:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film kalitesi olarak bakılırsa Batman filmleri daha etkileyici senaryolar üzerinden yürütüldü birçok kişi Batman diyeciktir, ama bir süper kahraman olarak bakarsak benim için Iron Man kesinlikle.

Robert amcamızın karizmatikliği rolü mükemmel.

Şöyle bir gerçek var ki,

Super kahraman olma şansınız var hangisi olursunuz deseler, Batman severlerden Iron Man isteği çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone dOro

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Bu konu hala duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Bu konu hala duruyor mu?

Evet
  • batman efekt kurgu falan önde ama mantıksal olarak iron man daha güçlü robert junior da daha karizmatik tabi bence
  • Arkadasım 2 si de farkı herolar biri DC diğeri Marvel herosu.
    Madem bukadar merak etmişsin, Batman derim arkadaşlarım DC den hoşlanmıyor. Ben de hoşlanmıyorum ama Batman kadar zevkli bir hero hiç görmedim.
    Iron Man ne ya? Mekanik füzeler patlamalar, işim olmaz!
  • DC nin Batman i Marvelin Iron Man ine aktı ..
  • Film yonunden de cizgi roman yonundende Batman cok cok daha iyidir iron man'den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.