İş Bankası fonları hakkında bilgisi olan veya İş Bankası fonlarını kullanan var mı? Daha çok tercih edilenleri hangileridir?
merhaba en çok kazandıranı 812 Teknoloji fonudur.
Yatırım tercihleri kişiden kişiye değişiklik gösterir, kişinin risk tolerans düzeyini bilmeden önerilerde bulunmak her iki tarafa da zarar verir.
Elinizde 1000.-TL var ve bu para 900.-TL olduğunda uykunuz kaçacak biriyseniz, vadeli mevduat ürünleri, Para Piyasası Fonları, bankaların günlük, valörsüz fonları size uygundur.
100.-TL benim için önemli değil, ben paramı 11oo-1200 TL yapayım, enflasyonun altında kalmasın derseniz, az riskli, 2-3 gün valörlü değişken, karma, şemsiye fonlara, ya da bono-devlet tahvili gibi, düşük riskli yatırım araçlarını düşünebilirsiniz.
Ben yarısını kaybetsem bile önemli değil, ben uzun vadeli düşünüyorum, yıllar sonrası için yatırım yapıyorum diyorsanız, borsayı, eurobondları, yerli-yabancı banka hisse senedi fonlarını, altını ya da dövizi düşünebilirsiniz. Ancak kısa dönemlerde bu yatırım araçları oldukça farklı yönlere gidebilir, ana paranızın ciddi bir miktarını kaybedebilirsiniz.
Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
www.isyatirim.com.tr
İş Yatırım | Hisse Senedi, Döviz ve Yatırım Danışmanlığı