Şimdi Ara

Iron Necklace mi +3 Priest Pendant mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki adream için pp süper velinimet hatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: ITheHeavenI

PP +3 = ARDREAM

İN +0 = CZ !

+939
  • bende arkadaşlar gibi düşünüyorum şahsen +2pp kulalnıyorum ve memnunum +3 olsa in alıyım demem yoluma dewam ederim
    bu arada @southgatenin dediği gibi +2 pp çok pahalı beramusta ben bile +2 almadım 3 tane +1 toplayıp kendim bastım düşünü yani
  • quote:

PP +3 = ARDREAM

İN +0 = CZ !

aynen
  • Eğer iron belt,rol,eme gibi defans ve hp açığını kapatacak itemların varsa cz'de de,ardream'da da pp +3 ü öneririm ..
  • bence 2 sinide almayıp WP+3 al, 2 sindende kat kat iidir. ama yok bunlar varsa sende numan ın dedigi gibi coklu ortam in teklide pp,ama wp+3 2 sidende iyi
  • Ben Iron Neck diyorum. Wp +3 deseydin Ironu geçer Wp derdim ama PP de sadece atak var.
  • bence 35 defans o ddlerden az da olsa goturuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ben Iron Neck diyorum. Wp +3 deseydin Ironu geçer Wp derdim ama PP de sadece atak var.
  • quote:

Ben Iron Neck diyorum. Wp +3 deseydin Ironu geçer Wp derdim ama PP de sadece atak var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

bence 35 defans o ddlerden az da olsa goturuyor
    quote:

+3 WP ile Iron Neck deneme fırsatım oldu 80 level bir charda, Iron Neck daha az dmg alıyor kesinlikle, ama ap, hp, mp, resistance konusunda wp+3 çok daha iyi. PP için sadece ap iyi onun dışında bişe yok.
  • Andream ==> Pp+3

Cz ===> İn

L.J De orda Doğru Söylemiş Onuda Dikkate Alalım
  • quote:

PP +3 = ARDREAM

İN +0 = CZ !

aynen.Yalnız WP +2 daha kullanışlıdır pp yerine tercih edebilirsin.
  • tabiki ironeck
  • Seni PP ye çeken dex fazlalığı olsa gerek... Bence IN kesinlikle
  • Sanırım IN takıLdıgında extradan Manada Veriyor...Özelliklerinde olmamasına ragmen...Bunuda göz ardı etme
  • ben her koşulda in derim çünkü asassın ve inde 20 hp bonus var o sana çok güzel mana vercekvede anti defide cabası
  • bana göre herzaman iron tabiki defans cok önemli hele bir rogue için daha cok önemli bence iron al kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Görüşlerinizi Ardream Rogue ve CZ Rogue olarak, ikiye ayırarak belirtirseniz sevinirim.

Iron Necklace mi +3 Priest Pendant mı ?

bence ikisinide al kaçaken in i kullanırsan atack yaparken dierini
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.