Şimdi Ara

İş Bankası Bankamatik 6x175₺ ye 90₺ MaxiPuan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
22
Favori
10.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maxi puan yatti banada . online digital kod markette kulannaya calisiyorum . puan ı kullandırmıyor . maxi para sanal kartta gorunuyor puan bunu nasıl onlıne kullanabılırım ?

• quikcem Q kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı puanlar İşbank hesap kartında da oluyor oradan kullanmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    İsbank bankamatik kartindan denedim puan kullan işaretledim. - limite dustu puanı kullanmadı gorunuyor
  • skt 31 ocak diye sms geldi, skt bu kadar uzun değildi sanki maxipara kampanyasının 3 ocak gözüküyor. bunu uzatmışlar heralde

• quikcem Q kullanıcısına yanıt
    Hocam sitenin puan kullanımı sıkıntılıdır onun için puan yerine karttan normal alışveriş gibi çekmiş.

• Pıan kullanımı sıkıntılı medemek 90 tl puan gorunuyor yatan . Digital kod marketten alisveris yapan oldumu
  • site değil hocam maximum uygulamasında dijital kod market var orayı söylemiş. ben denedim şu an kullanabiliyorum. (konudaki kampanyadan gelen puanlar, diğeri yatmadı bana) her ay burada harcıyorum ben puanları sorun olmaması lazım

@quikcem

puan kullanı aktif hale getirdikten sonra kullanmak istediğin puanı yazman gerekiyor onu yazmamış olabilirsin belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Aralık 2020; 18:42:7 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet söylediğiniz gibi işaretledikten sonra miktar yazmadıgım içinmiş benim dikkatsizliğim . Teşşekür ederim
    Hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler faydalı bilgi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

site değil hocam maximum uygulamasında dijital kod market var orayı söylemiş. ben denedim şu an kullanabiliyorum. (konudaki kampanyadan gelen puanlar, diğeri yatmadı bana) her ay burada harcıyorum ben puanları sorun olmaması lazım

@quikcem

puan kullanı aktif hale getirdikten sonra kullanmak istediğin puanı yazman gerekiyor onu yazmamış olabilirsin belki

Hocam uygulamadan netflx alcam direk 50 yaziyor odemede. Rakamdan sonra puan kullan kismi varmi ?

netflix ayda 2 taneden fazla vermiyor max mobilde...sınırsız verse iyiydi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.