ilk bölümde dışarı çıkıyorum cepheye, düşmanları temizliyoruz, yukarda ateş kusan iki helikopter var, sonra ne yapcaz? çünkü bombalanan siperlerde boşboş dolanıp duruyorum
roketatar ile onları düşüreceksin...
peki roketatar nerede
Cephe ve helıkopteler nerde ?
Hani ilk bölümde frontline den dışarı çıkıyoz siperlerin içine ve yukarda 2 hellcopt uçuyo neyse onları yokedecekmiydik bilmiyom ama siperlerden bi yol bulup tünelleden kilisenin oraya çıktım kilikenin altından giden yollada şeye kadar ulaştım arkasında bi kapının üstünde ateş kusan 2 makinelinin oldugu bozuk kapıya, duvardaki havalandırmayı gördüm ve kapagı kırdım ama; sorun1: makinelileri nasıl durdurcam sorun2: tüm denemelerime rağmen havalandırma bosluguna giremiyom, nasıl giricem
Görmeyeli çok fazla oyun oynar oldun dikkat et almiim aklını.. Bu arada yeni anakartının marka ve modelini söylesende merakımızı gidersen diyorum dimi canım kardeşim..
makinalıları sniperle hallettim ama havalandırma tüneline giremiyorum hala, bu oyuna özel bi yöntemimi var acaba, ne bileyim biz alıstık Half Life'a Mohaa'ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme