Şimdi Ara

iron man zırhı. .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada maalesef iron man için sadece elektronikçi gerekmiyor. neredeyse tüm mühendislikler gerekiyor.
    uçak müh, elektronik müh, bilgisayar müh, mekatronik müh, makine müh, endüstri müh, fizik müh, malzeme müh, elektrik müh.
    bunlar aklıma gelenler.
  • 4 yıl sonra memursun kardeş.

Film izleme demiyorum, bari marvel izleme

Nuri bilge,Onur Ünlü, Zeki demirkubuz falan izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert00yaz -- 2 Temmuz 2015; 5:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci84

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

quote:

kimse iplememiş arkadaşı. ya troll yada yaşı küçük ama ben cevap vereyim. mekatronik okuman lazım

Yasim 19 sayilir. lys de 7252. oldum. İtu elektronik ve haberlesme istiyorum. Kendi cercevemden en uygunu bu gozuktu ama sen neden mekatronik diyorsun? Aciklar misin biraz?

yazmadım belki cidden sormuyorsun diye. mekatronik elektrik,bilgisayar, mekaniği falan birleştirdiği için tek başına halledebilirsin birçok şeyi.
    ama bilgisayar mühendisi olsan onu mekaniğe entegre edecek adam lazım elektronikçi lazım. bi ekip lazım yani. gerçi senin ki biraz hayal çünkü
    amerikada bu güç iskeletleriyle uğraşan bi firma var ve cidden çok büyük bütçeler istiyor bu işler. örnek veriyorum mesela, sen kolunu savurmaya başladığın anda o kol o kuvvetle gitmeli ama sen durduğun an durmalı durmazsa kolunu savurur .onun algılatması cidden mesele. ıron zırhı fikride bunun kat ve kat ötesinde çünkü hasar alabilen birşey olacak ve yazılımı donanımdan daha önemli ayrıca o uçuş mekaniklerini falan testlerle deneyerek bulman lazım yada yapay fizik similasyonlarıyla deneyeceksin benim bildiğim kadarıyla . bide bu vücudu taşıyabilecek bi güç kaynağına ihtiyacın var.
    bu tarz işleri tek başına yakmak istiyorsan bi 3d printer ve yeterli malzemeyle bişeyler üretirsinde okadar ileri gitmesi için bi bütçen falan olmalı ciddi mana da.

Öncelikle yanitiniz icin tesekkur ediyorum. Haklisiniz Cok zor ama imkansiz deil bence. Dogru hayaldir ama bende ilginc bi zeka var cok sukur. Yani su teknoloji islerinde. Cok butce gerekli biliyorum hatta butceden onemlisi kendi can guvenligi ama iste daha baslangictayim. Yeni yeni somut adimlar atmaya basliyorum hayalim icin. Ama su da bi gercek bilimde devrim yapanlar tek baslarina deil miydi zaten..? Insanlar her nedense surekli birbirlerini kisitlamaya calisirlar bunu ilk olarak da yapamazsin imkansiz gibi seyler soyleyerek yaparlar farkinda olmadan..

asıl soru tesla olmak mı edison olmak mı? teknoloji geliştikçe bu solo çalışmalar malesef zorlaşıyor. adamlar nano teknolojiyi kullanıyor ve hammadde olarak sıkıntı yaşamıyorlar. kendi küçük ortamında kısıtlı malzemeyle bişeyler üretebiliyorsun. benim hayalim için bi kaç bölüm okumam gerekiyor malesef.
    sinir sistemine integre bi bilgisayarla yapay bi gerçekliğe bağlanmak gibi basit ama zor bişeyi hayal ediyorum . bunun için çift anadal falan yapmam gerekiyor sanırım. ( evet beyler matrix sword art falan izledim ama göremeyen insanların gezebileceği . uzakta olanların yakınlaşabileceği insanların evlerine kapanmadığı bi sanal evren istiyorum)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kimse iplememiş arkadaşı. ya troll yada yaşı küçük ama ben cevap vereyim. mekatronik okuman lazım

Yasim 19 sayilir. lys de 7252. oldum. İtu elektronik ve haberlesme istiyorum. Kendi cercevemden en uygunu bu gozuktu ama sen neden mekatronik diyorsun? Aciklar misin biraz?

yazmadım belki cidden sormuyorsun diye. mekatronik elektrik,bilgisayar, mekaniği falan birleştirdiği için tek başına halledebilirsin birçok şeyi.
    ama bilgisayar mühendisi olsan onu mekaniğe entegre edecek adam lazım elektronikçi lazım. bi ekip lazım yani. gerçi senin ki biraz hayal çünkü
    amerikada bu güç iskeletleriyle uğraşan bi firma var ve cidden çok büyük bütçeler istiyor bu işler. örnek veriyorum mesela, sen kolunu savurmaya başladığın anda o kol o kuvvetle gitmeli ama sen durduğun an durmalı durmazsa kolunu savurur .onun algılatması cidden mesele. ıron zırhı fikride bunun kat ve kat ötesinde çünkü hasar alabilen birşey olacak ve yazılımı donanımdan daha önemli ayrıca o uçuş mekaniklerini falan testlerle deneyerek bulman lazım yada yapay fizik similasyonlarıyla deneyeceksin benim bildiğim kadarıyla . bide bu vücudu taşıyabilecek bi güç kaynağına ihtiyacın var.
    bu tarz işleri tek başına yakmak istiyorsan bi 3d printer ve yeterli malzemeyle bişeyler üretirsinde okadar ileri gitmesi için bi bütçen falan olmalı ciddi mana da.

Öncelikle yanitiniz icin tesekkur ediyorum. Haklisiniz Cok zor ama imkansiz deil bence. Dogru hayaldir ama bende ilginc bi zeka var cok sukur. Yani su teknoloji islerinde. Cok butce gerekli biliyorum hatta butceden onemlisi kendi can guvenligi ama iste daha baslangictayim. Yeni yeni somut adimlar atmaya basliyorum hayalim icin. Ama su da bi gercek bilimde devrim yapanlar tek baslarina deil miydi zaten..? Insanlar her nedense surekli birbirlerini kisitlamaya calisirlar bunu ilk olarak da yapamazsin imkansiz gibi seyler soyleyerek yaparlar farkinda olmadan..

Ehahahshahagagaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ``Zekalıyım ama ayrınmen olmak istiyom´´
    En son senin kafada biri pokemon izledikten sonra kendini camdan aşağı atmıştı uçarım diye. Olan bize oldu televizyondan kaldırdılar çizgifilmi.
    Bir de bana hayallerimle dalga geçiyorsun deme kardeş, bu hayal değil hepimizin çocukken kafayı yastığa koyunca aklımıza gelen saçma sapan rüyalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

``Zekalıyım ama ayrınmen olmak istiyom´´

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.