Şimdi Ara

İş adamlarının kabusu : E50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: optimusp

Forumdaki nokiacıların çoğu işadamlarını suçluyo,koskoca iş adamının yeni telefon alcak parası yok mu diyolar yav nokianın hiç mi suçu yok hatalı üretim diyip işin içinden çıkıyo bence mağdurların yüklü miktarlarda dava açmaları gerekiyo

kesinlikle katılıyorum adam sonuçta para vermiş almış güvenmiş telefona yani bu nokianın e serisini gözüm bir türlü tutmadı zaten
  • Dava açarlarsa kesin kazanırlar.
  • http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=e50&loc=ara&s22.x=25&s22.y=8

E50 nin kilitlendiğinin ve telefonu açınca hands-free moduna geçtiğinin kanıtı.
    Şikayetlere bakın.
  • Nokia bu gidişle liderliğini yitirecek. Bu gidişle bir daha doğrulamayacak. Malları adi ve özenmeden üretiyor. Kapak ve kasa sorunlu modellere birde N76 çıktı. Aynı 6131 de olduğu gibi N76 da da o ilginç soyulma sorunu var. Şimdiden şikayetvar sitesine bu türde şikayetler başlamış bile. Çok ayıp. kınıyorum Nokia'yı. Yakışmıyor ...
  • Nokia telefon işini boşladı........Başka bi yatırımmı yapıoki
  • Nokia, telefon işinde eskisi kadar başarılı değil, okuduğum haberlere göre pazarda nokia hala birinci , ikinci olan SAMSUNG ise yükselişte.
    Nokia eskisi gibi kaliteli telefonlar çıkartamıyor, birçok modelinde problem var, N serilerinde E serilerinde çok problem oluyor(kilitlenmeler, yavaşlamalar vs). Symbian işletim sistemindede başarısız olduğu kanaatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Nokia, telefon işinde eskisi kadar başarılı değil, okuduğum haberlere göre pazarda nokia hala birinci , ikinci olan SAMSUNG ise yükselişte.
    Nokia eskisi gibi kaliteli telefonlar çıkartamıyor, birçok modelinde problem var, N serilerinde E serilerinde çok problem oluyor(kilitlenmeler, yavaşlamalar vs). Symbian işletim sistemindede başarısız olduğu kanaatindeyim.

şiddettle katılıyorum ... ama samsungta hala yazılımsal kusurları var. hala bir çok modelinde arka planda mp3 çaları çalışmıyor ve telefon senin belirlediğin melodide titreyerek çalmıyor. Bu sebeplerden samsung kullanmıyorum. En uygunu yazılım rahatlığı sebebiyle Nokia.
  • "Telefonu açar açmaz hoparlör de açıldı. Muhasebe müdürüm durumdan habersiz, karşımda oturan müşterimin ismi de vererek 'O şerefsiz borcunu ödemiyor mu hâlâ' benzeri bir sürü şey söyledi. Telefon kilitlendiği için kapatmam imkânsız hale geldi."

Hangi muhasebe müdürü telefonda patronuyla böyle konuşabilir merak ediyorum.
  • adamda da hiç kafa yokmuş, Allah böylelerine weriyo para işte böle uçuyo gidio para

1bakarsın yapıyo 2bakarsın yapıyo at çöpe gitsin kardeşim... ii olmuş ohhhh gitmiş para....
  • Nokia E serisinde tökezlediğinin hala farkında değil sanırım, bu E50 yi aynı sebepten dolayı tercih etmedim gittim E65 aldım sözde patron telefonu ama sağı solu soyulmaya başladı.
  • Bence dava açıp hakkını sonuna kadar aramalı. Kazanacağıda kesin
  • işin b") ---->"unu çıkardı nokia
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.