|
Bildirim
|
GTÜ BM yazsaydı şu an Nairobi Java Headquarters’da Supervisor Manager olarak aylık 25.000$ ile çalışıyor olacaktı
|
Profiline baktım ve mezuniyet gününden bir fotoğrafı var. Üniversite logosuna yaklaştığınız zaman mezun olduğu üniversitenin Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi olduğunu anlayacaksınız.
|
Bu kızın profilini çizeyim hemen sizlere:
* Dandik bir taşra üniversitesini bitirmiştir. * Yazları iyi şirketlerde staj kovalamak yerine balon stajlar yapıp instadan like kasmıştır. * Mesleğine emek veren, kodlama öğrenen, üniversite dışında kendini geliştirmeye çalışanlara inek, asosyal gözüyle bakmıştır. Boş zamanlarını bomboş geçirmiştir. * Dersleri sırf iyi not alıp geçmek olarak görmüştür. Üniversiteyi lise gibi okumuştur. Sonuç: ya koskoca bilg müh oldum iş yok ühüüü. Şu tweeti de etkileşim kasmak için atmadıysa kafamı keserim. |
kızı bilmem de size iş lazımsa FBI CİA falan direk alır
|
13 temmuzda galeriden ders notlarımı sılıyorum dıyor kadın 1 ay olmamıs benım kuzenım itü mezunu yaklasık 2 ay iş aradı ve işinden memnun 3.000 ile işe başladı mühendis. 3,39 ortalama güzel tamam ama hangi üni bu odtü değil heralde ? maalesef ülkemizde 10-11 üni dısında mezun oldugun zaman rahat iş bulamıyorsun.
|
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden mezunmuş 3.39 ortalamam var dio
|
Nereden mezun olduğu önemli top 5'tense o zaman sıkıntı vardır.
Kimse cs'yi tıpla karıştırmasın zaten arada dağlar var. cs'ye her türden adam giriyor ve sürüyle üniversite var. Bunların arasından sıyrılmak için iyi bir üniden sağlam bir şekilden mezun olmak gerekir. Onun dışında ya kölelik yaparsın ya da twit atarsın böyle. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justGlocia -- 11 Ağustos 2019; 11:11:22 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksidatif -- 11 Ağustos 2019; 11:22:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 11 Ağustos 2019; 11:18:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
|