bende arkadaşlar gibi düşünüyorum şahsen +2pp kulalnıyorum ve memnunum +3 olsa in alıyım demem yoluma dewam ederim bu arada @southgatenin dediği gibi +2 pp çok pahalı beramusta ben bile +2 almadım 3 tane +1 toplayıp kendim bastım düşünü yani
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
PP +3 = ARDREAM
İN +0 = CZ !
aynen
Eğer iron belt,rol,eme gibi defans ve hp açığını kapatacak itemların varsa cz'de de,ardream'da da pp +3 ü öneririm ..
bence 2 sinide almayıp WP+3 al, 2 sindende kat kat iidir. ama yok bunlar varsa sende numan ın dedigi gibi coklu ortam in teklide pp,ama wp+3 2 sidende iyi
Ben Iron Neck diyorum. Wp +3 deseydin Ironu geçer Wp derdim ama PP de sadece atak var.
bence 35 defans o ddlerden az da olsa goturuyor
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Ben Iron Neck diyorum. Wp +3 deseydin Ironu geçer Wp derdim ama PP de sadece atak var.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Zeen
bence 35 defans o ddlerden az da olsa goturuyor
quote:
+3 WP ile Iron Neck deneme fırsatım oldu 80 level bir charda, Iron Neck daha az dmg alıyor kesinlikle, ama ap, hp, mp, resistance konusunda wp+3 çok daha iyi. PP için sadece ap iyi onun dışında bişe yok.
Andream ==> Pp+3
Cz ===> İn
L.J De orda Doğru Söylemiş Onuda Dikkate Alalım
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
PP +3 = ARDREAM
İN +0 = CZ !
aynen.Yalnız WP +2 daha kullanışlıdır pp yerine tercih edebilirsin.
tabiki ironeck
Seni PP ye çeken dex fazlalığı olsa gerek... Bence IN kesinlikle
Sanırım IN takıLdıgında extradan Manada Veriyor...Özelliklerinde olmamasına ragmen...Bunuda göz ardı etme
ben her koşulda in derim çünkü asassın ve inde 20 hp bonus var o sana çok güzel mana vercekvede anti defide cabası
bana göre herzaman iron tabiki defans cok önemli hele bir rogue için daha cok önemli bence iron al kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
Görüşlerinizi Ardream Rogue ve CZ Rogue olarak, ikiye ayırarak belirtirseniz sevinirim.
bence ikisinide al kaçaken in i kullanırsan atack yaparken dierini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme